ScorpioN Публикувано Ноември 17, 2010 Публикувано Ноември 17, 2010 (редактирано) Здравейте, дали някой може да даде обективно мнение по въпроса? Попаднах на една обява в интернет докато си ровех. Мой съсед беше се интересувал преди време да си купи 3ГС, но всички знаем какви са цените от операртора с тези от САЩ например. Той попадна на една фирма някъде из дебрите на Англия, от където му прадаваха нов телефон, отключен на цената на такъв затворен към мрежата на АТ&T, ако си го купиш от Щатите например. Обадих се на този номер и много скептично започнах да ги разпитвам как така го продават на тази цена и т.н., при което те ми отвърнаха, че има юбилей на фирмата и ограничени бройки, които са пуснали на тези цена и това "One Time Offer", та ако ща. Ок не дощях, че са ми съмнителни. Днес обаче намерих това...цък Много ме изкушава! Направо е сега извадих 300-350 $ и смело с поръчката... чак толкова много ме изкушава! Дайте едно мнение по въпроса. Аз самия съм на (хъм) не 80, ами 90 % сигuрен, че или ще е реплика, или ще получа кутия с тухла вместо телефона, ако изобщо получа нещо, защото те обикновенно искат първо парите и после пращали... )) Да бе, да... нали се сещате ;-) И все пак? Как да ги проверя дали са лоялни? Може и да излезне истинско... Знае ли човек!? :-) П.С. И ето как приятелката ми се сдоби с 4-ка за рождения ден... (примерно... стига да не са измамници) П.П.С. Любовта е сляпа! (wasntme) ;-) Редактирано Ноември 17, 2010 от ScorpioN Цитирай
ypechdb Публикувано Ноември 17, 2010 Публикувано Ноември 17, 2010 И сам можеш да си отгвориш-за тази цена и антенка и телевизорче ще имаш даже Цитирай
Pe6o666 Публикувано Ноември 17, 2010 Публикувано Ноември 17, 2010 Определено не си давай парите на тези! Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 17, 2010 Публикувано Ноември 17, 2010 Същите пускат и обяви в дата.бг по 30 пъти на ден. Моят съвет е изобщо да не се занимаваш. В най-добрият случай ще ти пратят реплика (ако изобщо ти пратят нещо)... Цитирай
adept Публикувано Ноември 17, 2010 Публикувано Ноември 17, 2010 Хихих това не просто мирише, то направо си вони ... Виж в кой раздел е обявата: "Екзотични животни" А и забелязвам и друго в разделите ... "Ловеч" ... продавача като нищо може да се окаже и съвестния купувач на Grievous от тук Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 17, 2010 Публикувано Ноември 17, 2010 Само от т.4 трябва да ти става ясно, че е ментак. 4. All phones have English language as default Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 17, 2010 Публикувано Ноември 17, 2010 Apple Iphone 4G HD 32GBcontent: ====================== 1 Apple iPhone 4 Phone 1. Complete accessories(Well packed and sealed in original company box) 2. Unlocked / simfree. 3. Brand new (original manufacturer) box - no copies 4. All phones have English language as default 5. All material (software, manual) - car chargers - home chargers - usb data cables -holsters/belt clips - wireless headsets(bluetooth) -leather and non-leather carrying cases - batteries.user Guide. Сам помисли, кой айфон има тези неща в стандартният пакет?! П.П. Не ти ли направи впечатление името на апарата? 4G HD??? Цитирай
bwm274 Публикувано Ноември 17, 2010 Публикувано Ноември 17, 2010 Да и аз бях попаднал на една обява "ПРОДАВАМ ЧИСТО НОВ ОТКЛЮЧЕН APPLE IPHONE 3GS С ПОДАРЪЦИ!НАЙ-НОВИЯТ МОДЕЛ С НАЙ-НОВ СОФТУЕР!2 СИМ КАРТИ,ПОДАРЪК 2 БАТЕРИИ!" 1.iPhone с две SIM?! 2. 2 Батерии? Затова проверявайте внимателно. Ако въпросният iPhone има поддръжка на java,2сим и темподобни не е iphone а...SciPhone Цитирай
emco83 Публикувано Ноември 17, 2010 Публикувано Ноември 17, 2010 Поредното менте произведено от CECT Китай, Шензен. Цитирай
ScorpioN Публикувано Ноември 18, 2010 Автор Публикувано Ноември 18, 2010 (редактирано) хаха да това го видях. Знам за пакета в крайна сметка смених 4 телефона. Едва ли не знам ръбовете на кутията на изуст. И все пак предположих, че може да са взели и сложили някакви бонуси или от сорта. Та обадих се на "пичовете" и най-големия майтап беше като започнахме разговора. Някой да е чувал на живо мазен арабин да се опитва да говори "инглиш" със сносен кой знае какъв акцент от тамошните им езици. Та стана ми ясно ... ама нали знаете надеждата е до последно. Аман от шанаджий в нета. Значи ще си тормозя приятелите в САЩ за пореден път. п.с. ОЛЕ МАЛЕ ! Коле този яко те е прецакал! Ужас! Намери ли си телефона в крайна сметка? Ба' как не съм я видял тези тема! Един келеш, от тоя сорт калеши,като този, искаше да ми гепи телефона по подобен начин на морето... Хванах го на място и яко бой, с целия персонал от заведението. Ама тук нещо.. мхм гнило има... Ако пича следи форума, което е явно, му е пределно ясно какво да го прави. Редактирано Ноември 18, 2010 от ScorpioN Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.