Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

301.pic

Купуваш този кабел, включваш телефона на iPod, включваш касетофона на AUX и си готов :lol:

Публикувано

Като отида в магазина какво трябва да кажа, че да ми дадат такъв кабел, смисъл има ли си име?

Публикувано

3.5mm мъжки жак към 3.5mm мъжки жак

3.5mm мъжки стерео жак към 3.5mm мъжки стерео жак

Публикувано
Като отида в магазина какво трябва да кажа, че да ми дадат такъв кабел, смисъл има ли си име?

Или си вземи слушалките от телефона - кабела който ти трябва е същия по размер, но има една чертичка по-малко (като на снимката е). Водят го още и Mini Jack / или 3.5 мм - както е казал mupo

Публикувано

Аз си намерих такъв с 2 чертички, но той някак си не влиза напълно в iPhone. Все пак пробвах да го вкарам, но като пусна iPod примерно и музиката продължава да си свири през колонката на телефона. Явно ми трябва такъв с 3 чертички от едната страна (за iPhone) и с 2 чертички от другата страна (за CD-то в колата).

Публикувано
3.5mm мъжки жак към 3.5mm мъжки жак

3.5mm мъжки стерео жак към 3.5mm мъжки стерео жак

Накъде отива този свят. Мъжко с мъжко :)

Публикувано
:) Ми като за някои мъжки има недостиг на женски... :lol:
Публикувано
Аз си намерих такъв с 2 чертички, но той някак си не влиза напълно в iPhone. Все пак пробвах да го вкарам, но като пусна iPod примерно и музиката продължава да си свири през колонката на телефона. Явно ми трябва такъв с 3 чертички от едната страна (за iPhone) и с 2 чертички от другата страна (за CD-то в колата).

Проблема е в това, че жака не е влязъл добре в телефона ти. Вероятно е с широка букса и не може да влезе, тъй като на iPhone 2G буксата е навътре в корпуса на телефона.

Публикувано

Да и на мен това ми направи впечатление. На handsfree-то примерно е по-тънко и влиза много на вътре, което пък от своя страна означава, че не е до това кабела колко пари струва, а просто трябва да се намери кабел, който да влиза навътре в буксата на iPhone.

Публикувано

iPhone 2G беше поредната гавра на Епъл с потребителите, тъй като няма стандартен 3.5 мм жак и хората трябваше да купуват преходници или да режат и правят чудеса. Разбира се, като пуснаха 3G вече в рекламите фигурираше "революционният" стандартен 3.5 мм жак, който ще ви позволи да използвате всякакви устройства, а не само боклучавите и предебели слушалки на Епъл.

Публикувано

Някой може ли да каже впечатление от FM Трансмитерите на Belkin и по-специално този?

f8z176ea_main.jpg

Публикувано

Здравейте,

Току що се сдобих с нов автомобил KIA SOUL, който има извод за aux и usb и специално е написано, че е за ipod проблема идва от там, че аз се пробвах да свържа iphone и се получи следното:

При включването на телефона излиза съобщение, че този аксесоар не е подходящ, предлага ми да влезе в aiplane mode, когато му откажа той се свързва и работи като ipod като страхотното е че на дисплея в колата изписва песните освен това могат да се сменят песните освен от бутоните на мултимедията директно и от волана. Дотук добре, но в момента в който се опитам да провеждам разговор звука не преминава през говорителите в колата, а само на телефона. Когато обаче включа телефона само през aux изхода разговори могат да се провеждат през колоните, мога да слушам музиката през колоните, но нито ми излизат песните на дисплея, нито мога да ги управлявам през бутоните на волана или на мултимедията, нито се зарежда телефона. Кабела за колата е от едната страна с aux и usb букси, а от другата със буксата на зарядното за iphona (3GS 16 GB ОS 3.0.1). Ако някой ми помогне в решаването на този казус ще му бъда адски благодарен и безкрайно щастлив.

Публикувано

Аудио системата на колата ти е съвместима с iPod, но не и с iPhone.

Повечето коли в които има USB вход не са съвместими с iPhone, а само с iPod.

Публикувано

И няма вариант това да се оправи със някакъв софтуер, така ли?

Публикувано

Аз поне не зная за софтуерно решение. Ако някой друг знае ще каже :) било то човъркайки колата и/или телефона.

Между другото ето няколко мнения от преди над половин година, които може и да са от полза.

mupo:

Покрай вас се разрових да намеря качествен плеър (според моите разбирания) съвместим с iPhone/iPhone 3G и открих Sony CDX-GT630UI. Цената му е около 350лв.

Ето и коментари за него в Amazon.

Тук също може да се видят характеристиките му и с какви устройства е съвместим.

А тук има темичка за него. Постна е, но коментарите са достатъчни, за да се разбере, че е съвместим с iPhone/iPhone 3G.

Само не зная при входящо повикване дали разговорa ще се чува през колоните на колата и ако да, то дали ще може да се проведе нормален разговор без да се разкача.

