Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Ако предложените калъфи за iPhone на пазара не ви допадат много, може би най-новото от тях ще ви заинтригува. EXOvault е метален калъф, който изглежда по-различно от останалите и освен това би осигурил по-висока защита на телефона ви. Можете да избирате между три варианта - алуминий, месинг и титан. Цената съответно е $95, $95 и $300.

Няколко снимки, за да видите как изглежда.

Публикувано

Нещо не ми дава кеф тоя калъф,изглежда странно според мен.Но както са казали хората ''Разни хора разни идеали". :Wink:

Публикувано

Найстина идеята е страхота и доста странна, но никъде не е отбелязано какво е теглото на всеки един от "калъпите" :Wink:

Публикувано

Сигурно не е много, алуминия и титана са лекички... ама и цената му е еднаа...

Публикувано

Все едно е правен в час по трудово. Явно залагат на хората, които пазаруват странни (до грозни) неща, за да изглеждат ексцентрично.

п.п.

tonygti, единият модел от снимките е от месинг. Той не е чак толкова лек мисля.

Публикувано

С тоя аксесоар трябва внимателно да се доближава ухото до телефона, а не телефона към главата, че ще има пострадали.

Публикувано

Интересно, като му е екранирана антената, как работят телефона, WiFi и BlueTooth ?!?!?!?!

Публикувано

Никак, но за сметка на това ще привлича мълниите :mrgreen: .

Публикувано

Алуминия би трябвало да пропуска всички тези неща :) + Това е лекичък. На мен като цяло много ми харесва а и.. На всичкото отгоре охлаждането ще е по-добро :mrgreen:

Публикувано

Това е повече за самозащита, отколкото калъф.

"Гръмни ме... не ме удряй с iPhone-a"

Публикувано

.... и пак ще има хора, които да си го купят... :)

Публикувано

Боже, колко мъка има по този свят! :)

Има хора, които правят ужасни неща със себе си и с другите....Ще го направят и с айфона си! :mrgreen:

Публикувано

Костов го направи с Балкан, ще го направи и с телефона ти.

Публикувано
Костов го направи с Балкан, ще го направи и с телефона ти.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Тия калъфи ми харесват :) Така ще ми бъркат iPhone-а с Nokia :twisted: (т.е тухла от всякаде)

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Боже,това момче живее с разбирания от 5 години... Нокиите може да са били тухли ама сега са... най - добрите :(

П.П Ср за офф топика :ghostface:

Публикувано

Това си е твое мнение... При това си в особено голяма заблуда изпаднал, колега :biggrin:

Пък и да го пишеш в този форум, е проява на лош вкус :biggrin:

Публикувано

ох,вярно че ви настъпах по мазола с нокията. :) виж и на мен ми харесва повече айфона но тва не значи че тряя да плюя нокиа за това че се опитват да го кокнкурират.

Публикувано

Зверски ни настъпи. Как можа. Сега всички почнахме да завиждаме ужасно на фиьешън играчите с Нокиа :mrgreen:

Публикувано

ох ,май ти си настъпен

Публикувано

Малко ми прилича на тези портабъл Нинтендотата така... ръбато, грозно, с дизайн като джобна радиостанция от 60тте....high-end ама за тогавашни времена.

Знаете ли колко цигани ще му хвърлят око докато се прибирам? Само у рейса/маршрутката поне 10. Не, благодаря!

Пък и като го изтърва на земята да пукам по 2 плочки, все теракот да сменям у нас...

Публикувано

Функционално е, служи за самозащита, за забиване на пирони, начукване на пържоли...има вид на нещо изпълзяло от заводите на VaultTec (Fallout феновете знаят за какво говоря), с него върви и книжка с инструкция за употреба и с номера на спешна медицинска помощ в случай че го изпуснете върху крака си.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

не знам защо така не харесвате нз как да го нареко, но това според мен е най-якото нещо което мога да си взема на айфонката, ако беше по-евтин щях да си купя, ама криза

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...