Alxx® Публикувано Декември 23, 2009 Публикувано Декември 23, 2009 Мерси. Довечера ще видя докъде ще я докарам. Цитирай
imanev Публикувано Юли 8, 2014 Публикувано Юли 8, 2014 (редактирано) Привет, Отдавна не е писано по темата, но на мен ми се наложи да се допра до тази програма. Свалих си iWep pro 7, последната версия на програмата. Платих си лиценза, но нещо не мога да се справя по-нататък. Свалих си всички речници/библиотеки от http://iwazowski.com/new/index.html но след като ги инсталирам чрез iFile нищо различно не се случва. Винаги ми зарежда последно инсталираната библиотека. Всички мрежи покрай мен са все от неподдържаните. Помислих си, че това зависи от библиотеките, но повече от една не мога да кача, въпреки че в Сидия всичките ги виждам като инсталирани. Моля някой с повече опит с тази програма да драсне някакъв коментар или насоки. Благодаря предварително! Sent from my iPad using Tapatalk Редактирано Юли 8, 2014 от imanev Цитирай
Nick Snow Публикувано Юли 8, 2014 Публикувано Юли 8, 2014 според мен никой не използва WEP криптиране Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 8, 2014 Публикувано Юли 8, 2014 Мхм. Отделно, че брутфорс на wep е глупост, а на wpa2 е меко казано невъзможно. Що си губите времето? 1 Цитирай
stangen Публикувано Юли 8, 2014 Публикувано Юли 8, 2014 (редактирано) Защото много хора си нямат никакво понятие какво е web, wpa-tkip, wpa-eap ....и щом пише, че краква wi-fi, значи трябва да става. Редактирано Юли 8, 2014 от stangen Цитирай
inutero Публикувано Юли 8, 2014 Публикувано Юли 8, 2014 Докато има балъци - уиски с фъстъци! 2 Цитирай
stangen Публикувано Юли 8, 2014 Публикувано Юли 8, 2014 Незнанието на някаква материя не превръща човека в балък. Няма как да сме специалисти по всичко. Не случайно ползваме продукти на компания които не ни карат да се занимаваме с глупости а да ни е лесно. 4 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.