johnnybravo Публикувано Ноември 9, 2010 Публикувано Ноември 9, 2010 Нужно е да имате джейлбреакнат iPhone 3GS с iOS 4.1 добавяте си в Cydia source: http://apps.iphoneislam.com Инсталирате си “FaceIt-3GS” и рестартирате телефона. В настройките на телефона трябва да се появи FaceTime, включете го и сте готови. Нямам 3GS за проба, нека който го пробва да пише как работи 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 9, 2010 Публикувано Ноември 9, 2010 Инсталирах го от HYI - авторът е същият. Не работи изобщо! Появяват се настройки и до там. П.П. Който е пипал по папката N88 (например е добавял вибрация на виртуалните бутони) - изобщо да не се пробва! Вибрацията(или какъвто мод сте правили преди това) изчезва, а при деинсталация на face it, изчезват напълно системните звуци. Оправия има, но е часове чоплене и писане, по - вероятно е да опрете до рестор (както постъпих аз, от мързел) Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 9, 2010 Публикувано Ноември 9, 2010 Също трябва да се има предвид, липсата на фронтална камера при 3GS. Ще виждате, но вас няма Цитирай
ThUnDeR Публикувано Ноември 9, 2010 Публикувано Ноември 9, 2010 На мен дори настройки да го пусна не ми се появиха. Цитирай
liomojo Публикувано Ноември 10, 2010 Публикувано Ноември 10, 2010 При мен работи чудесно , свързах се с брат ми който е с 4г и се виждаше и чуваше прекрасно , 100 пъти по-добре от Танго видео колс. Като се инсталира ми каза ,че оператора може да ме таксува за смс-а за активация, после влезнах в setiings/phone и там се появи опцията за активиране. Включих го и за мой късмет през това време звънна брата и видях че ми се появи опция за facetime и веднага се възползвах. Качеството беше идеално при мен (той в София аз в Русе) и той каза ,че ме вижда супер. Автоматично се пуска спикъра , но се чувахме идеално и двамата. При мен разбира се като нямам предна камера е малко терсене, но с едно огледало се решават нещата хехехе, вече ги продават в Китай. С две думи, съм впечатлен. Добра работа са свършили арабелчетата. Цитирай
barkata Публикувано Ноември 10, 2010 Публикувано Ноември 10, 2010 При мен стана следното - сложих си Facetime от репото на Екселайз и нищо не стана с изключение, че правих рестор, защото след премахване на програмата телефона изобщо не включваше. След това обаче си сложих Faceit - 3GS, от apps.iphoneislam.com и стана от първия път. Пробвах го с FaceTime Beta за Мак и абсолютно никакъв проблем. Работи перфектно. Цитирай
johnnybravo Публикувано Ноември 10, 2010 Автор Публикувано Ноември 10, 2010 Явно ако се следват инструкциите от първи пост, всичко е ок. Днес и аз пробвах на един 3GS на приятел и всичко мина добре. За сега проблемите идват, когато се инсталира от други сорсове. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 11, 2010 Публикувано Ноември 11, 2010 Или ако някой е чоплил по N88, като мен... Цитирай
kokobrise Публикувано Ноември 11, 2010 Публикувано Ноември 11, 2010 Снощи го инсталирах на жената на 3ГС-а и работи перфектно. Цитирай
tashev Публикувано Ноември 16, 2010 Публикувано Ноември 16, 2010 Някой да има следният проблем: когато завъртите телефона в landscape на колегата с когото говоря всичко му се вижда с главата надолу, въпреки че му се ротира изображението Иначе работи без-проблемно, правих тестове м/у телефона и мак-а, между моят 3гс и познат на Глобул с i4(аз съм на Виваком),с други познат с i4-ки в USA и Холандия. Като тествах двупосочно, както те могат мен да търсят, така и аз тях. Само дето картината е шифтната и аз седя пред огледало че да се виждаме Цитирай
Tzvetandacov Публикувано Декември 7, 2010 Публикувано Декември 7, 2010 Помагайте хора - аз съм го сложил ФейсИт 3gs ,но немога да го активирам ,чакам си на "waiting for activation" и дотам. Пробвах какво ли не и нестава ... някъде из този форум бях чел ,че фейстайм работи с мрежата на М-тел .Междудругото пробвах и с карта на Глобул ,и с нея нестана . Някой знае ли оправия за това ? Цитирай
apomarinov Публикувано Декември 7, 2010 Публикувано Декември 7, 2010 Ами май не работи с глобул защото и аз слагах в моя глобулска и не стана, сложих вивателска и за 1-2минути се активира И качеството на картината звука много зависи от WiFi/3G връзката. Цитирай
Tzvetandacov Публикувано Декември 7, 2010 Публикувано Декември 7, 2010 С Фейс Брейк съм и съм му дал да форсира фейстайм бутона ,иначе не ми се появява ,имам и 3g unrestrictor ... а попринцип съм с карта на М-тел ,само пробвах с глобулска ,но и с нея нестана ,но все си мисля ,че ако стане с друга карта ,то нейният номер ще бъде шеарнат за фейстайм обажданния и после като си сложа моята м-телската -тя пак няма да работи с фейстайм ... това с чакането час,два несъм го пробвал ,но и него ще опитам... А някой знае ли дали докато си дава "waiting for activation" дали изпраща смс-и до английския номер ,да не се изненадам от сметката си ... Цитирай
apomarinov Публикувано Декември 10, 2010 Публикувано Декември 10, 2010 При мен на 3GS, custom 4.1, ъпдейтната кариера на мтел 9.1, с мтелска или глобулска карта не става, но ако сложа вивателска се активира за 1мин и хвърчи. Пробвах хактиватора от iphoneislam, не върши работа, идеи? Цитирай
Sladichuk® Публикувано Януари 6, 2011 Публикувано Януари 6, 2011 Официалното? FaceIt 3GS 4.1 v.1.1.rar FaceIt 3GS 4.2.1 v.1.1.rar Цитирай
mariankata Публикувано Януари 6, 2011 Публикувано Януари 6, 2011 Хората, при които FaceTime не работи - проверете дали можете да звъните до чужбина. От моята карта, например, е забранено и смятам, че затова не иска да се включи. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Януари 6, 2011 Публикувано Януари 6, 2011 Първо пробвай, после пиши! И както ми подсказва Генерала– ако тръгнат, да глобявам ли (a "Гинес"–а е на цената на квалитетно уиски), че и двата все още си ги има в репото? 1 Цитирай
rainrover Публикувано Януари 27, 2011 Публикувано Януари 27, 2011 (редактирано) На тези, на които не им се активира Facetime - колкото и да банално да звучи - проверете дали въобще можете да изпращате И получавате СМС-и. При мен се оказа, че iPhoneDelivery прави някакъв проблем с СМС-ите - biteSMS уж работи, но оригиналното приложение (т.е. MobileSMS) крашва като изпрати СМС и получи деливърито. Разкарах iPhoneDelivery и активирането на Facetime стана за по-малко от минута. Редактирано Януари 27, 2011 от Rain Rover Цитирай
Alxx® Публикувано Август 26, 2011 Публикувано Август 26, 2011 Не, процесорът ти не може да се справи с видеото. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.