johnnybravo Публикувано Март 17, 2011 Публикувано Март 17, 2011 Имам едно предположение. Мисля че си ъпдейтнал до версия 2.5.2. Вчера си направих експеримент и обнових версията, след което ми даде подобни на твоите символи. Ако искаш потърси версия 2.5.1, ако не я намериш пиши, ще измислим нещо Цитирай
toni6600 Публикувано Март 17, 2011 Публикувано Март 17, 2011 (редактирано) Да абсолютно си прав . Ами ще се помъча малко, и ще видя какво ще се получи. На мен ми е най-вече заради Apple TV-то да си правя филмчета. Редактирано Март 17, 2011 от toni6600 Цитирай
johnnybravo Публикувано Март 17, 2011 Публикувано Март 17, 2011 Инсталирай си XBMC на Apple TV и няма да си правиш никакви корекции по филмите, направо ще си ги плейваш от там, където си ги свалил. Цитирай
toni6600 Публикувано Март 17, 2011 Публикувано Март 17, 2011 Имам го, просто не обичам да шервам-някак имам чуство,че всички имат достъп до мен. Цитирай
mymoon1020 Публикувано Май 27, 2011 Публикувано Май 27, 2011 Аз да питам хората ползвали iSubtitle и Submerge: Когато добавите avi файл получава ли ви се проблема с белия екран и никакъв звук. Субтитрите се зареждат както трябва, но от самият филм няма нищо. Нито звук, нито картина, само бяло + субтитри :-) Any ideas? Цитирай
mitkoiphone Публикувано Май 29, 2011 Публикувано Май 29, 2011 (редактирано) Аз така и не успях да направя тази фатка с тази програма. Сега ще пробвам пак. Дали може щото е Хакинтош ? При мен ми дава да експортвам само в m4v формат Проблема беше при мен. Сега правя проба и ще каже дали се получи. Не стана нищо. Засича ми филма, субтитрите не са това което трябва ... няма да се мъча. Ще ги гледам как са си Редактирано Май 29, 2011 от mitkoiphone Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.