bukich Публикувано Февруари 20, 2011 Публикувано Февруари 20, 2011 Здрасти, отиваш на http://www.pushfix.info/purchase купуваш си един сертификат за твоя IMEI на телефона за 6 долара след това инсталираш puhfix 2.0 от cydia и си в джаза. с 3гс съм фърм 3.1 фз някакъв начин за подкарване на пуша ? Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 21, 2011 Публикувано Февруари 21, 2011 Хубав съвет...да беше погледнал датите на постовете?! Оправи си профила на кирилица. Цитирай
topuzaka Публикувано Август 17, 2011 Публикувано Август 17, 2011 Ето какво открих: 1) Инсталирате си приложение което поддържа Push Notifications 2) Теглите -> http://bit.ly/rXjsH 3) Влизате в телефона си в /private/var/Keychains 4) Качвате двата файла от архива (inject и nimble) в нея директория. 5) Задайте 0755 права на файловете inject и nimble. 6) Копирайте файла keychain-2.db на компютъра си го изтрийте от телефона. 7) Изтеглете -> http://bit.ly/14cfZD 8) Качете файловете от архива в същата директория на телефона си (/private/var/Keychains) push-cert.binpush-key.binyoutube-cert.binyoutube-key.bin 9) Отворете MobileTerminal и напишете следните команди, като след всяка натискате Return sualpinecd /private/var/Keychains./inject 10) Деинсталирайте приложението поддържащо Push Notification, което иснталирайте от т.1 11) Рестартирайте телефона. 12) Инсталирайте отново приложението поддържащо Push Notification. Линковете са невалидни. Бих искал да опитам този метод, тъй като не мога да получа сертификат с Push Doctor Цитирай
Alxx® Публикувано Август 17, 2011 Публикувано Август 17, 2011 Ако ти трябват сертификати само за гпс и ютюб(тези, липсващите са за същото) - инсталирай youtube fix N1, от същия сорс. Ако ти трябват и за Mail.app - опитвай търпеливо с доктора, все някога ще има налични. Цитирай
topuzaka Публикувано Август 17, 2011 Публикувано Август 17, 2011 Вчера е имало, но са свършили. Следя блога http://www.cmdshft.ipwn.me/blog/ .Трябват ми най-вече за Mail.app Цитирай
Alxx® Публикувано Август 18, 2011 Публикувано Август 18, 2011 Чакаш...мейлът се "кърпи" само с пуш доктор-а. Цитирай
uniik Публикувано Септември 20, 2011 Публикувано Септември 20, 2011 Здравейте, не ми излизат notifications от facebook...iphone4, фирм:4.3.5. Пробвах да го рестартирам, изтрих приложението и го качих на ново .. нищо! push notifications са ми позволени, а на други програми си работи нормално .. някакви идеи? Цитирай
N1k0lA Публикувано Септември 20, 2011 Публикувано Септември 20, 2011 Приложението стои ли ти в бекграунд,защото при мен само така ми изкарва известията? Цитирай
roll2puff Публикувано Септември 20, 2011 Публикувано Септември 20, 2011 Фейсбук-а работи крайно зле. Получавам със закъснение, не получавам въобще или най-лошото: понякога ги получава, но ги показва, чак когато вляза в приложението, а ако вляза от компютър са отчетени, като видяни. Днес си свалих Facebook messenger с надеждата да си получавам съобщенията поне навреме. Цитирай
Phenomenon Публикувано Септември 23, 2011 Публикувано Септември 23, 2011 Имам проблем, след инсталация на push doctor не ми работи instalous 4 , пробвах с преинсталиране на instalous-a имаше ефект, но за 1 ден след което итново където и за влизам ми пише API Error ... Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 23, 2011 Публикувано Септември 23, 2011 Сложи си апсинк от оригиналния сорс и няма апи ерор. Почти съм готов да се обзаложа, че си ги сложил от синфул, да? П.П. За доктора, както и за инсталъс, си има теми - що тук? Цитирай
valentinov_plamen Публикувано Януари 4, 2012 Публикувано Януари 4, 2012 Здравейте , имам проблем с PUSH-a ! Преди няколко дни направих ъпдейт с къстъм и хактивация до 5.0.1. Ползвам също така и GEVEY. Но днес забелязах, че PUSH-a не работи, дори и когато са в Бекграунд приложенията. Пуша си е на ON, но... Телефона e Iphone4. Някой може ли да каже как мога да премахна проблема... ? Благодаря ! Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 4, 2012 Публикувано Януари 4, 2012 А, чете ли в темата, преди да пишеш? Не, нали... Цитирай
