Galin90 Публикувано Юли 4, 2009 Публикувано Юли 4, 2009 Вече си мисля да си хвърля телефона ! Цял месец стой по сервизите в Бургас и накрая ми го връщат , защото било "хардуерен проблем" разбираш ли . Телефона е iPhone 3G и има проблем с WI-FI . Директно изписва "NO WI-FI" . Тези дни имам път към София , дайте предложение за място където ще го оправят . Чувам добри отзиви за сервиз наречен "Бушона" ?... П.С. : И аз съм Аpple,iPhone,Kuku .. фен и с нетърпение искам да си сложа новата OS 3.0 , снежеца и всичко останало , ама пусти късмет нещо ми изневерява напоследък. П.С. : Ще съм благодарен , ако г-н Александър Йорданов (aveliky) помогне (за пореден път) по някакъв начин с решението на проблема тъй като разбрах че извършва някаква сервизна дейност но не съм запознат . Цитирай
theregister Публикувано Юли 4, 2009 Публикувано Юли 4, 2009 Пич телефона ти магически ще се оправи след като го смениш целия Окиса е гадно нещо. По принцип може и да се разминеш само с дънна платка но това си е почти цял телефон. Но после като се до окислят буксите на ЛЦД/Спикър/Тъч... какво правим Огледай се за най близкото кошче Или отиди на екскурзиа в касаовата бележка в страната от която си го купил и им дай 199Евро да ти го сменят Цитирай
mupo Публикувано Юли 4, 2009 Публикувано Юли 4, 2009 Забрави за Бушони, предпазители, це-ка ключета и тем подобни. Свържи се с Aveliky и се разбери с него. http://digitalen.org/page.php?id=2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.