Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Днес си направих един експеримент, а именно каква е разликата за трансфер на приложения от iTunes между iPhone 3GS 16GB и iPhone 3GS 32GB. Оказа се, че 32GB. е с доста по-бърз трансфер от 16GB. На двата телефона качих еднакви приложения и засякох времето за качване, и от простата математика се вижда доста голяма разлика. Приложенията са с големина 4.15GB. На 3GS 16GB се синхронизираха за 42 минути, а на 32GB необходимото време за синхронизация беше 23 минути. Сравних и времето за качване на NAVIGON и при него имаше голяма разлика. На 16-ката се качи за 13 минути, а на 32-ката за 8 минути. Двата телефона са чисто нови и са ресторнати и джайлбрейкнати по един и същи начин. Не вярвах, че ще има разлика, но се оказа, че има и то голяма. Синхронизацията е правена от един и същ компютър и той е MacBook. Първо синхронизирах 32-ката и веднага след това 16-ката но не вярвам от това да идва голямата разлика. Ще продължавам да тествам защото ми стана интересно.

Публикувано

Тествай времето за зареждане на навигацията или на NFS.

Публикувано

Според мен е в реда на нещата да е така. Тел-а е с flash памет,не с хард диск. При хардовете разликата в бързината е и от размера на cache паметта,която също е на флаш чипове. Съпругата е с 2G 4GB,аз със 2G 8GB - не съм мерил конкретно време, но субективно на моя качвам почти 2 пъти по-бързо.

Публикувано

Би следвало и двата да са с Toshiba NAND Flash memory съответно 16GB и 32GB - и да са с еднаква скорост.

Я ги отвори да видиш, кой с каква памет е :rolleyes:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...