danko767 Публикувано Декември 17, 2010 Публикувано Декември 17, 2010 Здравейте, Може ли някой да даде актуална информация за мини-адаптора на Белкин за кола? Къде и колко? Благодаря! Цитирай
mupo Публикувано Декември 17, 2010 Публикувано Декември 17, 2010 Има два линка в темата към онлайн магазини в които е наличен и има цена. Цитирай
danko767 Публикувано Декември 19, 2010 Публикувано Декември 19, 2010 Извинявай, Не бях обърнал внимание на линка. Вече го намерих. Цитирай
victoriavacheva Публикувано Декември 27, 2010 Публикувано Декември 27, 2010 Не ми се вярва да тръгне. Преди две години ми искаха 7000!!! лв за да ми сложат адаптор за iPod/iPhone в колата. Сега искат 800. Ако това проработи, ще е изненада По скоро, USB-то е за MP3 ХАха.., бързо напредва технологиата.. Някой мобже ли да ми даде едно мнение за това http://cgi.ebay.com.sg/FM-Transmitter-Car-Charger-iPhone-4-3GS-3G-iPod-TOUCH-/140460414494 Цитирай
netizen Публикувано Декември 27, 2010 Публикувано Декември 27, 2010 Здравейте, някой да има мнение за това зарядно ? Зарядно устройство за кола 12 V за Apple Iphone 3G/3GS/4G Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 28, 2010 Публикувано Декември 28, 2010 Вики, ако нямаш друг начин за закачане към стереото(с кабел е по - хубав звукът) - това е добър избор, а гледам и доста екстри има. Мнението ми е субективно, както се сещаш - нямам такова устройство. За тая цена, все си мисля че си заслужава риска. netizen, hama по принцип правят нелоши и евтини джаджи - не вярвам тая да е изключение. Цитирай
morfei Публикувано Декември 30, 2010 Публикувано Декември 30, 2010 Някой който ползва тази стойка да каже дали подлежи на неколкократно махане и слагане? Понеже отдолу на вакума има и лепенка. Или се слага и повече не махаш стойката. Относно зарядните вече година ползвам споменавания Belkin и съм изключително доволен. Не мисля, че трябва да се купуват евтини зарядни за не толкова евтините ни телефони. Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 30, 2010 Публикувано Декември 30, 2010 Гоце я има същата - лепенката само предпазва вакуума от замърсяване, за многократна употреба е по принцип. Цитирай
ypechdb Публикувано Март 12, 2011 Публикувано Март 12, 2011 Някой от колегите да ползва зарядно за автомобил XQISIT CAR CHARGER IPHONE IPAD 2000 MAH? Продават го в МТел на цена 25 лева. Прави ми впечатление, че е 2000 MAH. Моето китайче е 1000 MAH и честно да си кажа не смея да го ползвам много. Чудя се и дали ще зарежда iPad. Цитирай
Alxx® Публикувано Март 12, 2011 Публикувано Март 12, 2011 Хич не се връзвай на тия "могъщи цифри", кой знае какъв ментак е. Повечето с такива параметри им режеш едната нула и получаваш реалния резултат. П.П. Не бих се бъзикал с телефон за кило пари, при условие че белкин е сериозна марка и струва страшните 29лв. Цитирай
ypechdb Публикувано Март 12, 2011 Публикувано Март 12, 2011 Всъщност само линкът е от EBay. Мислих да го купя от МТел. Викам си щом продават iPhone, тогава вероятно и зарядното няма да е толкова калпаво. Благодаря за отговора Цитирай
gala112 Публикувано Юли 8, 2011 Публикувано Юли 8, 2011 Здравейте, дайте ми съвет. Авто CD-то ми е Pioneer DEH-P55BT, което вече си е старичък модел. Навремето си го купих само заради Bluetooth-а. Оказа се обаче, че iPhone не може да се сдвои, тъй като не били съвместими. Отделно на CD-то мога да слушам само дискове, а ми се иска да мога да слушам музика от телефона си. Някакви идеи? Цитирай
Pe6o666 Публикувано Юли 8, 2011 Публикувано Юли 8, 2011 Би трябвало да стане. Нещо не правиш както трябва! Аз имам Pioneer 9600 BT и си бачка супер! Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 8, 2011 Публикувано Юли 8, 2011 Имаш ли букса за чейнджър? Ако да - пиши лс да ти пратя схема, да си го направиш на аудио вход Цитирай
jdg Публикувано Юли 25, 2011 Публикувано Юли 25, 2011 (редактирано) Ето го същият Belkin carcharger от 25лв. - с безплатна доставка focalprice.com Редактирано Юли 25, 2011 от jdg Цитирай
FidoDidoo Публикувано Август 6, 2011 Публикувано Август 6, 2011 Здрвейте от вчера съм горд собственик на Audi А3 проблема е следния: колата е с оригинален касетофон със Cd няма AUX букса има ли вариант да си слушам музика от iPhonе-а. За касетофоните с касетки знам че има вариант. Цитирай
arm11 Публикувано Август 6, 2011 Публикувано Август 6, 2011 Освен да си вземеш един от тия "плеъри" с флашка, където се слагат в запалката и предават на определна честота, която хващаш с радиото. Цитирай
rumboni Публикувано Август 6, 2011 Публикувано Август 6, 2011 Със слушалки )) И мен живо ме интересува Цитирай
FidoDidoo Публикувано Август 6, 2011 Публикувано Август 6, 2011 Да и да си развалям кефа от уникалния звук който вадат колоните, като нестане ще си записвам Cd-та и това е. Цитирай
rumboni Публикувано Август 6, 2011 Публикувано Август 6, 2011 :FidoDidoo, аудито с Gama 5 ли е? Цитирай
FidoDidoo Публикувано Август 6, 2011 Публикувано Август 6, 2011 (редактирано) Audi concern. Май това ще си взема http://digitalen.org/item2521 прелични пари е пък да видим. Някой има ли представа звука стерео ли е или не Редактирано Август 6, 2011 от FidoDidoo Цитирай
HURRICANE Публикувано Август 6, 2011 Публикувано Август 6, 2011 Ами би трябвало да е стерео.Също така внимавай да не си дадеш парите напразно,защото от профила ти разбирам,че си с iPhone 4,а в характеристиките на аксесоара пише,че е съвместим с iPhone 3 и iPhone 3GS. Цитирай
baronbg Публикувано Август 6, 2011 Публикувано Август 6, 2011 Мога да ти препоръчам Това имам 2 и съм много доволен. А и ще ти спести пари и неприятности с куките. Цитирай
mishocs Публикувано Август 14, 2011 Публикувано Август 14, 2011 Аз предлагам това , ако нямате изведен AUX на автомобилите и сте с оригинални CD -та ето това е за връзване на Iphone ,Ipod Xcarlink. Но всеки си решава ,аз ползвах трансмитер ,но звука за мен не е качествен 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.