akoae Публикувано Ноември 17, 2010 Публикувано Ноември 17, 2010 Тъй като са доста подробни , има ли начин да да бъдат използвани в някоя от навигациите? Знам че за Garmin и знам че не се дишат много с iPhone, но някой дали знае ако предстои или вече има вариант за ползването им на нашите играчки? 1 1 Цитирай
techo91 Публикувано Ноември 18, 2010 Публикувано Ноември 18, 2010 Колега, не знам какво точно знаеш за картите на Гармин, но ти казвам, че докато не излезе официална версия не трябва дори да ти минава мисълта. На мен ми е лесно да ги манипулирам, но чак толкова, скоро се очаква версия за iPhone, тоест ще можем да ползваме хубавите карти, но това ще е на определена цена - гадния им софтуер. Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 19, 2010 Публикувано Ноември 19, 2010 Порови в сидиа, имаше някакво приложение за ползване на кракнати предварително и качени ръчно ГаДмински карти. Garmin maps app или нещо подобно. Цитирай
techo91 Публикувано Ноември 19, 2010 Публикувано Ноември 19, 2010 alxx, дори и да има, имам съмнение че ще работи. Все пак е лично мнение. Аз бих почакал малко. Цитирай
ggnngg Публикувано Декември 8, 2013 Публикувано Декември 8, 2013 Отдавна съм го направил , само че картата трябва да е отключена предварително.Инсталирах си Гармина през китаеца Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.