wsgar3 Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Привет, като новак с iPhone не ми е ясно как да си подредя контактите. Имам такива с някоко телефона и не мога да намеря закономерност в това, кой телефон излиза първи в списъка към името. При други апарати имаше "set as default". Тук как да се справя? Цитирай
0 Nikolay Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Сортират се по два начина - First, Last name или Last, First name. Избираш си го от Settings / Mail, Contacts, Calendars / и надолу в менюто, ще го видиш. Иначе се подреждат по азбучен ред. Цитирай
0 wsgar3 Публикувано Юни 25, 2009 Автор Публикувано Юни 25, 2009 Грешно се изразих....по скоро как да организирам телефоните към някое име, така че телефона на който звъня най-често да е най-отгоре в списъка. Цитирай
0 mupo Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Какво значение има кой номер излиза първи в даден контакт? Телефона не набира автоматично първият номер в контакта, а ти дава избор кой от телефоните да набереш. За да, направиш някой номер да се избира автоматично при избиране на контакт с няколко запаметени номера, трябва да добавиш дадения номер към Favorites (Предпочитани). След това като изкаш да го набереш, го набираш от Favorites (Предпочитани) П.П. Adamov, може би видео ръководство? Цитирай
0 wsgar3 Публикувано Юни 25, 2009 Автор Публикувано Юни 25, 2009 Миро, така е! Но е по-лесно да набирам първия от списъка вместо всеки път да се чудя кой да набера от всичките. Цитирай
0 mupo Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Като гледам няма опция за разместване на номерата. Подреждат се по реда на въвеждането им. Цитирай
0 Adamov Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Какво значение има кой номер излиза първи в даден контакт?Телефона не набира автоматично първият номер в контакта, а ти дава избор кой от телефоните да набереш. За да, направиш някой номер да се избира автоматично при избиране на контакт с няколко запаметени номера, трябва да добавиш дадения номер към Favorites (Предпочитани). След това като изкаш да го набереш, го набираш от Favorites (Предпочитани) П.П. Adamov, може би видео ръководство? Довечера е готово Цитирай
0 wsgar3 Публикувано Юни 25, 2009 Автор Публикувано Юни 25, 2009 Стана през Funambol!Влизате си в интернетския акаунт и оставяте в "Personal" само един номер, а другите номера ги копирате надолу в "Work" и/или "Other". Давате "save" на всеки променен контакт. Синхронизирате телефона, като от "settings" Му давате "Server to phone" и готово. Цитирай
0 wsgar3 Публикувано Юни 26, 2009 Автор Публикувано Юни 26, 2009 Сложно не е....времеядно със сигурност, но за капризници като мен върши работа Цитирай
0 Adamov Публикувано Юни 26, 2009 Публикувано Юни 26, 2009 Сложно не е....времеядно със сигурност, но за капризници като мен върши работа Бе важното е, да си доволен. Цитирай
Въпрос
wsgar3
Привет,
като новак с iPhone не ми е ясно как да си подредя контактите. Имам такива с някоко телефона и не мога да намеря закономерност в това, кой телефон излиза първи в списъка към името. При други апарати имаше "set as default". Тук как да се справя?
11 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.