Гост Публикувано Юли 18, 2009 Публикувано Юли 18, 2009 Ако предложените калъфи за iPhone на пазара не ви допадат много, може би най-новото от тях ще ви заинтригува. EXOvault е метален калъф, който изглежда по-различно от останалите и освен това би осигурил по-висока защита на телефона ви. Можете да избирате между три варианта - алуминий, месинг и титан. Цената съответно е $95, $95 и $300. Няколко снимки, за да видите как изглежда. Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Юли 18, 2009 Публикувано Юли 18, 2009 Нещо не ми дава кеф тоя калъф,изглежда странно според мен.Но както са казали хората ''Разни хора разни идеали". Цитирай
CuMEoH Публикувано Юли 18, 2009 Публикувано Юли 18, 2009 Найстина идеята е страхота и доста странна, но никъде не е отбелязано какво е теглото на всеки един от "калъпите" Цитирай
tonygti Публикувано Юли 18, 2009 Публикувано Юли 18, 2009 Сигурно не е много, алуминия и титана са лекички... ама и цената му е еднаа... Цитирай
Sisq0 Публикувано Юли 18, 2009 Публикувано Юли 18, 2009 Все едно е правен в час по трудово. Явно залагат на хората, които пазаруват странни (до грозни) неща, за да изглеждат ексцентрично. п.п. tonygti, единият модел от снимките е от месинг. Той не е чак толкова лек мисля. Цитирай
Чичко-Жичко Публикувано Юли 18, 2009 Публикувано Юли 18, 2009 С тоя аксесоар трябва внимателно да се доближава ухото до телефона, а не телефона към главата, че ще има пострадали. Цитирай
vaskog Публикувано Юли 18, 2009 Публикувано Юли 18, 2009 Интересно, като му е екранирана антената, как работят телефона, WiFi и BlueTooth ?!?!?!?! Цитирай
Grievous Публикувано Юли 19, 2009 Публикувано Юли 19, 2009 Никак, но за сметка на това ще привлича мълниите :mrgreen: . Цитирай
PunkoHead Публикувано Юли 19, 2009 Публикувано Юли 19, 2009 Алуминия би трябвало да пропуска всички тези неща + Това е лекичък. На мен като цяло много ми харесва а и.. На всичкото отгоре охлаждането ще е по-добро :mrgreen: Цитирай
ThUnDeR Публикувано Юли 19, 2009 Публикувано Юли 19, 2009 Това е повече за самозащита, отколкото калъф. "Гръмни ме... не ме удряй с iPhone-a" Цитирай
tonygti Публикувано Юли 19, 2009 Публикувано Юли 19, 2009 .... и пак ще има хора, които да си го купят... Цитирай
Severus Публикувано Юли 19, 2009 Публикувано Юли 19, 2009 Боже, колко мъка има по този свят! Има хора, които правят ужасни неща със себе си и с другите....Ще го направят и с айфона си! :mrgreen: Цитирай
Anthony Публикувано Юли 19, 2009 Публикувано Юли 19, 2009 Костов го направи с Балкан, ще го направи и с телефона ти. Цитирай
Mninov Публикувано Юли 20, 2009 Публикувано Юли 20, 2009 Костов го направи с Балкан, ще го направи и с телефона ти. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Цитирай
ereptor Публикувано Юли 30, 2009 Публикувано Юли 30, 2009 Тия калъфи ми харесват Така ще ми бъркат iPhone-а с Nokia :twisted: (т.е тухла от всякаде) Цитирай
kdelov Публикувано Август 22, 2009 Публикувано Август 22, 2009 Боже,това момче живее с разбирания от 5 години... Нокиите може да са били тухли ама сега са... най - добрите П.П Ср за офф топика :ghostface: Цитирай
LUBECA Публикувано Август 24, 2009 Публикувано Август 24, 2009 Това си е твое мнение... При това си в особено голяма заблуда изпаднал, колега Пък и да го пишеш в този форум, е проява на лош вкус Цитирай
kdelov Публикувано Август 24, 2009 Публикувано Август 24, 2009 ох,вярно че ви настъпах по мазола с нокията. виж и на мен ми харесва повече айфона но тва не значи че тряя да плюя нокиа за това че се опитват да го кокнкурират. Цитирай
Anthony Публикувано Август 24, 2009 Публикувано Август 24, 2009 Зверски ни настъпи. Как можа. Сега всички почнахме да завиждаме ужасно на фиьешън играчите с Нокиа :mrgreen: Цитирай
angelovarna Публикувано Август 25, 2009 Публикувано Август 25, 2009 Малко ми прилича на тези портабъл Нинтендотата така... ръбато, грозно, с дизайн като джобна радиостанция от 60тте....high-end ама за тогавашни времена. Знаете ли колко цигани ще му хвърлят око докато се прибирам? Само у рейса/маршрутката поне 10. Не, благодаря! Пък и като го изтърва на земята да пукам по 2 плочки, все теракот да сменям у нас... Цитирай
Rogue Публикувано Август 27, 2009 Публикувано Август 27, 2009 Функционално е, служи за самозащита, за забиване на пирони, начукване на пържоли...има вид на нещо изпълзяло от заводите на VaultTec (Fallout феновете знаят за какво говоря), с него върви и книжка с инструкция за употреба и с номера на спешна медицинска помощ в случай че го изпуснете върху крака си. Цитирай
Melir Публикувано Септември 7, 2009 Публикувано Септември 7, 2009 не знам защо така не харесвате нз как да го нареко, но това според мен е най-якото нещо което мога да си взема на айфонката, ако беше по-евтин щях да си купя, ама криза Цитирай
belqta Публикувано Септември 7, 2009 Публикувано Септември 7, 2009 Прилича много на машинка за подстригване. По грозен калъф няма. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.