madn3sss Публикувано Юни 30, 2009 Публикувано Юни 30, 2009 Има ли някакъв начин да пусна музиката от телефона през говорителите на колата,при положение,че нямам AUX порт.Пробвал съм с FM трансмитери,но качеството е крайно незадоволително. Цитирай
Andrioman Публикувано Юни 30, 2009 Публикувано Юни 30, 2009 Аз съм с FM трансмитер,но на Philips който е специално за iPhone и струваше някъде около 65 евро.Качеството на звука е много добро!Аз съм музикант и съм доста притенциозен за sound.Преди да си взема този си бях купил един уж немски за 30 лв ,но звука беше ужасен.Philips-a си го взех от Румъния от мазин на Apple.Предполагам че и ту някуде ще се намери.Поздрави! П.П. Все пак ако има чалъм да го пуснеш директно в касетофона на колата е най добре! Цитирай
madn3sss Публикувано Юни 30, 2009 Автор Публикувано Юни 30, 2009 Нещо ме съмнява да се намери в БГ нещо такова Ще го потърся някъде онлайн Цитирай
LUBECA Публикувано Юли 1, 2009 Публикувано Юли 1, 2009 Ако има блутут приемник в уредбата на колата, вече може да се свърже телефона с него. Ако Iphone е с 3.0. Даже и трансфер на контактите ми направи. Плейва си и музиката от телефона. Откога го чаках това ако знаете.... Цитирай
axl4o Публикувано Юли 4, 2009 Публикувано Юли 4, 2009 Ако касетофона пуска касетки мисля ,че това би трябвало да свърши работа http://www.ilounge.com/index.php/review ... e-adapter1 Не съм го пробвал,просто видях в едно клипче в YouTube , че го ползват. Цитирай
Andrioman Публикувано Юли 4, 2009 Публикувано Юли 4, 2009 Това с касетите също съм го пробвал.Проблема е че касетофона постоянно я върти и самата касета много шуми.Качеството на звука не е лошо ама тоя шум аз лично не можах да го изтърпя. Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Юли 5, 2009 Публикувано Юли 5, 2009 Аз съм с такова : от ebay за ~40 лв. В digitalen.org е 60 лв: http://digitalen.org/item1683 и го слушам на такова: и звука е задоволително добър. Ако mp3 се чува 100 %, това е 90%. iPhona се зарежда докато е ръгнат.Автоматично избира 3те най-чисти чeстоти и си ги сменяш както ти е удобно.Може и ръчно Цитирай
madn3sss Публикувано Юли 5, 2009 Автор Публикувано Юли 5, 2009 От тия трансмитери имам лош опит...Бях си взел един преди време и свиреше супер тихо и от време на време пръщеше дори. Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Юли 5, 2009 Публикувано Юли 5, 2009 И на мен ми пръщи понякога, но рядко.Само когато съм близо до кола, която слуша на подобна честота, както и на телевизионната кула Цитирай
JOKe Публикувано Юли 7, 2009 Публикувано Юли 7, 2009 А ве нормално в колите нали има Audio букса в която влизат car player-ите. Няма ли начин на някав адаптер от тази audio букса към нормалната 3.5мм букса на iphone? т.е. ако нямаш плеиър в колата да ползваш iphone-а. Цитирай
slaf Публикувано Юли 7, 2009 Публикувано Юли 7, 2009 http://www.xcarlink.bg/ XCarLink iPod adapter - 217 лв. с ДДС Продуктите са съвместими със следните модели автомобили: Alfa Romeo Audi Citroen Fiat Ford Honda Hyundai/Kia Mazda Nissan Peugeot Renault Seat Skoda Toyota/Lexus VW Цитирай
madn3sss Публикувано Юли 7, 2009 Автор Публикувано Юли 7, 2009 Ехее това е мойта игра Утре ще имам път към София и ако остане време ще мина да видя за какво става въпрос. Цитирай
slaf Публикувано Юли 7, 2009 Публикувано Юли 7, 2009 ако го сложиш напиши отзиви тук за да имаме коректив Цитирай
