Adamov Публикувано Юни 28, 2009 Публикувано Юни 28, 2009 Това ръководство има за цел да ви научи, как да си направите регистрация в iTunes Store. Видео Урок: Как да направим безплатна регистрация в iTunes 1 Цитирай
Jonnie Публикувано Юли 1, 2009 Публикувано Юли 1, 2009 Е добре сега като вече са премахнали опцията да се регистрираш без кредитна карта .. какво правим?! Т'ва видео в момента не върши работа за хората ,които искат да си направят регистрация !? Цитирай
Adamov Публикувано Юли 1, 2009 Автор Публикувано Юли 1, 2009 Най-обичам такива сладури/сладурки, които говорят наизуст. Опцията да не се избира кредитна карта т.е. за безплатна регистрация си е там. Видеото си върши чудесна работа, с изключението на заменянето, от моя страна, в някой думи на Л с У. Поздрави.д п.п. Мисля проблема си е изцяло твой. Можеш да последваш моя пример... купи си очила. Цитирай
trader Публикувано Юли 1, 2009 Публикувано Юли 1, 2009 Добавям и, че това на което ви учи така добре Адамов важи за създаването на съвсем пресен и нов акаунт. Ако се опитвате да промените съществуващ вече опцията не е валидна. Просто следвайте инструкцията от урока. Цитирай
rurny Публикувано Ноември 20, 2009 Публикувано Ноември 20, 2009 Здравейте, Г-н Адамов! Благодаря за предоставения видео материал. Много е подробен и изчерпателен, но какво да направя аз, когато нямам адрес в САЩ? Аз съм притежател на Iphone от скоро и тепърва навлизам в материята. За отговора благодаря предварително. Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 20, 2009 Публикувано Ноември 20, 2009 В търсачката си има всичко. Виж това ръководство и ще си отговориш: viewtopic.php?f=7&t=80 1 Цитирай
Sladichuk® Публикувано Ноември 20, 2009 Публикувано Ноември 20, 2009 (редактирано) А силно препоръчително е да видиш не само посоченото от Шамана, а внимателно и с мисъл в главата да изчетеш и всяка тема , както си се задължил с регистрацията си. В противен случай ми се струва, че скоро (при постване на следващо такова неориентирано мнение), ще се срещнем в челен сблъсък... :exclaim: Редактирано Януари 19, 2010 от Sladichuk® Цитирай
ddooggoo Публикувано Януари 19, 2010 Публикувано Януари 19, 2010 Благодаря за предоставения видео материал. Цитирай
saiman67 Публикувано Януари 25, 2010 Публикувано Януари 25, 2010 И примен стана мерси.:rockon: Цитирай
BaHk0-be Публикувано Февруари 16, 2010 Публикувано Февруари 16, 2010 Бих искал да попитам, тази регистрация става и за iTunes, и за App Store ? Цитирай
XpucoO Публикувано Април 16, 2011 Публикувано Април 16, 2011 Ще може ли да помоля за нов линк защото този нестава ? Мерси предварително ! Цитирай
orbitalen Публикувано Април 16, 2011 Публикувано Април 16, 2011 (редактирано) Тук. Не е същият клип, но върши работа. Или (по-ново като видео, съощото на практика).EDIT: Или за най-достоверно тук - не е клипче, но Apple си е Apple, има и достатъчно картинки. Редактирано Април 16, 2011 от orbitalen Цитирай
cromanion Публикувано Октомври 18, 2011 Публикувано Октомври 18, 2011 Здравейте г-н Адамов,Чудесно сте обяснили каво и как да се направи но при мен изскочи следният проблем.Получих писмото от APPLE но под текста който те подканва да кликнеш на долният линк.....празно поле? Няма линк.И сега немога да потвърдя регистрацията.Пощата която ползвам е АБВ.БГ. Някави идеи? Благодаря предварително. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 18, 2011 Публикувано Октомври 18, 2011 Писано е 110 пъти по този въпрос. Препрати си това писмо на друга твоя поща, gmail, например и ще видиш линка Цитирай
Martinnn- Публикувано Април 30, 2013 Публикувано Април 30, 2013 И къде точно се намира този бутон, защото аз такъв не намерих за безплатната регистрация без карта ? Цитирай
Grievous Публикувано Април 30, 2013 Публикувано Април 30, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=W7cHz843qdg Само за пробата. 1 Цитирай
mishocs Публикувано Април 30, 2013 Публикувано Април 30, 2013 (редактирано) Елементарно за 111 път 1. Тръгваш да сваляш приложение (безплатно примерно) 2. Иска ти регистрация-даваш на създаване на нова 3. То автоматично ти маркира без карта- не пипаш нищо 4. Попълваш формуляра 5. паролата трябва да започва с главна буква-задължително в нея да има и ЦИФРИ -минимум 8 символа 6 . ако ползваш поща в АБВ препрати на друга и дай verify account По-лесно от това не мога да го обясня Редактирано Април 30, 2013 от mishocs Цитирай
The Shaman Публикувано Април 30, 2013 Публикувано Април 30, 2013 В паролата трябва да има главна, но и малка буква. Цитирай
arm11 Публикувано Май 1, 2013 Публикувано Май 1, 2013 Сигурен съм, че пак ще има хора, които няма да могат и ще питат. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.