reloading Публикувано Ноември 30, 2010 Публикувано Ноември 30, 2010 Здравейте , след като разбрах че Iphone 4 е вече фабрично настроен и не трябва да се качват допълнителни програми видях че ми се губи менюто в Settings/Messages което би трябвало да е там да има MMS Messaging. Ето нагледно: http://reloading.snimka.bg/hobby/iphone.553192.21609568.big Някой ако има идея какво трябва да направя за да се появи предварително му благодаря Цитирай
0 Alxx® Публикувано Ноември 30, 2010 Публикувано Ноември 30, 2010 Ако ползваш мтел или глобул - не знам какво меню се очаква да се появи??? Настройките си ги има в кериър бандъл-а за дадения оператор и не подлежат на редакция. Аз съм на глобул, такова меню нямам, но мога да пращам ммс. Притеснявай се само ако си на виваком. Цитирай
0 Alxx® Публикувано Ноември 30, 2010 Публикувано Ноември 30, 2010 Мда, не съобразих - такова имам. Може би колегата не е приел поканата на айтюнс за carrier update? P.S. За да "влезе" телефона в час, след кериър ъпдейта е нужен рестарт. Цитирай
0 victor11 Публикувано Ноември 30, 2010 Публикувано Ноември 30, 2010 (редактирано) В iTunes би трябвало да ти се е появил carrier update, който да приемеш. Ако не си го приел, нищо чудно. Също така, ако си си играл с логотипите. Редактирано Ноември 30, 2010 от victor11 Цитирай
0 bokoto Публикувано Декември 1, 2010 Публикувано Декември 1, 2010 При мен беше друга историята. Имам ги тези менюта , но не можех да изпращам mms - "Failed try again"... Исках да си го настроя , така и така съм на такава програма в глобул с безплатни ммс-и. 1 седмица се мъчех , обикалях из сайтове и пробвах програмки, докато не се оказа ,че функцията не е активирана от оператор. С едно обаждане го оправиха хората оттам , ама кой да се сети. Цитирай
0 reloading Публикувано Декември 1, 2010 Автор Публикувано Декември 1, 2010 (редактирано) Оператора е Мтел - Тарифен план - Лооп . Не съм правил този carrier update. Или поне не съм разбрал че съм го напрвил сега ще видя дали има нещо такова... Редактирано Декември 1, 2010 от reloading Цитирай
0 Pe6o666 Публикувано Декември 1, 2010 Публикувано Декември 1, 2010 Мммм, Loop може ли да пращат MMS? Имам подозрение, че преди някои планове неможеха Цитирай
0 reloading Публикувано Декември 1, 2010 Автор Публикувано Декември 1, 2010 100% може , дори имам и безплатни ммси. А и съм пращал преди като бях със старият си 3G обаче чрез SwirlyMMS... Цитирай
0 maranelo Публикувано Декември 9, 2010 Публикувано Декември 9, 2010 Направи ресет network settings след което трябва да е ОК Цитирай
0 vanko777 Публикувано Декември 14, 2010 Публикувано Декември 14, 2010 General/Network/Cellular Data Network, и на MMS си нанасяш съответните данни за оператора ако ги нямаш! При мен проблема беше същия и така го реших. Цитирай
0 Alxx® Публикувано Декември 14, 2010 Публикувано Декември 14, 2010 Не пишете глупости, младежи. Ако е ъпдейтнат кериър бандъл-ът за оператора, който ползвате (мтел и глобул) - меню cellular data вече НЯМА. Цитирай
0 mi4openev Публикувано Декември 21, 2010 Публикувано Декември 21, 2010 Здравейте, Получи ми се много странен проблем, нещо не ми работеше ммса, не искаше да изпраща и рестартирах network settings, и когато телефона се включи след рестарта, половината от иконите ми станаха бяли, имате ли някаква идея как да го оправя, няколко пъти рестартирах, но не се промени . Цитирай
0 SypheRrr Публикувано Януари 21, 2011 Публикувано Януари 21, 2011 Видях темата и понеже исках да си направя настройките за ММS си ъпдейтнах кериър бъндъла. Смени се иконката на Мтел, но нищо друго. Пияви се опцията за MMS, но изписва failed при изпращане. Другото, което се случи е да изчезне интернета. Пробвах да въвеждам ръчно настройките на интернета и ммс-а от data, но така и не успявам да го подкарам. Можете ли да ми помогнете ? Цитирай
0 Камен Кръстев Публикувано Януари 21, 2011 Публикувано Януари 21, 2011 Cellular Data пускаш ли преди да изпратиш ММС??? 1 Цитирай
0 bokoto Публикувано Февруари 2, 2011 Публикувано Февруари 2, 2011 (редактирано) Ако е ъпдейтнат кериър бандъл-ът за оператора, който ползвате (мтел и глобул) - меню cellular data вече НЯМА. Менюто ми Cellular Data винаги си е било там , след който и ъпдейт на кериър бъндъла. В момента ми е на 9.1 и пак си е там. Посъветвай се първо с оператора за настройките на mms-ите, на мен ми го активираха оттам. Редактирано Февруари 2, 2011 от bokoto Цитирай
Въпрос
reloading
Здравейте , след като разбрах че Iphone 4 е вече фабрично настроен и не трябва да се качват допълнителни програми видях че ми се губи менюто в Settings/Messages което би трябвало да е там да има MMS Messaging.
Ето нагледно:
http://reloading.snimka.bg/hobby/iphone.553192.21609568.big
Някой ако има идея какво трябва да направя за да се появи предварително му благодаря
15 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.