foster Публикувано Октомври 14, 2009 Публикувано Октомври 14, 2009 Свири и през Bluetooth , пускаш музиката от телефона, активираш Bluetooth audio от менюто на Parrot-а и готово,входящо обаждане-музиката спира,приключваш разговора-музиката от същото положение почва.Bluetooth audio - мен малко ме дразни, че ако някой си играе с телефона,сина ми примерно, трябва да му слушам екшъна от игрите през тонколоните на колата,от друга страна пък готино,че телефона звъни с присвоената мелодия на конкретния човек от указателя... а и затова има една много полезна програма в Cydia - Bluetooth Profile Selector, чрез нея се изключва A2DP на телефона, въпрос на предпочитания. Аз имам в колата Parrot 3200 LS, но ми се струва, че няма как да пусна музиката на iphone да мине през колоните на колата Handsfree-то се пуска, телефона се разпознава от устройството, но не мога да пусна музиката през Bluetooth. Прoчетох по-горе, че някой от вас го свързват с кабел, но единствения вход към устройството, който видях беше за микрофона. Този вход е и много по тесен отколкото този на iphone. Какво мислите - има ли някакъв вариант да подкарам музиката през този модел Parrot (чрез някакъв преходник или нещо такова) или просто ми трябва някой по-нов модел като MKi9100? Благодаря ви предварително! Цитирай
vasil67 Публикувано Октомври 15, 2009 Публикувано Октомври 15, 2009 При този модел мисля няма как да стане. Не виждам Bluetooth Stereo (A2DP) в спецификациите му, а и през кабел същото положение, няма налични конектори. Виж все пак да му ъпдейтнеш софтуера до последната версия 2.03с, но все пак не таи големи надежди! Цитирай
techo91 Публикувано Октомври 21, 2009 Публикувано Октомври 21, 2009 Момчета много ще се радвам ако ми помогнете. На скоро си взех Iphone 3G от колега от форума, на който съм благодарен. Имам в колата pioneer p6500bt със bluetooth и си ползвах нокиата за разговори и музика. Сега се опитвам да направя същото и с айфона, но не знам как точно и какво ми е нужно за да го направя. Опитах с включен bluetooth чрез ibluetooth приложението, но не се получи. Намирам телефона от касетофона, избирам да се връзва, пита ме за пин код, който е четири нули, въвеждам го, показва че се свързва, след 3 секунди ми показва connected, но веднага след това ми показва error и край. Сигурен съм че не правя нещо както трябва, но не знам какво. Виждам че тук има хора, които са го правили. Ако могат да помогнат с едно кратко напътствие ще съм много щастлив. Благодаря. Цитирай
myexec Публикувано Ноември 17, 2009 Публикувано Ноември 17, 2009 http://store.apple.com/uk/product/TX529ZM/A тва е най доброто за мен за сега Цитирай
mckiller Публикувано Февруари 5, 2010 Публикувано Февруари 5, 2010 Здравейте, бих искал да попитам от къде мога да си закупя оригинално зарядно за кола? Благодаря ви предварително! Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 5, 2010 Публикувано Февруари 5, 2010 Здрасти, търси iStyle в моловете или си търси такова на Belkin. Отговаря по качество на оригиналното. Има и в www.dice.bg. Моментално си оправи профила на кирилица, иначе следват санкции. Приятна вечер. Цитирай
Bretkata Публикувано Февруари 15, 2010 Публикувано Февруари 15, 2010 Прочетох няколко теми от форума свързани със зарядни за кола, но не разбрах дали имам проблем или просто нещо не е както трябва. Става въпрос за следното: Имам някакво зарядно за кола с USB, където вкарвам кабела на iPhone-a. Зарядното отчита, че е вкарано нещо в него и лампичката му светва, но iPhone-a не отчита нищо и в батерийката не се появява символ, че е свързано или че се зарежда. Имам и iPod Nano - когато го включа него дисплейчето му светва, но и в неговата батерийка не се получава символ, че е вързано. Ще съм благодарен ако ми дадете съвет за решение П.П. Извинявам се още веднъж ако е имало тема, в която е ставало въпрос за това, но аз лично не видях същия проблем. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 15, 2010 Публикувано Февруари 15, 2010 Трябват ти две изпълнени условия: 1. Зарядно със сила 1000mAh 2. Буксата ЮСБ, трябва да симулира включен комп, за да отчита зареждането. Най - добре си купи един belkin за кола - около 39ля мисля, от www.dice.bg Цитирай
Bretkata Публикувано Февруари 15, 2010 Публикувано Февруари 15, 2010 Благодаря много за отговора. Цитирай
R_lakov Публикувано Февруари 15, 2010 Публикувано Февруари 15, 2010 Бих ти препоръчал такова http://movenbg.com/products/Micro-%D0%B7%D0%B0%D1%80%D1%8F%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-iPhone-%D0%B8-iPod-12V.html Цитирай
Bretkata Публикувано Февруари 23, 2010 Публикувано Февруари 23, 2010 (редактирано) Бих ти препоръчал такова http://movenbg.com/products/Micro-%D0%B7%D0%B0%D1%80%D1%8F%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-iPhone-%D0%B8-iPod-12V.html Да, точно такова си взех от iCorner-a в мола, само че е без кабелчето - само самото зарядно. Струва 25лв. Сега вече си зарежда както трябва, само дето имах нещастието да кача 3.1.3 и сега чакам и го гледам в кутийка Редактирано Февруари 23, 2010 от Bretkata Цитирай
