ArchNikolov Публикувано Юни 26, 2009 Публикувано Юни 26, 2009 Тъч скрийна спира да работи понякога след някой респринг (смяна на тема от Уинтерборд ... ) Трябва да рестартирам за да се оправи. На какво може да се дължи ? И понякога като натискам я клавиатура я някоя апп, като натисна, не става от първия път, а все едно е маркирано само, трябва още един път да натисна за да изпълни функцията си. Оффтопик : Пиша посред нощите не щото си нямам друга работа, ами имам да правя проект за университета, който трябва да предам утре и сега в почивката реших да си пусна питането Цитирай
Razer Публикувано Юни 26, 2009 Публикувано Юни 26, 2009 махни WinterBoard-а и пак погледни дали ти прави така! на мен след WinterBoard даже спря да се пуска... нека изчакаме някоя по-стабилна версия ! Цитирай
ThUnDeR Публикувано Юни 26, 2009 Публикувано Юни 26, 2009 Защо си прецаквате телефоните с този WinterBoard? Цитирай
ArchNikolov Публикувано Юни 26, 2009 Автор Публикувано Юни 26, 2009 И аз подозирах, че е от него ама понеже никъде не видях хора с подобни проблеми и реших да питам, сега ще го разкарам и ще видим. Цитирай
ArchNikolov Публикувано Юни 26, 2009 Автор Публикувано Юни 26, 2009 И друго да попитам, имам много налудничева идея. Възможно ли е да е от фолиото което имам. В смисъл не знам на статично електричество ли е тъч скрийна и от там фолиото да прави някакви шмекерджалъци. Огледално е, по-дебело е от прозрачните. Но както споменах - само налудничева идея в главата на един бъдещ архитект Цитирай
ruciano Публикувано Юни 26, 2009 Публикувано Юни 26, 2009 С това трябваше да започнеш, че е огледално! Ти сам го каза, по-дебело е от прозрачните! Цитирай
ThUnDeR Публикувано Юни 26, 2009 Публикувано Юни 26, 2009 Архитекта му накачулил 2 реда топлоизолация, гипсокартон, вата и иска да му работи. Цитирай
Toni- Публикувано Юни 26, 2009 Публикувано Юни 26, 2009 ThUnDeR, недей, ще ме убиеш от смях :jumpeveryone: Цитирай
ArchNikolov Публикувано Юни 26, 2009 Автор Публикувано Юни 26, 2009 Еми сега, обичам си огледалното :redface: Ще го махна пък да видим. После пак ще пиша, мерси на всички Цитирай
Anthony Публикувано Юни 26, 2009 Публикувано Юни 26, 2009 Колкото повече шитс качвате от Cydia, толкова повече проблеми трябва да очаквате. Цитирай
alex_wants_i_phone Публикувано Юни 26, 2009 Публикувано Юни 26, 2009 Миналата година бях сложил огледално фолио за малко и нямах проблем с дисплея. А winterboard пък не ми създава проблеми изобщо. Цитирай
ArchNikolov Публикувано Юни 26, 2009 Автор Публикувано Юни 26, 2009 Работата е там, че и аз нямах досега. Но помислих че може да е сдало багажа, там някакви слоеве нали си има фолиото и от там нещо. Сега съм с нормално, зареждам го, после като си поиграя малко ще кажа как е, върви ли или не Цитирай
ArchNikolov Публикувано Юни 27, 2009 Автор Публикувано Юни 27, 2009 Значи с нормално фолио съм сега, това тъч насичане го имаше и там, разрових се из някакви чужди форуми и там имаше предложение да се изключи Push. Направих го, рестартирах телефона и за сега не забелязвам тъч проблема. Надявам се и да не го забележа Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.