Adamov Публикувано Юни 26, 2009 Публикувано Юни 26, 2009 Тъй като iPhone започва да става все по-достъпен и по-достъпен, доста хора за първи път се сблъскват с тази машинка. Това ръководство показва, как потребителите да си качат музика, филми и снимки на устройството си Видео Урок: Как да качим музика, снимки и видео 7 Цитирай
intruder Публикувано Юни 26, 2009 Публикувано Юни 26, 2009 Задобряваш :-). Само не разбрах защо не е добре да селектирам всички директории с музика едновременно, а трябва по едно по едно? Цитирай
Adamov Публикувано Юни 26, 2009 Автор Публикувано Юни 26, 2009 Не съм ли казал защо .. грррр... ама айде няма да го поправям. Защото като селектираш няколко директории, всичките ти ги качва в една плейлиста, а не в отделни. Цитирай
trader Публикувано Юни 26, 2009 Публикувано Юни 26, 2009 Браво много труд е паднал дано го оценяват! Колко скрииншота на телефона има в това видео? Кефиме как правиш по няколко за да изглежда и анимирано Цитирай
Adamov Публикувано Юни 26, 2009 Автор Публикувано Юни 26, 2009 Няма скрийншоти. Всичко е реално време. За това накъсва и не е плавно. 1 Цитирай
trader Публикувано Юни 26, 2009 Публикувано Юни 26, 2009 Няма скрийншоти. Всичко е реално време. За това накъсва и не е плавно. Все забравям за някои плюсове на джейлбрейка . VNC? Цитирай
Pe6o666 Публикувано Юни 26, 2009 Публикувано Юни 26, 2009 Adamov :clap: супер полезно! Имам обаче малък проблем Незначителен но дразнещ! Като си кача песните в iPod,не се показва лентата с буквите в ляво както при contacts Аз ли бъркам нещо или е така по принцип? Надявам се разбра какво ме мъчи :confused: Цитирай
Toni- Публикувано Юни 26, 2009 Публикувано Юни 26, 2009 Просто трябва да имаш повече песни в плейлистата. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Юни 26, 2009 Публикувано Юни 26, 2009 Ми явно не е това проблема Сложих още,подреждат се по азбучен ред но не се разделят по първа буква Цитирай
Adamov Публикувано Юни 26, 2009 Автор Публикувано Юни 26, 2009 Ми при мене има лентата, но аз имам 600 парчета. Цитирай
Toni- Публикувано Юни 26, 2009 Публикувано Юни 26, 2009 pe6o666, аз мисля, че е точно от това. Пробвай да сложиш повече парчета с различни букви...би трябвало да ги раздели П.П: Адамов, какво правиш с толкова много песни бе...ти като Jukebox Цитирай
borisb Публикувано Юни 26, 2009 Публикувано Юни 26, 2009 Според мен лентата с буквите се появява в секции Songs и Artists, но не и в Playlists. Цитирай
Adamov Публикувано Юни 26, 2009 Автор Публикувано Юни 26, 2009 Абсолютно вярно. Това се дължи на начина, по който е структурирана Playlists секцията Цитирай
mupo Публикувано Юни 26, 2009 Публикувано Юни 26, 2009 Както виждате той и в Songs няма лента с буквите. Аз обаче имам друг въпрос, не ви ли е по-лесно и удибно да качвате aудио/видео файлове ръчно (Manually manage music and videos)? На мен лично ми е много по-удобно, понеже мога да качвам песен откъдето си желая и мога да трия песните чрез iTunes от телефона, а не целите плейлисти и може да си пускаш песни през iTunes от телефона да слушаш. Цитирай
Toni- Публикувано Юни 26, 2009 Публикувано Юни 26, 2009 И аз така си ги качвам, просто си драгвам това което искам и готово Цитирай
deezel Публикувано Юни 26, 2009 Публикувано Юни 26, 2009 Миро, х2. Винаги съм качвал ръчно. А импортването го правя така: File->Add to Library Кратко и лесно. А с плейлисти никога не се занимавам - Artists и Albums са единствените категории, които използвам. Адаме, прекланям се пред труда ти. Ти си най-невероятният човек, когото познавам, въпреки че ти все твърдиш, че не е така. Цитирай
iinferno Публикувано Юли 6, 2009 Публикувано Юли 6, 2009 супер е ръководството.... но имам един въпрос... защо немога да качвам снимки от JPEG формат...? Цитирай
Adamov Публикувано Юли 6, 2009 Автор Публикувано Юли 6, 2009 Дарине не се смей!!! Аз също едвам се сдържам inferno: Явно ти бъркаш някъде. Няма проблем да се качват .jpg снимки. Цитирай
iinferno Публикувано Юли 6, 2009 Публикувано Юли 6, 2009 ами глеи са... нз колко треа да съм малоумен в една папка сам сложил снимки правени от телефона и снимки от фотоапарат и се качват на телефона само тези дето са от айфона.... обясни как става таз работа че аз нещо несхващам... Цитирай
Aveliky Публикувано Юли 7, 2009 Публикувано Юли 7, 2009 Според мен проблема ти е ясен Просто от iTunes когато дойде момента да избираш папка за синхронизация "№3": 1 - Pictures - Снимки 2 - Папка по-подразбиране(дълго за обяснение) 3 - Choose folder...- Посочи папка в която си сложил другите под-папки(създадената папка в която си сложил, снимки правени от телефона и снимки от фотоапарат-а) 4 - Pictures - Вече избраната папка в която съм сложил други под-папки(снимки правени от телефона и снимки от фотоапарат-а в твоя случай). избери създадената папка в която си сложил снимки правени от телефона и снимки от фотоапарат-а, а не папката в която си сложил снимки правени от телефона, преди да ги copy/paste в новата папка. С една дума, избери новата папка за синхронизация. П.С. Всеки бърка, но ако не е така, ти си единствения в google и apple с този проблем и ще те държим в течение ако излезе втори. Цитирай
iinferno Публикувано Юли 7, 2009 Публикувано Юли 7, 2009 Aveliky благодаря за съдействието, ти ми реши проблема Цитирай
Adamov Публикувано Юли 7, 2009 Автор Публикувано Юли 7, 2009 Xxaxaxaxaxaxa. Е то Aveliky е баща на Бок Мупо. Тука всичко има връзка... п.п. Аз на видеото съм показал същото, което ти е обяснил и Сашко.. ама нейсе.. Цитирай
blizzard Публикувано Юли 7, 2009 Публикувано Юли 7, 2009 Може ли да попитам как се казва програмта която показва екрана на iPhone на компютъра? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.