SML Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Имам iPhone 3g locked с 3.0 искам да си сложа ida i offlinemap но не мога да вляза в телефона през winscp. Network error software caused . Ifunbox никога не ми е тръгвал (когато телефона се канектне направо изключва програмата) Какво да правя Цитирай
0 emco83 Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Изтегли новата версия на Ifunbox от техния сайт.Поддържа 3.0 Цитирай
0 mustihellboy Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Ето вижте това: Аз ично съм го изпробвал и бачка много добре. Тази програма използва winSCP за влизане в телефона и е на принципа на ifun box и total commander. Хубавото е, че използва usb-то и съответно трансферът е по-бърз. Ето как да накарате iphone tunnel-a да работи под 3.0 1- Отидете в C:Program FilesiPhone Tunnel Suite 2.7 BETAiTunnel и преименувайте iTunesMobileDevice.dll на iTunesMobileDevice.dll_Original. 2- Копирайте iTunesMobileDevice.dll от C:Program FilesCommon FilesAppleMobile Device Supportbin в C:Program FilesiPhone Tunnel Suite 2.7 BETAiTunnel Цитирай
0 shtobe Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 За мен проработи това: копирай "Lockdown Folder" от C:Documents and SettingsAll UsersApplication DataApple и пейст тук C:Documents and SettingsusernameApplication DataApple Computer Цитирай
0 SML Публикувано Юни 25, 2009 Автор Публикувано Юни 25, 2009 i fun box ми свърши страхотна работа 10x Цитирай
0 SML Публикувано Юни 25, 2009 Автор Публикувано Юни 25, 2009 с ifunbox направих всичко което исках освен да дам права на едни папки."И двете папки са със 0755 права, Group: wheel, Owner: root." Някои може ли да ми каже къде се писше 0755 в ifile защото намирам само group и Owner Цитирай
0 bobiikonomov Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Ето вижте това:Аз ично съм го изпробвал и бачка много добре. Тази програма използва winSCP за влизане в телефона и е на принципа на ifun box и total commander. Хубавото е, че използва usb-то и съответно трансферът е по-бърз. Ето как да накарате iphone tunnel-a да работи под 3.0 1- Отидете в C:Program FilesiPhone Tunnel Suite 2.7 BETAiTunnel и преименувайте iTunesMobileDevice.dll на iTunesMobileDevice.dll_Original. 2- Копирайте iTunesMobileDevice.dll от C:Program FilesCommon FilesAppleMobile Device Supportbin в C:Program FilesiPhone Tunnel Suite 2.7 BETAiTunnel При мен и така не става. Някакви други идеи? Цитирай
0 ruciano Публикувано Юни 26, 2009 Публикувано Юни 26, 2009 с ifunbox направих всичко което исках освен да дам права на едни папки."И двете папки са със 0755 права, Group: wheel, Owner: root." Някои може ли да ми каже къде се писше 0755 в ifile защото намирам само group и Owner Свали iCommander от сидиа(iCommander master repository).Аз НЕ ползвам winSCP,сменям правата с тази програмка- там всичко е с цифри(напр.0755). Цитирай
0 jogoto Публикувано Юли 6, 2009 Публикувано Юли 6, 2009 Описаният начин от mustihellboy при мен РАБОТИ!!! Браво! Цитирай
Въпрос
SML
Имам iPhone 3g locked с 3.0 искам да си сложа ida i offlinemap но не мога да вляза в телефона през winscp. Network error software caused . Ifunbox никога не ми е тръгвал (когато телефона се канектне направо изключва програмата) Какво да правя
8 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.