Plamen_toro Публикувано Юли 3, 2009 Публикувано Юли 3, 2009 значи без да искам намокрих ипода и първоначално неми работеше само тъчскрина после намаля светлината и сега за капак ваобще не работи някакви идеи (знам че маи трябва да го хварля) защото на мен ми стана много гадно чак корема ме режи Цитирай
vicki Публикувано Юли 3, 2009 Публикувано Юли 3, 2009 Защо да го хвърляш. Носи го в сервиз. То ясно, че нищо няма да можеш да направиш сам щом е спрял да работи. Освен ако не си някой GSM техник Цитирай
Plamen_toro Публикувано Юли 3, 2009 Автор Публикувано Юли 3, 2009 Защо да го хвърляш. Носи го в сервиз. То ясно, че нищо няма да можеш да направиш сам щом е спрял да работи. Освен ако не си някой GSM техник ами питах един то в пловдив са много зле каза ми пич 140 долара и ще ти го оправим :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Цитирай
vicki Публикувано Юли 3, 2009 Публикувано Юли 3, 2009 Не е нужно да цитираш мнението ми, когато поста ти е непосредствено след него. Не съм на ясно как вървят цените на "ипод тъч 16 гб". Ти си преценявай дали си заслужава. Нищо не ти пречи да отидеш в магъзина на аппле или в отризиран сервиз и да питаш колко ще ти струва ремонта. Оттам остава да си прецениш "Заслужава ли си ?" успех Цитирай
theregister Публикувано Юли 4, 2009 Публикувано Юли 4, 2009 APPLE имат програма за заменяне на намокрени иподи. ама незнам колко струва. Цитирай
tepesh Публикувано Август 18, 2010 Публикувано Август 18, 2010 Пич отписвай го,аз имах ipod touch 1g 32gb и го намокрих,след което го отворих и го почистих (до колкото можах) и го оставих да изсъхне,събрах го и проработи още от първият път,НО на първия ден всичко си работеше перфектно освен малките петанца по екрана,на вторият ден изгуби WiFi и петната продължаваха да стават по големи и по големи,на третия ден петната станаха огромни,светлината на екрана беше много слаба,и звъннах на един техник на телефони да го питам дали става нещо от него или не,той ми каза че нищо не става от него вече защото корозията го е почнала и е въпрос на време кога ще спре за винаги да работи,питах го (дай да го шътнем някаде за 100 кинта докъто работи) той ми каза че няма да ми го вземе но имал познат който ще го вземе за 80 лева и без да се замисля го дадох,и ми се обади след 2 дена че е спрял да работи вообще R.I.P Затова моя съвет е:Продавай го за 30-40 лева ако ти дадат ако ли не,оставай го за антика (кой знае през 2100 година колко кинти ще му вземеш) Цитирай
Anthony Публикувано Август 18, 2010 Публикувано Август 18, 2010 Чудесно е даваш съвет в тема, пусната преди година и един месец. Цитирай
tepesh Публикувано Август 18, 2010 Публикувано Август 18, 2010 Значи iPoda одавна си е заминал.... Цитирай
Alxx® Публикувано Август 19, 2010 Публикувано Август 19, 2010 Гледай къде пишеш, да не го последваш... Цитирай
The Shaman Публикувано Август 23, 2010 Публикувано Август 23, 2010 Публикувано 03 юли 2009 - 22:56 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.