Heckatorn Публикувано Ноември 1, 2010 Публикувано Ноември 1, 2010 (редактирано) Привет. Имам следния проблем с iPhone - при смяна на позицията от хоризонтална във вертикална, от десен на ляв наклон или подобно понякога "гасне" екрана. Може да е за 1-2 секунди, може и да е за 10-тина. Рядко е, но се случва. Когато е "изгасен" не реагира при натискане на хоум бътън-а или на други бутони - сиреч за момента е като изключен. Някой да има подобен проблем? 2-рото питане е относно 2 точици на екрана. Първоначално ги смятах за изгорели пиксели, но като се загледах по - внимателно са по-скоро въздушни балончета. Има ли как да се премахнат? Поздрави П.С. искам да добавя, че телефона за интервал близо годинка съм го изпускал 2-3 пъти, а паданията не са били сериозни Редактирано Ноември 1, 2010 от Heckatorn Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 1, 2010 Публикувано Ноември 1, 2010 Това са прашинки от вътрешната страна на стъклото. Обикновенно се получават точно при падане на телефона. Цитирай
Heckatorn Публикувано Ноември 1, 2010 Автор Публикувано Ноември 1, 2010 Това са прашинки от вътрешната страна на стъклото. Обикновенно се получават точно при падане на телефона. Сиреч ако се даде в сервиз е поправимо без да се налага да сменям дисплея? (чух подобно мнение от познат) Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 1, 2010 Публикувано Ноември 1, 2010 Мехури са, имах ги и аз, на предишния(фабричен дефект - има го във форума на епъл). Сменяш дигитайзер и стъкло и изчезват, и без това е възможно гасенето да е от повреден такъв. Метни се до Младост, Сашо да го види. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.