Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Някакво решение за 4.1 с НЕоригинален кабел?

Публикувано

Пробвай с Resupported от Cydia. На 4.0 бачка, но за 4.1 не съм сигурен.

Публикувано

При мен нищо не стана.

Би ли обяснил стъпка по стъпка ,да видя дали не съм сгрешил някъде?

Публикувано

Инсталираш от репото на sinfuliphone resupported4 cracked 1.0-1. Рестарт. Влизаш в settings/resupported4 и си избираш типа на кабела, който ползваш. Свързваш с ТВ и пускаш видео през ipod.app. Ако не тръгва виж дали поне музиката се чува. Пак казвам - има вероятност да не работи на 4.1 - аз съм с 4.0 и при мен всичко е наред.

• 1 година по-късно...
Публикувано

Има ли възможност с USB кабела, да си стриймвам видео от телефона към лаптопа, което става в реално време. Например с програмата iMovies for iPhone Pro, и Skyfire browser, директно да си го гледам на лаптопа? Ще ме питате, защо директно не ги гледам в нет-а, работата е че в UK, и техните забрани за гледане на филми, ме побъркват. Особено в университета Wireless-a е под всякаква критика, дори data не мога да отворя. Но айфона ми е с неограничено 3Г и си зарежда перфекто през Skyfire

Публикувано

Защо не си пуснеш Personal Hotspot на iPhone и не си използваш лаптопа с интернета от телефона?

Публикувано (редактирано)

Скоростта става още по-бавна, когато си пусна Personal Hotspot-a. Това съм забелязал, доста време ще отнеме да зареди един филм. Снощи си стриймвах филм без да засича, през 3G.

Редактирано от 4ovkata
Публикувано

Не съм сигурен, че има начин да си през 3G и да си в една мрежа с лаптопа.

edit: Дай някакво инфо за лаптопа, защото за Mac има една програма, която ти позволява AirPlay от iOS -> Mac OS X, казва се Banana TV

Публикувано

Dell с WIndows 7. Стриймването беше директно на телефона, не на лаптопа.

Публикувано

От телефона към лаптоп с Windows опитай това: Air Stream Media Player, не съм голям оптимист, но не пречи да се опита :smile:

edit: Сега видях една екстра в XBMC Eden beta 2, но предполагам, че я е имало и в предните версии ;)

Settings -> Network -> Services

кликвате "enable" на "Allow XBMC to receive AirPlay content"

По този начин ще можеш да използваш AirPlay към компютъра.

XBMC Eden можеш да изтеглиш от тук:

Windows: xbmc-11.0-Eden_beta2.exe

OSX: xbmc-11.0-Eden_beta2-x86.dmg

53e41762-b844-6764.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано (редактирано)

Помъчих се и с двете програми, но на телефона ми не излиза никаква опция да прехвърля видеото ? Инсталирах си и Bonjour от айтюнс на телефона, нали е нужен за айр стриий медия плеър, но нищо... На телефона нали не е нужно да инсталирам някаква програма ?

edit: успях да намеря начин да го подкарам, но въпреки, че се връзвам на един и същи wireless, не иска да ми открива устройството. Едва като пусна Personal Hotspot, тогава ми дава опцията да стриймвам, както на твоите screenshot-и. Но тогава връзката ми е много бавна и насича...

Редактирано от 4ovkata
  • 1 година по-късно...
Публикувано

Здр.с коя програма мога да подкарам апликациите,тъй като искам да си ползвам навигацията на монитора в колата,но в момента се плейват само клипове от youtube,а когато влезна в приложение нищо не се визуализира и внимавайте какво пишете ,че неудобните работи админите ги трият,даже и цели теми.

Публикувано

Не неудобните а неграмотните!

Публикувано

@valioboy, да ти припомня част от правилата?

1.5a. Неграмотното писане във форума ви носи 1 наказателна точка. Никой няма да се заяжда за някоя изпусната запетая, но се старайте мнението да е написано според правилата на българския език. След като търсите помощ или задавате въпрос, то трябва да имате уважение към хората, кото ще четат творчеството ви. Писането само с малки букви, непоставянето на интервал след точка или запетая, използването на цифри вместо букви, писането със съкращения като в чат (например "здр","мн", "нз") и всякакви други груби правописни грешки, ще се смятат за нарушение.

1.10. Да се старае да не създава нови теми без да е проверил с помощта на функцията Търсене на форума дали вече не съществуват такива. Актуални отминали теми е желателно да се “съживяват”, а не да се “дублират”. Често повтарящи се теми с едни и същи въпроси ще бъдат затваряни с оставяне на линк към последната такава тема. Мнения, "съживяващи" теми без актуалност, ще бъдат отстранявани.

2.6. Обсъждане на работата на администратори/модератори е забранено. Теми с подобно съдържание ще бъдат отстранявани от форума, а нарушителите ще бъдат наказвани. Предложения по оптимизация работата на форума се правят само на определеното за целта място, раздел "BG iPhone Форум" -> "Предложения".

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...