VooDooTo:

Лично на мен много ми хареса този плейър. Само дето ме интерсува дали има съвместимост със устройството за лесна навигация на касетофона ми например сега. Имам предвид бутоните на волана, с които в момента сменям станциите и управлявам звука в колата ми дали след това ще работят отново и дали има такава възможност? Знам, че сигурно няма как да знаете, но се чудя това как може да бъде направено. Колата ми е Пежо 307.

mupo:

Доколкото виждам Sony CDX-GT630UI има 3.5мм жак за жично дистанционно управление. Точно този жак използвам на Sony CDX-GT620U, за да работи мултифункционалния волан. Но за целта е нужен допълнителен адаптер. С адаптер се сдобих от VectraB за 60лв., но мисля е съвместим само с Опел.

Най-добре ще е да се обърнеш към форума на Пежо, вероятно има подобно решение.

Публикувано

Да видях го това, но не мисля поне за момента да сменям оригиналната музика, за да не губя възможността за контрол от волана, а и е доста добра май :Wink:

Публикувано

Тия дни се сдобих ето с това Parrot MKi9100, съвместим с Iphone е и мисля,че достигнах предела на

душевния комфорт вече, за качеството на разговорите не говоря - то е ясно. Музиката от телефона

е достъпна и през bluetooth A2DP и чрез конектора,който е към комплекта + още USB + Line in.

Остава да тествам още навигацията и как ще се държи при входящо обаждане...но и на това

до тук съм доволен. В момента съм с изключен A2DP и го ползвам за музика през кабела, май е

по качествено, като ми изписва албум, артист, име на песен :blonde:

http://www.parrot.com/usa/support/onlinehelpfiles/parrot-mki9100/

Публикувано

Аз в МЛ-а имам уж подготовка за iPod в жабката - е кво представлява. Връзвам аз устройството - на дисплея му се показва емблемата на Мерцедес и дотам - от него повече не мога да сменям нищо. Най-странното нещо е, че на навигацията не ми изписва нищо - седи празно, и от нея не мога да сменям песните. Само с копчетата от волана, а имената на песните ми ги изкарва едно по едно на компютърния дисплей (между скоростомера и оборотомера). Е на това ако му викат "подготовка" за iPod - реално имам "функциите" на iPod Shuffle така - ако се мъча да пусна някоя песен сигурно рискувам да се нацепя някъде...

Досега съм го пробвал с iPhone 3GS и с iPod Classic (от по-старите генерации - с монохромен дисплей). Все още тая надежда, че с по-нова генерация iPod ще е различно, ама май-май... :Wink:

Публикувано
Тия дни се сдобих ето с това Parrot MKi9100, съвместим с Iphone е и мисля,че достигнах предела на

душевния комфорт вече, за качеството на разговорите не говоря - то е ясно. Музиката от телефона

е достъпна и през bluetooth A2DP и чрез конектора,който е към комплекта + още USB + Line in.

Остава да тествам още навигацията и как ще се държи при входящо обаждане...но и на това

до тук съм доволен. В момента съм с изключен A2DP и го ползвам за музика през кабела, май е

по качествено, като ми изписва албум, артист, име на песен :blonde:

http://www.parrot.com/usa/support/onlinehelpfiles/parrot-mki9100/

Току що си купих същата джаджа утре я инсталирам и ще пиша отзиви :) Дано всичко да е ОК :)

Публикувано

Устройството е перфектно поне за мен монтажа беше повече от професионален в Ави Център и смятам, че и аз намерих най-накрая себе си с тая джаджа :) Препоръчвам я горещо. Единственото нещо, което може да се каже в минус е, че не свири музиката от iphon-a ако не е свързан през кабела всичко друго е просто чудесно.

Публикувано

Свири и през Bluetooth , пускаш музиката от телефона, активираш Bluetooth audio от менюто на Parrot-а и готово,входящо обаждане-музиката спира,приключваш разговора-музиката от същото положение почва.

Bluetooth audio - мен малко ме дразни, че ако някой си играе с телефона,сина ми примерно, трябва да му слушам екшъна от игрите през тонколоните на колата,от друга страна пък готино,че телефона звъни с присвоената мелодия на конкретния човек от указателя... а и затова има една много полезна програма в Cydia - Bluetooth Profile Selector, чрез нея се изключва A2DP на телефона, въпрос на предпочитания.

Публикувано

Някой може ли да ми каже със сигурност дали Alpine iDA-X300 работи и с iPhone, и ако да какъв кабел ми е нужен за да тръгне музиката от iPhonе. :question: :neutral:

П.П. iPhone е 3G с OS 3.1

Публикувано

За сигурност трябва да пробваш, пише само iPod. Иначе трябва и кабел http://www.alpine-usa.com/US-en/products/product_acc.php?model=KCE-422i - KCE-422i. От по-старите модели е и не е сигурно за iPhone.

Публикувано

Да знам го този кабел а от Авител не могат да ми кажат нищо... :geek: Направо съм се побъркал...

Публикувано

KCE-433IV е модела който дават за айфон/айпод

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...