The Shaman Публикувано Юли 26, 2009 Публикувано Юли 26, 2009 Няма как да стане по начина, който опитваш.Виж какво е написал Миро в първия пост: Bundlescom.apple.springboarden.lproj С този файл може да применяте надписите Slide to.... | (SpringBoard.strings) Файловете SpringBoard.strings в bg.lproj и en.lproj за абсолютно еднакви. Ако искате вместо Slide to unlock да ви се изписва Slide, то във файла SpringBoard.strings (отваряте го с Notepad/Textedit) изтривате // в началото на първия ред и променяте надписа "slide to unlock" на "Slide". Първия ред на файла трябва да излгежда така: "AWAY_LOCK_LABEL" = "Slide"; Ако искате да няма надпис, просто не пишете нищо между двете кавички след равното. Ако искате да промените/махните други надписи следвата същата логика - изтривате // пред съответния ред и променяте текста между двете кавички след равното. Цитирай
marinius3 Публикувано Юли 26, 2009 Публикувано Юли 26, 2009 Няма как да стане по начина, който опитваш.Виж какво е написал Миро в първия пост: Bundlescom.apple.springboarden.lproj С този файл може да применяте надписите Slide to.... | (SpringBoard.strings) Файловете SpringBoard.strings в bg.lproj и en.lproj за абсолютно еднакви. Ако искате вместо Slide to unlock да ви се изписва Slide, то във файла SpringBoard.strings (отваряте го с Notepad/Textedit) изтривате // в началото на първия ред и променяте надписа "slide to unlock" на "Slide". Първия ред на файла трябва да излгежда така: "AWAY_LOCK_LABEL" = "Slide"; Ако искате да няма надпис, просто не пишете нищо между двете кавички след равното. Ако искате да промените/махните други надписи следвата същата логика - изтривате // пред съответния ред и променяте текста между двете кавички след равното. Ами всичко го правя така само че заменям надписа с друг и то не иска да го изпише Цитирай
marinius3 Публикувано Юли 26, 2009 Публикувано Юли 26, 2009 Какъв искаш да е надписа? marin's iphone Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 26, 2009 Публикувано Юли 26, 2009 http://dox.abv.bg/files/dw?a=f846f99203 Разархевираш папката marin's iphone.theme и я слагаш в LibraryThemes на телефона. Отиваш в WinterBoard маркираш marin's iphone и я издърпваш най-отгоре в списъка. Респринг и трябва да е ок. Цитирай
marinius3 Публикувано Юли 26, 2009 Публикувано Юли 26, 2009 Благодаря ти за всичко -стана!Но е пълна мистерия защо не поиска да се промени до сега?Не мога да си открия грешката. Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 26, 2009 Публикувано Юли 26, 2009 Колкото по-високо е в списъка, толкова по-голям приоритет има. Може би там си сбъркал ?!! Цитирай
marinius3 Публикувано Юли 26, 2009 Публикувано Юли 26, 2009 http://dox.abv.bg/files/dw?a=f846f99203Разархевираш папката marin's iphone.theme и я слагаш в LibraryThemes на телефона. Отиваш в WinterBoard маркираш marin's iphone и я издърпваш най-отгоре в списъка. Респринг и трябва да е ок. Благодаря ти за всичко -стана!Но е пълна мистерия защо не поиска да се промени до сега?Не мога да си открия грешката. Открих и грешката работил съм само с една папка-en.lproj,когато добавих и bg.lproj и поставих надписа и там тръгна и при мен. Благодаря !Ти си един Велик ШАМАН!!! Цитирай
marinius3 Публикувано Юли 26, 2009 Публикувано Юли 26, 2009 http://dox.abv.bg/files/dw?a=f846f99203Разархевираш папката marin's iphone.theme и я слагаш в LibraryThemes на телефона. Отиваш в WinterBoard маркираш marin's iphone и я издърпваш най-отгоре в списъка. Респринг и трябва да е ок. Благодаря ти за всичко -стана!Но е пълна мистерия защо не поиска да се промени до сега?Не мога да си открия грешката. Открих и грешката работил съм само с една папка-en.lproj,когато добавих и bg.lproj и поставих надписа и там тръгна и при мен. Благодаря !Ти си един Велик ШАМАН!!! Другата разлика е в това че ти си написал 2 реда и за -Слайд ту ансвер но не вярвам да е от това-от папките е! Бъди жив и здрав!!! Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 26, 2009 Публикувано Юли 26, 2009 Да, не е от това. Него можеш да си го върнеш ако пожелаеш. Цитирай
