marinelo Публикувано Януари 16, 2012 Публикувано Януари 16, 2012 (редактирано) Нужен ли беше цитат на целия чаршаф? Става и така ок. При мен 3GS ФЗ IOS 5.01 бейзбенд 6,15 след инсталирането на САМ и описаното горе сега всичко работи. Благодаря Редактирано Януари 16, 2012 от marinelo Цитирай
jojoxxbgxx Публикувано Април 18, 2012 Публикувано Април 18, 2012 здравейте, дали има варинт всички нотификации и глезотии да се спират автоматично за през ноща да речем за пестене на батерия (говорим за джейлнат 4 с 5.0.1 и евентуално 4 s) Цитирай
orbitalen Публикувано Април 18, 2012 Публикувано Април 18, 2012 Да, пускаш Airplane Mode: On, на сутринта Airplane Mode: Off. Цитирай
jojoxxbgxx Публикувано Април 21, 2012 Публикувано Април 21, 2012 И кое му е автоматичното на това - и освен това обажданията отиват само по водопровода Цитирай
orbitalen Публикувано Април 21, 2012 Публикувано Април 21, 2012 За автоматично, в Cydia мисля, че имаше туик, който се настройваше на определени часове да ти активира/деактивира разни неща по телефона, включително и Airplane Mode. За съжаление не се сещам името. Сещам се за нещо от сорта на iSleepWell, но този туик май имаше малко по-различна идея. Що се отнася до обажданията, така е, но модула за мобилната мрежа е едно от нещата, което най-много хаби батерията на телефона така или иначе, поради тази причина ако искаш истинска икономия, това ти е решението. Цитирай
Alxx® Публикувано Април 21, 2012 Публикувано Април 21, 2012 Ако искаш обаждания, а не нотификации - що не си спреш нета за през нощта? Напиши 3G в сидиа(не помня точното име) и виж - някой от пакетите за автоматично спиране/пускане на интернета се казваше така. Цитирай
blajko Публикувано Април 21, 2012 Публикувано Април 21, 2012 За автоматично спиране и пускане на неща аз ползвам iScheduler - в репото на HYI е кракнато. Приложението е много функционално и много полезно. 1 Цитирай
makaveli2 Публикувано Август 17, 2012 Публикувано Август 17, 2012 Знаете ли дали има начин да имам пуш без да активирам Айфона/4/ си с карта на оператора към който е заключен??Ползвам го с ГЕВИ Цитирай
Alxx® Публикувано Август 18, 2012 Публикувано Август 18, 2012 Ами, знаеме. Ти що не поразрови из ръководствата, за да знаеш и ти? Цитирай
friscobg Публикувано Май 31, 2013 Публикувано Май 31, 2013 (редактирано) Пробвах да оправя пуша със SAM, и нещо се прецакаха нещата. Не иска да се активира в Itunes.От нещата които изчетох си мисля че е от това че не аутодетектва оператора към който е заключен. Давам му ръчно оператора към който уж е заключен, според един от многото сайтове в които пробвах IMEI проверка,но...уви. Възможно ли е вече не помня кой беше сайта да ми е дал грешна информация и сега да съм се попрецакал? Много ще се радвам ако някой от по запознатите колеги тук ми помогне. Редактирано Май 31, 2013 от friscobg Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 1, 2013 Публикувано Юни 1, 2013 Нищо не си прецакал. Повтаряш процедурата отново и отново, до успех. Къса нерви и невинаги минава от раз, но не се отчайвай. Пиши като успееш, да ти светна още едно улеснение Цитирай
friscobg Публикувано Юни 2, 2013 Публикувано Юни 2, 2013 О да! Прав се оказа отново колега. Успях да активирам с тунчо. Проблема наистина се оказа в това че автоматично не прихваща към кой оператор е айфона, и се почна едно налучкване(след като според един сайт за ИМЕИ чек е бил заключен към Т-мобайл Германия) Не ми било Германския Т-мобайл а най ми било Австрийския портокал. Активира си се като момченце, и сега пуша баца та се къца.(така си ме кефи още повече айфона-край вече съм в сектата). Само че си мисля че е редно да се пусне една отделна тема ли и аз незнам какво, за хората с подобен проблем(при проблем с пуша при джейл). Че бая четене и обръщане на сайтове падна. А ако наистина си решил да ме светнеш за някое улеснение-стреляй. Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 2, 2013 Публикувано Юни 2, 2013 Ми...тая тема не е ли точно затова? Сега си улесни живота по следния начин: Вариант едно - ползваш backup activation в SAM и си го пращаш на мейла. Вариант две - отваряш редсноу/екстрас/бекъп и посочваш къде да ти копира зип-натата Lockdown папка. След време ако ресторнеш, още преди джейл пускаш редсноу и отмяташ restore activation, като посочиш въпросната папка. П.П. Не цитирай последен пост, счита се за спам. Цитирай
TheSpartanKing Публикувано Юли 19, 2013 Публикувано Юли 19, 2013 Здравейте, четох коментарите, но все още имам въпроси. Телефона е iPhone 3G с 4.2.1 джейлнат и хактивиран (ultrasn0w&redsn0w). Push doctor мисля, че вече не работи, а за САМ е нужна оригинална сим карта. Мога ли да си върна известията без оригинална сим карта, защото ако някой ми пише в скайп или вайбър не излиза нищо. Появяват се чак, когато съм в самите приложения. По възможност без да се прави рестор. Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 19, 2013 Публикувано Юли 19, 2013 Нещо не си разбрал: За САМ НЕ ТИ Е НУЖНА оригинална карта. Иначе, какъв би бил смисълът на САМ? Цитирай
Bustah Публикувано Ноември 21, 2014 Публикувано Ноември 21, 2014 Здравейте, имам проблем с Notifications на Iphone 4s. Проблема се състои в това, че всичко е пуснато на самото приложение ( Messenger ) и ми излизат когато е заключен, но след 10-15 секунди автоматично се изчиства екрана, а на падащото поле отгоре и на самата икона на приложението не излиза абсолютно нищо. Същото се среща и при Instagram, но там се появява само в падащото поле - Notifications известие. Пак казвам всички полета на приложенията са отбелязани в настройките. Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 21, 2014 Публикувано Ноември 21, 2014 Пускаш тема след тема! Използвай първо търсачката и ако не намериш решение, тогава прави нова. Мнението ти е за тук. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.