axis Публикувано Декември 2, 2010 Публикувано Декември 2, 2010 От Dev-Team пуснаха нова Cydia, която е в пъти по-бърза от старата и има много подобрения. От Dev-Team казват че ще слагат още по-хубави нещо които дори в момента не са добавени за пробване в този ъпдейт. Цялата статия за новата Cydia на английски! Списък на някои от подобренията: * reduced loading changes time * section remapping optimizations * faster reloading data * faster, native search * uses public SDK classes whenever possible * rewritten, faster web views with zooming support * changes badge works again * more stable webviews (no crashes when queueing) * redesigned settings page * redesigned stashing page * faster scrolling of table views * bug fixes * ads no longer break the package views until restart * much better queueing UI * stabler refreshing bar Подобрения за iPad: * - landscape * - popovesr * - modal views that cover only a portion of the screen * - less annoying errors with bad internet connections downloading packages * - updated section mappings, less typo'd sections Тази версия на Cydia НЕ Е ГОТОВА ЗА 3.x! Да се инсталира на 4.х само! Всичко го правите на ваша отговорност! Тази версия на Cydia я има в последния релийз на redsn0w. За тези, които я нямат, за да я инсталирате трябва първо да имате инсталирани iFile и Safari Download Manager. След това отидете на този адрес http://apt.saurik.co...phoneos-arm.deb от устройството си. Запомнете къде сте свалили файла, после през iFile го намерете и инсталирайте. Готово! 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 2, 2010 Публикувано Декември 2, 2010 http://bgiphone.com/topic/866-%d1%82%d0%b5%d0%bc%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%b3%d1%80%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b8-%d0%b8-%d0%ba%d1%80%d0%b0%d1%88%d0%be%d0%b2%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-cydia/page__view__findpost__p__78726 Цитирай
Sisq0 Публикувано Декември 2, 2010 Публикувано Декември 2, 2010 Ще я видим колко е добра като я пуснат официално за ъпдейт. Като гледам changelog-а "faster" е споменато около 30 пъти. Цитирай
uomoto Публикувано Декември 2, 2010 Публикувано Декември 2, 2010 Добра е, наистина бързината е забележима. Цитирай
SpiceBoy Публикувано Декември 2, 2010 Публикувано Декември 2, 2010 Тъкмо я инсталирах, наистина върви доста по-бързо от предишната версия.На iPod Touch 2G зарежда за около 4~5 секунди, a и не само зарежда, всичко се инсталира в пъти по-бързо! Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 2, 2010 Публикувано Декември 2, 2010 axis, друг път си проверявай линковете - копирал си само видимата част от ModMyi, заедно с липсите. Резултатът: 404 Not Found. Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 2, 2010 Публикувано Декември 2, 2010 Редактирал си е поста в последствие, затова. Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 3, 2010 Публикувано Декември 3, 2010 Аз я метнах ръчно на 4.1 - бързичка е. Цитирай
BANNN Публикувано Януари 2, 2011 Публикувано Януари 2, 2011 На тези които не им се занимава ръчно могат да добавят соурса http://apple-thom.fr/repo/ Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 2, 2011 Публикувано Януари 2, 2011 С това репо при мен не става. Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 2, 2011 Публикувано Януари 2, 2011 Деб файла на Нео, работи идеално. Цитирай
b12s Публикувано Януари 3, 2011 Публикувано Януари 3, 2011 Здравейте взех си Iphone 3GS iSO 3.0.1 , и мисля че ми е инсталирана тази Cydia. Проблемът ми е, че като стартирам Cydia от телефона ми излиза надпис Loading Data и след няколко секунди ме изхвърля от приложението. Можете ли да ми помогнете? Цитирай
emco83 Публикувано Януари 3, 2011 Публикувано Януари 3, 2011 Доста потребители които са с по-нисък фърмуер от 4.1 имат проблеми с тази версия. Определено ще трябва да ъпдейтваш скоро време, но първо прочети темите за джейлбрейк. Цитирай
BANNN Публикувано Януари 3, 2011 Публикувано Януари 3, 2011 Тази версия лично съм я качил на 3G FW 3.1.3 и е пушка. Цитирай
tonygti Публикувано Януари 3, 2011 Публикувано Януари 3, 2011 Лично я качих на 3.1.3 на 2G-то ми. От първото пускаме тръгна и беще доста бърза, но записах нещо (не помня какво точно, но беше нещо, което записвам след всеки рестор), телефона се респринг-а и Сидията изчезна... Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Януари 3, 2011 Публикувано Януари 3, 2011 И при мен е пушка. Изненадах се колко е по-бърза. Цитирай
Razer Публикувано Януари 3, 2011 Публикувано Януари 3, 2011 Браво браво... но се надявам на официален ъпдейт за да е всичко по реда си ! Цитирай
NoGood Публикувано Януари 7, 2011 Публикувано Януари 7, 2011 На моя телефон работи идеално! Благодаря на Grievous За пача 3.*.* Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 11, 2011 Публикувано Януари 11, 2011 Браво браво... но се надявам на официален ъпдейт за да е всичко по реда си ! Цитирай
Grievous Публикувано Януари 11, 2011 Публикувано Януари 11, 2011 Пфу, де*а, сигурно ще иска Reboot. Тези, които сте като мен с tethered джейл, гледайте да има компютър наблизо. Ако ли не, оставете ъпдейта за вечерта. П.П. Ще изчакам някой да докладва. Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 11, 2011 Публикувано Януари 11, 2011 Няма да ти се наложи поради факта, че вече си сложил, сме сложили последния ъпдейт 1.0.3366.7 ръчно. Преди секунда заредих Сидиа и си работи нормално, без да иска обновления и т.н. Цитирай
mupo Публикувано Януари 11, 2011 Публикувано Януари 11, 2011 Аз сложих пачнатата версия за 3.х и Cydia-та ми изчезна. Сигурно й е писнало от мен като не я отварям често и е отишла да мърсува, прав й път, няма да я търся. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.