petricha Публикувано Юли 11, 2009 Публикувано Юли 11, 2009 здравей те! имам в колата сони което има usb вход и през него си слушам музика с ipoda пробвах да сложа и телефона но ми исписва че него намира някакви идеи как мога да го подкарам. иначе съм си качил мизика на тела и я пускам през иконата ipod на самия тел. но нестава. Цитирай
petricha Публикувано Юли 12, 2009 Публикувано Юли 12, 2009 рез itunes съм си я качил на ipoda и си го слагам в колата в usb буксата и си трагва,правя и това с iphona качвам си песни с itunes mp3 сварзвамго в колата по същия начин пускам песните през иконата ipod на самия тел. но немиго намира.д Цитирай
mupo Публикувано Юли 12, 2009 Публикувано Юли 12, 2009 petricha, player-a в колата ти не поддържа iPhone, а само iPod. Сменяш го с друг който работи и с iPhone или слагаш допълнителни адаптори и щуротии, за да свържеш iPhone с player-a в колата си. Цитирай
blizzard Публикувано Юли 13, 2009 Публикувано Юли 13, 2009 Аз съм с това CD http://www.electron.bg/product_info.php ... kdc%205141 и немога да разбера защо немога да се вържа към него. Има bluetooth модул не съм много на ясно с тия неща може да са смеете но му боцнах bluetooth usb с цел да проработи но нестана. Аз ли съм объркал нещо или просто трябва друго CD. Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 13, 2009 Публикувано Юли 13, 2009 За айфона в това CD работи само това: Auxiliary input: Yes, in front panelAuxiliary Type: Mini-jack Цитирай
HiFi Публикувано Юли 26, 2009 Публикувано Юли 26, 2009 Някой има ли преки впечатления от FM трансмитерите на Belkin? Цитирай
kawabiker Публикувано Юли 27, 2009 Публикувано Юли 27, 2009 Здравейте, Аз използвам айфона за всичко в колата, т.е. това http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.13773 съм го вързал директно към усилвател, взима захранване от телефона, по този начин имам радио, контрол на айпода, хендсфрий, и навигация през колоните. Супер удобно, не си забравям никога панела никъде , е вярно че батерията се зарежда по често , но пък нали и тя е 5 долара Цитирай
madn3sss Публикувано Юли 27, 2009 Автор Публикувано Юли 27, 2009 Линка нещо не работи при мен.Какво точно е това? Цитирай
liomojo Публикувано Юли 27, 2009 Публикувано Юли 27, 2009 Ако има блутут приемник в уредбата на колата, вече може да се свърже телефона с него. Ако Iphone е с 3.0. Даже и трансфер на контактите ми направи. Плейва си и музиката от телефона.Откога го чаках това ако знаете.... А правиш ли някакви настройки или като се свържат всичко става автоматично. също контактите ти как са прехвърлени, изписвати ги като ти звънят или можеш да ги набираш от блутута на колата направо? Цитирай
buxal1 Публикувано Август 2, 2009 Публикувано Август 2, 2009 Имам такава джаджа дето се слага в запалката на колата и чрез флашка можеш да слушаш музика в колата.Може ли да пусна ипода ми през тази джаджа и ако да, как? Цитирай
trick_979 Публикувано Август 20, 2009 Публикувано Август 20, 2009 Аз си сложих това преди месец и съм адски доволен: http://www.dension.com/index.php?pageID=31, аз си сложих това в колата и съм много доволен. Звука е отличен и се упрвлява директно от копчетата на вграденото аудио на колата, изписва инфото за песните и зарежда Цитирай
Butthead Публикувано Септември 18, 2009 Публикувано Септември 18, 2009 Как точно се връзва телефинчето към cd-то. Имам aux вход, но ако трябва самото cd да има поддръжка за iPhone значи сигурно съм прецакан. Cd-то е някакво нео(ccr-9600), което си купих за "един мазен педесеттак" от един авер. Какво още ми трябва? С какъв кабел? Трябва ли ми някакъв софтуер за телефона? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.