valentinov_plamen Публикувано Януари 4, 2012 Публикувано Януари 4, 2012 Четох , Alxx ! Но това което прочетох , беше за старите версии, а не за ios5 ! Погледнах пуш доктора, но видях, че е за ios3 и ios4. А както четох в друга тема, за моемнта да избяхгваме да слагаме от сидиа неща,.. Цитирай
TUISTERa Публикувано Януари 4, 2012 Публикувано Януари 4, 2012 Сваляш ipusher от аппстора за да провериш дали наистина не ти работят. След това слагаш SAM и активираш с него като преди това деактивираш . После ще ти тръгнат 1 Цитирай
valentinov_plamen Публикувано Януари 4, 2012 Публикувано Януари 4, 2012 (редактирано) Благодаря, за отговора TUISTERa !! сега ще пробвам ! ПП Оправи се ! Само SAM-a трябва да се инсталира от репо-то на repo.bingner.com ! Редактирано Януари 4, 2012 от valentinov_plamen Цитирай
ggeorgieev Публикувано Януари 4, 2012 Публикувано Януари 4, 2012 (редактирано) Здравейте, колеги! Значи и аз имам подобен проблем....пуш-а не ми работи на Мейл-а, нито Фейсбуук-а пуш-ва....активиран е със САМ телефонът...Всичко уж е ОК....Мейл-ът и другите приложения имат пуш САМО в ако са в бекграунд...иначе ако не са включени пуша го нема никакъв...Някакви идеи? А също така и преинсталирах приложенията след активацията със САМ...същата работа...Моля за малко помощ! П.П. IPusher ми забива на Please wait......... Редактирано Януари 4, 2012 от ggeorgieev Цитирай
TUISTERa Публикувано Януари 5, 2012 Публикувано Януари 5, 2012 В Sam - More Info на ActivationState дава ли ти WildcardActivated? Отиваш в Sam - Utilities, първо Backup, после деактивате. След това отдолу ще ти излезе Revert to Stock. И него го избираш. След това респринг и закачаш за Айтунес. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 5, 2012 Публикувано Януари 5, 2012 ...и за да сработи пуша коректно - ползваш нета от картата, а не wi-fi! Цитирай
ggeorgieev Публикувано Януари 5, 2012 Публикувано Януари 5, 2012 Не пали и не пали...пише си WildCardActivated....Ама пуШ-а го нема....Също така в Аутюнс като го закача пише първо IPhone....и после почва да синхронизира....без да пише Iphone is Activated или нещо от сорта...правя го със СИМ картата вътре, включен е Нет-а, после след активацията дърпам IPusher и пак същата работа...забива на Please wait и до там...Идеи? Цитирай
sstavrov Публикувано Януари 5, 2012 Публикувано Януари 5, 2012 Тегли Хактивиран къстъм . Виж как е с него . Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 6, 2012 Публикувано Януари 6, 2012 Айде да не даваш точно такива "съвети"?! Именно хАктивирането прееб@в@ пуш сървиса. Към колегата от предния пост: НЕ хАктивиран кастъм и си потърси оригинална карта за активация. Иначе си осъден на мъки със САМ... 2 Цитирай
ggeorgieev Публикувано Януари 6, 2012 Публикувано Януари 6, 2012 (редактирано) Ако на някой му се случи след САМ да не му работят Пуш нотификациите....намерих решението...малко е дразнещо, понеже е свързано с няколко рестарта на телефона но все пак работи: 1.Активирате си телефона със САМ както е описано в съответната тема във форума. 2. Влизате в Settings » SAM » Utilities » от там първо Backup Activation и веднага след това Restore Activationе. 3.Рестартирате телефона. 4.Синхронизирате с Айтунс и след това инсталирате IPusher от AppStore. 5.Пак рестартирате телефона. 6.Пак синхронизирате с Айтунс. 7.Влизате в Ipusher и Test Push Notifications. Излиза ви съобщение, че работят и си цъкате с пръсти след това. Дано съм помогнал на някой пострадал като мен. Редактирано Януари 6, 2012 от ggeorgieev 1 Цитирай
emil stoyanov Публикувано Януари 12, 2012 Публикувано Януари 12, 2012 ggeorgieev Благодаря ти за обяснението от 1 час се мъча да го оправя. Имаш една бира от мен Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 13, 2012 Публикувано Януари 13, 2012 Забелязвам че "яко откривате топлата вода" напоследък... 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.