bguser Публикувано Май 24, 2010 Публикувано Май 24, 2010 Взех си (и) този от ebay: http://www.griffintechnology.com/products/itripautouniversal/ Дръвце: (-) Голямо ниво на шум (слаб FM предавател) (-) Reset на зададения канал на random интервали и при палене на автомовилa (workaround: всеки път да се натиска Preset към препрограмиран канал) (+) Зарежда iphone 3G (+) Разговорите и GPS voice се чуват през тонколоните на автомовила. (+) Става и за всяко друго устройство с жак за слушалки Цитирай
puredevotion Публикувано Май 26, 2010 Публикувано Май 26, 2010 Аз искам да питам как да ги синхронизирам CD-то с IPod-a като се има на предвид че го подържа и има USB Port ?! Цитирай
Alxx® Публикувано Май 27, 2010 Публикувано Май 27, 2010 Синхронизация няма как да направиш, иначе би могъл да слушаш музика Щом си сигурен че радиото ти го поддържа - виж в инструкциите му как става или питай чичко Гугъл. Няма как да отгадая, каква марка ти е радиото... П.П. За iPod Touch(ти си с такъв) - трябва да пише че поддържа iPhone, иначе няма да стане. Другите модели iPod са "видими" като файлова система(чете ги, както чете флашка) и се поддържат от много фирми и модели, докато за iTouch/iPhone не е така. Няма как да ръгнеш iFunBox в радиото Цитирай
puredevotion Публикувано Май 27, 2010 Публикувано Май 27, 2010 Ето ми го CD-то Panasonic CQ-C5355N http://ucables.com/ref/PANASONIC-CQ-C5355N-C-R113203 . До колкото знам има и Bluetooth , но не съм пробвал дали ще направи връзка Цитирай
The Shaman Публикувано Май 27, 2010 Публикувано Май 27, 2010 Никъде не е казано, че има Bluetooth! Цитирай
puredevotion Публикувано Май 27, 2010 Публикувано Май 27, 2010 The Panasonic CQ-C5355N also is Ipod and Bluetooth ready for future proofing (available as optional accessories) ?!?! Цитирай
The Shaman Публикувано Май 27, 2010 Публикувано Май 27, 2010 Ключовите думи са (available as optional accessories) Цитирай
LNikolov Публикувано Юни 21, 2010 Публикувано Юни 21, 2010 Аз съм с това http://www.ozenticaret.com.tr/content_files/prd_images/LAC7800_D.jpg в колата и през блутут върши страхотна работа и като хендсфрий и за музика и за навигация само единствения за мен минус е че не е мултипойнт и не мога да си свържа и двата телефона с него Цитирай
gugutkov Публикувано Юли 18, 2010 Публикувано Юли 18, 2010 Здравейте, поръчах си от Китай зарядно за кола за доста малка сума - въпроса ми е има ли опасност да се повреди телефона от някакъв аномалия в тока от запалката на колата. Преди да задам този въпрос погледнах схемата на зарядното и да ви кажа ми изжлежда доста постна - 2 кондензатора и още един илимент подобен на кондензатор без предпазители или др. подобни. Имам ли основание да се притеснявам. Цитирай
tchav Публикувано Юли 18, 2010 Публикувано Юли 18, 2010 Според това, което си описал имаш основание да се притесняваш. Но по-скоро ми се струва, че нещо не си догледал. Най-малко трябва да има стабилизатор на напрежение и още няколко елементи, които да лъжат телефона, че зарядното е оригинално, иначе няма да зарежда. Цитирай
turbocharged Публикувано Юли 18, 2010 Публикувано Юли 18, 2010 Зарядните за автомобил обикновенно са направени с "регулатор напрежение" което е интегрална схема и имат предпазител на плюсовата клема. По добре го хвърли си вземи нещо с доказан произход. Струва ли си за 10-15 лв. икономия да изгориш телефон за 1000 лв. Аз ползвам това зарядно на Belkin Цитирай
Tunturi Публикувано Август 22, 2010 Публикувано Август 22, 2010 С адапторна касета Belkin Cassette Adaptor for iPod също става качеството на звукът не е перфектно но става и е осезаемо по добро от FM transmiterite поне които аз сам чувал.Преди я имаше в Technomarket за 15лв,сега май само в Plesio и то за 40лв разликата е огромна нз защо. Цитирай
akd2 Публикувано Ноември 27, 2010 Публикувано Ноември 27, 2010 здравейте някой може ли да ми каже мога ли да свържа айфона с двд-то в колата което има usb но не сам сигурен дали подържа айфон двд-то е една кучи марка ето и линк http://www.thunder.bg/product_info.php?cPath=29&products_id=255 разглобих го отзад ножне можах да намеря AUX вход а уж отпред има ботон MOD който сменя на тунер,двд и aux,но така и не намерих да има аукс вход та идеята ми е има ли някаква надежда в този usb вход Цитирай
Pe6o666 Публикувано Ноември 28, 2010 Публикувано Ноември 28, 2010 Не ми се вярва да тръгне. Преди две години ми искаха 7000!!! лв за да ми сложат адаптор за iPod/iPhone в колата. Сега искат 800. Ако това проработи, ще е изненада По скоро, USB-то е за MP3 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.