Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

No Wi-fi Bluetooth unavailable проблем...

Въпрос

Публикувано

Здравейте!

Имам айпод тъч трета генерация 32гб с iOS4.1 (вече 4.2)

Вчера след като стоя един ден без да бъде пипан като го хванах вечерта беше много горещ - не само долу ами и горе. По средата беше не чак толкова топъл. Бяха останали 3 процента батерия при положение че съм го оставил с над 50. Не бяха включени никакви приложения на мултитаскинга - само мейл май. Изключих го, пуснах го и ми даде connect to itunes. Пак го изключих и вече не искаше да се включи. След като се позарежда няколко часа сутринта се включи - пак искаше да се свърже в itunes. Направих му рестор, но реших с 4.2 софтуеър. Ресторнах го тръгна всичко ок, но като вляза в Settings на секцията WiFi ми дава No Wi-fi и е сива - не мога да цъкна върху нея. Като влязох в General пък на Bluetooth пишеше Bluetooth unavailable. Правих нормален ресет, хард ресет дори го ресторнах отново този път от епъл свалях всичко и пак същия проблем. Преди да се скапе айпода беше джейлбрейкнат (iOS4.1) и работеше перфектно. Не е поливан с каквото и да е, не е стоял на студено - нищо. Стоя си цял ден на една маса без да му се случи абсолютно нищо... Надявам се да дадете някой полезен съвет какво да го правя

Благодаря предварително!

8 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Все пак пробвай Settings -> General -> Reset -> Reset Network Settings преди да се примириш с идеята, че няма да имаш Wifi. Може и да те покрие...

• 0
Публикувано

mupo, мерси за бързия отговор, но темата, която си ми дал няма нищо общо с моя проблем. При мен изобщо пише, че няма wifi: http://ktula.com/wp-...hone_nowifi.png

Ето така изглежда.

• 0
Публикувано

В споменатата тема се споменава и "Gray Wi-Fi" проблема при iустройствата без iPhone 2G (за него тук). Дори последните ми постове важат и за не намиране на мрежи и за сив Wi-Fi

• 0
Публикувано

Все пак пробвай Settings -> General -> Reset -> Reset Network Settings преди да се примириш с идеята, че няма да имаш Wifi. Може и да те покрие...

Не стана :sad:

• 0
Публикувано

Захващай се с линка, който ти даде mupo. Лично аз преди време събудих с това ръководство WiFi/Bluetooth на едно 2G. Беше с 1.х и пича решил да го ъпдейтне директно на 3.х.

• 0
Публикувано

Кольо, то е само за iPhone 2G!

• 0
Публикувано

Изпуших вече. На 1-2 места споменахте 2G и...

:zip:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...