Alxx® Публикувано Април 21, 2010 Публикувано Април 21, 2010 Не, не е, а ти отиваш в "заслужена почивка", за упоритото недоглеждане на забележките! Цитирай
Decapitator Публикувано Януари 8, 2011 Публикувано Януари 8, 2011 От скоро забелязвам, че някои игри, като ги сваля и инсталирам с инсталоус, пускат се и не зареждат, а ме изхвърлят. И то игри, дето моят телефон ги поддържа, даже са някакви супер леки. Отпреди нямах никакви проблеми, а нищо не съм променял. Някой има ли идея на какво може да се дължи това и как да го оправя? Цитирай
Decapitator Публикувано Януари 8, 2011 Публикувано Януари 8, 2011 и аз така си мислех в началото, ама то взе да става супер често. Даже последния път беше с игра тука от форума, а в темата никой не се оплакваше, че не му зарежда - на мене ми зареди само логото на bgiphone и ме изхвърли Цитирай
Grievous Публикувано Януари 8, 2011 Публикувано Януари 8, 2011 Знам , че метода е стар, но не беше нужна нова тема. Цитирай
Sisq0 Публикувано Януари 8, 2011 Публикувано Януари 8, 2011 Decapitator, просто си изтеглил игри, кракнати на ARM7 (3GS, 4) и те изхвърлят на 2G/3G (ARM6). Цитирай
Decapitator Публикувано Януари 14, 2011 Публикувано Януари 14, 2011 А може ли да се разбере предварително кога едно приложение е кракнато на АРМ7? И в тоя случай, метода от тая тема ще помогне ли? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.