Grievous Публикувано Юли 26, 2009 Публикувано Юли 26, 2009 Ако не искаш да ги активираш и двете от WinterBoard може да сложиш bg.lproj и en.lproj в темата си в папка /Темата ти/Bundles/com.apple.springboard и винаги ще си имаш надписа. Цитирай
marinius3 Публикувано Юли 27, 2009 Публикувано Юли 27, 2009 А как да процедирам с иконите?В момента се опитах да поставя две готови нови иконки в една тема -формат и наименование на файла всичко спазено.Създадох в темата папка icons-сложих иконите вътре но промяна няма никаква! И още нещо клавиатурите,които качвам от Сидия не тръгват-не се оцветяват.При праверка с iFile се оказва ,че ги няма в темите да имате идея къде ги качва Сидия? Цитирай
mupo Публикувано Юли 27, 2009 Автор Публикувано Юли 27, 2009 marinius3, папката за иконите се казва Icons, а не icons :exclaim: В първото мнение на темата си пише: В имената на изображенията и папките е от значение големината на буквите! Цитирай
mupo Публикувано Август 8, 2009 Автор Публикувано Август 8, 2009 Не се сещам тези индикатори за страниците (собствено производство) дали съм ги споделял. Извинете ме ако се повтарям. Както виждате има три различни цвята. Натиснете на снимката, за да ги свалите. П.П. Знам, знам "double posting" Цитирай
tonygti Публикувано Август 12, 2009 Публикувано Август 12, 2009 От Cydia си дръпнах една темичка за промяна цвета на процентите на батерията. Тя обаче променя само при тъмен statusbar. С какви имена са индикаторите за за процентите при тъмен statusbar? Цитирай
mupo Публикувано Август 12, 2009 Автор Публикувано Август 12, 2009 Каквото са и при светъл, но вместо Defaul_******.png са FSO_******.png Цитирай
tonygti Публикувано Август 12, 2009 Публикувано Август 12, 2009 На мен не ми излиза индикатора за включен безшумен режим нито при светъл, нито при тъмен statusbar. А преди излизаха... И имената са както трябва, от какво ли може да е? Цитирай
mupo Публикувано Август 12, 2009 Автор Публикувано Август 12, 2009 От това, че нямаш инсталиран StatusNotifier? Цитирай
tonygti Публикувано Август 12, 2009 Публикувано Август 12, 2009 Имам инсталиран StatusNotifier. Обаче като се замисля той май не действа. Досега май не съм го чул да ме подсеща на определено време ако имам пропуснато повикване или sms, а съм му направил настройките. Впрочем той пък какво общо има с индикатора за безшумен режим? Цитирай
Grozdan_Karapetrunov Публикувано Август 16, 2009 Публикувано Август 16, 2009 Драги, моята тема е страхотна, нямам желание да я показвам, а само да ми дадете съвет как да си оправя нещо. Когато отключвам и заключвам има звук към темата, от къде да го премахна? Цитирай
kawabiker Публикувано Август 17, 2009 Публикувано Август 17, 2009 Settings>Sounds>Lock Sounds-OFF Цитирай
Grievous Публикувано Август 17, 2009 Публикувано Август 17, 2009 Grozdan_Karapetrunov, влез в темата си (използвай iFunBox) в папка UISounds и ръчно изтрий файловете lock.caf и unlock.caf. При това положение ти се възвръща системния звук. Ако искаш да ти е на тих режим, колегата по горе ти е казал как. Цитирай
Gribbo Публикувано Август 17, 2009 Публикувано Август 17, 2009 Имам един вероятно тъп въпрос за батерията иконите задължително ли е да са 17 или може и по малко да са ? Цитирай
BANNN Публикувано Август 17, 2009 Публикувано Август 17, 2009 Хубаво е да сложиш всички файлове. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.