NoGood Публикувано Юли 21, 2009 Публикувано Юли 21, 2009 CyDelete е доста полезна програмка (според мен), която Ви позволява да триете програмките свалени от Cydia директно от SpringBoard-а (също както тези от AppStore).Просто задържате на някоя иконка,докато не започне да трепери и с "Х" изтривате програмката.Може да я намерите в Cydia- The BigBoss Repo Цитирай
Toni- Публикувано Юли 21, 2009 Публикувано Юли 21, 2009 И аз я ползвам, наистина върши работа... Особено, когато нямаме интернет и искаме да изтрием някоя програма от Cydia в offline режим, тя започва да ни изхвърля. Цитирай
Grievous Публикувано Юли 21, 2009 Публикувано Юли 21, 2009 А наблюдения някакви върху това, дали остават остатъчни файлове . Цитирай
NoGood Публикувано Юли 21, 2009 Автор Публикувано Юли 21, 2009 Ами не.Остават ли наистина?Сподели та и другите да знаят за напред дали да я слагат или е "дърво" Цитирай
Grievous Публикувано Юли 21, 2009 Публикувано Юли 21, 2009 Немога да кажа, не ползвам приложението освен веднъж когато си джайлнах телефона с purplera1n и се наложи да изтривам появилата се бяла икона. Според мен е най добре да се изтриват от там където са инсталирани, но всеки с вкусовете си. Цитирай
NoGood Публикувано Юли 22, 2009 Автор Публикувано Юли 22, 2009 Потвърждавам,че не остава нищо.Трие целия пакет на апликацията Цитирай
alk Публикувано Януари 7, 2011 Публикувано Януари 7, 2011 Здравейте, а някои дали знае след като CyDelete е инсталирана как може да се премахне? И може ли да се инсталира Cydia без да се премахне и как става. Благодаря на всички отзовали се. Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 7, 2011 Публикувано Януари 7, 2011 Може да я деинсталираш от Сидиа! Втория ти въпрос не го разбрах?! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.