Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте,

Може ли някой да даде актуална информация за мини-адаптора на Белкин за кола?

Къде и колко?

Благодаря!

:wacko:

Публикувано

Има два линка в темата към онлайн магазини в които е наличен и има цена.

Публикувано

Извинявай,

Не бях обърнал внимание на линка.

Вече го намерих.

:smile:

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Не ми се вярва да тръгне.

Преди две години ми искаха 7000!!! лв за да ми сложат адаптор за iPod/iPhone в колата.

Сега искат 800.

Ако това проработи, ще е изненада :)

По скоро, USB-то е за MP3

ХАха.., бързо напредва технологиата..:) Някой мобже ли да ми даде едно мнение за това http://cgi.ebay.com.sg/FM-Transmitter-Car-Charger-iPhone-4-3GS-3G-iPod-TOUCH-/140460414494

Публикувано

Вики, ако нямаш друг начин за закачане към стереото(с кабел е по - хубав звукът) - това е добър избор, а гледам и доста екстри има. Мнението ми е субективно, както се сещаш - нямам такова устройство. За тая цена, все си мисля че си заслужава риска.:)

netizen, hama по принцип правят нелоши и евтини джаджи - не вярвам тая да е изключение.

Публикувано

Някой който ползва тази стойка да каже дали подлежи на неколкократно махане и слагане? Понеже отдолу на вакума има и лепенка. Или се слага и повече не махаш стойката.

Относно зарядните вече година ползвам споменавания Belkin и съм изключително доволен. Не мисля, че трябва да се купуват евтини зарядни за не толкова евтините ни телефони.

Публикувано

Гоце я има същата - лепенката само предпазва вакуума от замърсяване, за многократна употреба е по принцип.

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Някой от колегите да ползва зарядно за автомобил XQISIT CAR CHARGER IPHONE IPAD 2000 MAH? Продават го в МТел на цена 25 лева. Прави ми впечатление, че е 2000 MAH. Моето китайче е 1000 MAH и честно да си кажа не смея да го ползвам много. Чудя се и дали ще зарежда iPad.

Публикувано

Хич не се връзвай на тия "могъщи цифри", кой знае какъв ментак е. Повечето с такива параметри им режеш едната нула и получаваш реалния резултат.

П.П. Не бих се бъзикал с телефон за кило пари, при условие че белкин е сериозна марка и струва страшните 29лв.

Публикувано

Всъщност само линкът е от EBay. Мислих да го купя от МТел. Викам си щом продават iPhone, тогава вероятно и зарядното няма да е толкова калпаво. Благодаря за отговора

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте,

дайте ми съвет. Авто CD-то ми е Pioneer DEH-P55BT, което вече си е старичък модел. Навремето си го купих само заради Bluetooth-а. Оказа се обаче, че iPhone не може да се сдвои, тъй като не били съвместими. Отделно на CD-то мога да слушам само дискове, а ми се иска да мога да слушам музика от телефона си.

Някакви идеи?

Публикувано

Би трябвало да стане.

Нещо не правиш както трябва!

Аз имам Pioneer 9600 BT и си бачка супер!

Публикувано

Имаш ли букса за чейнджър? Ако да - пиши лс да ти пратя схема, да си го направиш на аудио вход ;)

• 3 седмици по-късно...
Публикувано (редактирано)

Ето го същият Belkin carcharger от 25лв. - с безплатна доставка :)

focalprice.com

Редактирано от jdg
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здрвейте от вчера съм горд собственик на Audi А3 проблема е следния: колата е с оригинален касетофон със Cd няма AUX букса има ли вариант да си слушам музика от iPhonе-а. За касетофоните с касетки знам че има вариант.

Публикувано

Освен да си вземеш един от тия "плеъри" с флашка, където се слагат в запалката и предават на определна честота, която хващаш с радиото.

Публикувано

Със слушалки :)))

И мен живо ме интересува

Публикувано

Да и да си развалям кефа от уникалния звук който вадат колоните, като нестане ще си записвам Cd-та и това е.

Публикувано (редактирано)

Audi concern. Май това ще си взема http://digitalen.org/item2521 прелични пари е пък да видим. Някой има ли представа звука стерео ли е или не

Редактирано от FidoDidoo
Публикувано

Ами би трябвало да е стерео.Също така внимавай да не си дадеш парите напразно,защото от профила ти разбирам,че си с iPhone 4,а в характеристиките на аксесоара пише,че е съвместим с iPhone 3 и iPhone 3GS.

Публикувано

Мога да ти препоръчам Това имам 2 и съм много доволен. А и ще ти спести пари и неприятности с куките.

Публикувано

Благодаря Ви за съвета

Публикувано

Аз предлагам това :) , ако нямате изведен AUX на автомобилите и сте с оригинални CD -та ето това е за връзване на Iphone ,Ipod

Xcarlink.

Но всеки си решава ,аз ползвах трансмитер ,но звука за мен не е качествен :wacko:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...