Sladichuk® Публикувано Юни 27, 2009 Публикувано Юни 27, 2009 Предвид многото питания за файл–браузъри за любимата играчка, и въпросите по проблеми около възстановяване от backup–нати файлове на 3.0, още една опция за бърникане и рикъвъри из файловата система Dev Team с удоволствие обявява, че след денонощни усилия е реализирана нова версия на Lazy Panda for iPhone (бившия iPhone PC Suite) -v 2.5.2.96. Всичко, което е необходимо да направите е само да кликнете “Check Update”, и след това да се наслаждавате на новата версия.Ново във v 2.5.2.96: 1.Поддръжка за iTunes 8.2 под Vista; 2.Поддръжка на firmware 3.0; 3.Поддръжка за iPod firmware 2.x, директно добавяне на музика и видео файлове, търсене на album Artwork и др. Към момента новата версия все още не поддържа Windows 7.0 RC. Съжаляваме за неудобството. http://forum.pandaapp.com/topics/12/200 ... 493,1.htmlCapture0.PNG[/attachment:2ypoyvsl] Цитирай
Stinkle Публикувано Юни 27, 2009 Публикувано Юни 27, 2009 На мен не ми тръгва.Изписва ми,че програмата спира да работи и излиза и тва е. Цитирай
jimkery Публикувано Март 4, 2010 Публикувано Март 4, 2010 Аз имам сьщия проблем не тръгва. В "RuntimeError.log" които се намира в драекторията на програмата исписва "The Frmaework version is not support, please update your framework or restart setup" а аэ сьм яья "NET framework 3.5 SP1" с още обновления по него. И инсталирани "NET framework 2.0 SP2" и "NET framework 3.0 SP2" сащто с по много обновления. Пробвах сичко какво ли не единственото което ме притеснява е "SP3" нямам го а и немога да го инсталирам рокаэва ми грешка. Моля помогнете Цитирай
Sladichuk® Публикувано Март 4, 2010 Автор Публикувано Март 4, 2010 Има вече къде по–нови, а и къде по–добри файл браузъри, даже наготово можете да си ги изтеглите от темата за базови приложения.... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.