JOKe Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Здравейте, имам update-нат Iphone 3G до OS 3. Всичко беше пушка Направих jailbreak с redsn0w висчко пак си беше пушка след което тъй като не намерих Patch за Mobile Installer 3.0 направих това : 1. Open Cydia (DONT USE ICY) 2. Add this source: http://cydia.hackulo.us 3. install AppSync or installd 4. Restart iPhone 5. Connect iPhone to your PC/Mac by USB-Cable 6. Copy cracked ipa files into your iTunes Library (just drag and drop to the iTunes Window) 7. Tell iTunes to install applications that you want 8. Start Syncing iPhone! 9. enjoy it! качих appSync всичко уш е ОК качих си NFSU през iTunes, НО СЕГА НЕМОГА ДА ПРАВЯ BACKUP. при даване на backup ми казва че телефона ми е disconect-нат. и неможе да направи BACKUP Цитирай
0 mupo Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Че за кво ти е тоя BackUp дето прави iTunes? Връщането на този BackUp само сбозява телефона след като е бил jailbreak-нат. Цитирай
0 JOKe Публикувано Юни 24, 2009 Автор Публикувано Юни 24, 2009 амиии аз прединя път си го върнах ама не гледай ся закакво ми е : другия път като излезне 3.1 да мога да направя restore до 3.1 и от backup-а да си върна контактите и после да jailbreak-на 3.1 общо взето такава ми е обикновенно последователността но ся нещо се прееба Цитирай
0 mupo Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Синхронизирай си контактите с Outlook (Win), Address Book (Mac) и няма да имаш нужда от BackUp След като направиш рестор просто синхронизираш едно от девете програми с iPhone-a и си готов. Ето така се качват контактите от Outlook в телефона. За да ги качиш от телефона в Outlook, е същото, но на втората снимка не трябва да имаш отметка. Цитирай
0 JOKe Публикувано Юни 24, 2009 Автор Публикувано Юни 24, 2009 мм да прав си мерси и това върши работа Цитирай
0 tonygti Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Или използвай програмката Funambol, която е безплатна в AppStore. Аз само с нея си синхронизирам контактите. Цитирай
0 TeDDy Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Основната причина, поради която си върнах backup-а, е SMS-ите! За сега никакви проблеми. Цитирай
0 Adamov Публикувано Юни 26, 2009 Публикувано Юни 26, 2009 Ми то и аз съм такъв ненормален и искам да си пазя всички смс сесии. И то е толкова лесно, че хем цъкам Set as new, хем си имам всико. И после хората питат "Ама ти как така никога нямаш проблеми с телефона си", ми... е така Чета внимателно кво съм писал (и какво са писали колегите). Цитирай
Въпрос
JOKe
Здравейте,
имам update-нат Iphone 3G до OS 3. Всичко беше пушка
Направих jailbreak с redsn0w висчко пак си беше пушка
след което тъй като не намерих Patch за Mobile Installer 3.0 направих това :
1. Open Cydia (DONT USE ICY)
2. Add this source: http://cydia.hackulo.us
3. install AppSync or installd
4. Restart iPhone
5. Connect iPhone to your PC/Mac by USB-Cable
6. Copy cracked ipa files into your iTunes Library (just drag and drop to the iTunes Window)
7. Tell iTunes to install applications that you want
8. Start Syncing iPhone!
9. enjoy it!
качих appSync всичко уш е ОК качих си NFSU през iTunes, НО СЕГА НЕМОГА ДА ПРАВЯ BACKUP.
при даване на backup ми казва че телефона ми е disconect-нат. и неможе да направи BACKUP
7 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.