lyubo_lvl Публикувано Юни 26, 2009 Публикувано Юни 26, 2009 Има ли начин даден прозорец в Safari-то да ми остане активен след като премина на друг прозорец? Цитирай
0 ReCcA Публикувано Юни 28, 2009 Публикувано Юни 28, 2009 Мисля , че след като влезеш в някой прозорец и натиснеш някя от опцийте най отдолу се влизаше в меню , където можеш да си разлистваш прозорците . Сори но телефончето не ми е под ръка и не мога да проверя Цитирай
0 lyubo_lvl Публикувано Юли 1, 2009 Автор Публикувано Юли 1, 2009 Не си ме разбрал . Проблема е че като се премине на нов прозорец всички други отворени стават "offline"... За да ме разберете правилно ето какъв е проблема. Интернет доставчика ми така е направил, че за да се поддържа сесията логин прозореца не трябва да се затваря... Цитирай
0 mupo Публикувано Юли 1, 2009 Публикувано Юли 1, 2009 Не стават точно "offline", просто при връщане към тях след известно време се рефрешват автоматично. Но мисля няма как това да не е така. :-/ Цитирай
0 lyubo_lvl Публикувано Юли 2, 2009 Автор Публикувано Юли 2, 2009 Така е, но когато сървърът рефрешне, браузерът не позволява за страници които са "минимизирани" и връзката се прекъсва...а моят провайдер рефрешва на всеки 10 секунди... Цитирай
0 Jorky_pld Публикувано Юли 2, 2009 Публикувано Юли 2, 2009 Според мене или се свържи с доставчика да ти оправи проблема или си записвай най-важните за тебе страници. Поне това се сещам за момента. П.С. Пробвай с рестор ако ти се занимава. Цитирай
0 lyubo_lvl Публикувано Юли 5, 2009 Автор Публикувано Юли 5, 2009 Първото нещо което направих беше точно да разговарям с подръжката. Отговора им бе че знаят за проблема но за сега нямат по-сигурно решение за мрежата. Търсих за алтернативен браузер, който да пускам в беграунд но няма... П.С. За какво ми е рестора? Цитирай
0 mariankata Публикувано Юли 5, 2009 Публикувано Юли 5, 2009 За алтернативен Browser може да пробваш Prospector (от Cydia) ако може да ти свърши някаква работа. Цитирай
Въпрос
lyubo_lvl
Има ли начин даден прозорец в Safari-то да ми остане активен след като премина на друг прозорец?
7 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.