nikemilov Публикувано Ноември 27, 2010 Публикувано Ноември 27, 2010 Днес ми инсталираха Windows 7 и сега си инсталирах iTunes 10, но ме притеснява нещо. Не съм свързал iPhone-а още, и сега се чудя дали ако го свържа ще ми изтрие всичко на телефона? Трябва да кача едни снимки и не трябва да се изтриват. Какво да направя? Цитирай
Lyudmil Публикувано Януари 23, 2011 Публикувано Януари 23, 2011 Налага се да преинсталирам win-a трябва ли да правя някъв бекъп на тунса и на телефона или всичко ще си е наред след това? Цитирай
mupo Публикувано Януари 23, 2011 Публикувано Януари 23, 2011 Запази папката iTunes намираща се в папката My Music на друг дял и след преинсталцията и инсталацията на iTunes я върни обратно там. Ето линк към тема обсъждаща подобен въпрос http://bgiphone.com/topic/573-iaanoaaiaa-ia-itunes-ia-aedhoa-eiiithoudh/ Цитирай
Lyudmil Публикувано Януари 23, 2011 Публикувано Януари 23, 2011 Супер, това ми трябваше. Аз я търсих в documents, thx mupo. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.