alessandros Публикувано Ноември 24, 2010 Публикувано Ноември 24, 2010 Проблема се появява при инсталация на Safari от сайта на Apple. Самата инсталация преминава без проблем,но при стартиране на Safari спира интернета генерално, а той не зарежда казва, че няма интернет. Генерално казвам защото блокира рутъра/Netgear WPN 824 RANGEMAX/ ми и спира интернета на всички устройства в къщи/ два MACBOOK-a, този лаптоп за, който говоря и други устройства/.А този лаптоп Asus вчера го преинсталирах на чисто с Windows 7 Ultimate.Не е кой знае какъв проблем, но много ми е интересно защо става така, един софт да блокира така. След деинсталация на Safari рестартирвам вивакомския модем + Netgear-а и всичко си идва на мястото. п.с. Ако модераторите сметнат, че темата не е за тук, нека я изтрият. Благодаря предварително за всички ваши компетентни мнения! Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 24, 2010 Публикувано Ноември 24, 2010 Виж си файъруола на рутъра, за друго не се сещам. Цитирай
don Baro Публикувано Ноември 24, 2010 Публикувано Ноември 24, 2010 И аз преди седмица имах точно същият проблем- модем/ рутер на Vivacom! Сега след преинсталация, но без сафари, всичко е наред! След поста ти, вече ми е ясно от къде е бил проблема Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 24, 2010 Публикувано Ноември 24, 2010 Преди два дена същото и при мен на ново инсталиран Win 7. Уоловете са ми спряни, нямах даже антивир... Чесно казано не ми се занимаваше и разкарах Сафарито. Цитирай
alessandros Публикувано Ноември 24, 2010 Автор Публикувано Ноември 24, 2010 И аз разкарах сафарито, по удобно ми е с него на този лаптоп, но уви! Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 24, 2010 Публикувано Ноември 24, 2010 Мани, че бая време ми взе докато разбера, че е от него. Интересна работа! Аз пък съм с Линксис. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.