Alxx® Публикувано Март 22, 2011 Публикувано Март 22, 2011 iFunBox v.1.3.456.471 What's New: Uploading Photo to Camera Roll (FW4+)Fast Preview in Camera Roll (FW4+)Thumbnail Preview for IPA packageRollback to old UI styleRobust binary plist conversion Цитирай
Alxx® Публикувано Април 25, 2011 Публикувано Април 25, 2011 iFunBox V1.4.477.481 What's New: Release Notes Batch App Installation (.ipa package) iFunbox now provides one-stop app install, click [ App Install ], select your ipa files and done. No more installous Batch App Uninstallation (.ipa package) Backup Installed App to .ipa package Support iPad 2 Цитирай
mupo Публикувано Юли 19, 2011 Публикувано Юли 19, 2011 iSpirit е приложение за достъп до файловата система на iDevices, като имате възможност да се сържете към телефона си чрез USB или чрез Wi-Fi. Приложението има и вграден Theme Manager. Има доста приятни възможности като една от тях е инсталиране на .ipa и .deb файлове. За да работи приложението е нужно да имате компютър с Windows с инсталирани iTunes 7.5 или по-нов, както и .NET Framework 2.0/3.0/3.5/4.0 Може да се изтегли от тук. http://www.ithemesky.com/ispirit 2 Цитирай
iSHOOTER Публикувано Юли 24, 2011 Публикувано Юли 24, 2011 Здравейте , интересува ме чрез phoneview мога ли да добавям музика и видео в iphone, ipod, ipad, тъй като опцията копиране на файлове от апаратите към компютъра /Mac Book/ при мене е възможна, но обратната добавяне на файлове в Music , Video не ми е активна или с две думи какъв е начина да се добавя музика и видео без да се ползва iTunes. Цитирай
iSHOOTER Публикувано Юли 24, 2011 Публикувано Юли 24, 2011 Ясно ,а да разбирам ли че чрез програмата нямам достъп до ipodapp , идеята ми беше да мога да зареждам музика и видео чрез нея без да ползвам Тюнса на различни устройства, /бихте ли ми препоръчали в такъв случай Music player който да го зареждам през Phoneview/ Цитирай
danco1 Публикувано Септември 1, 2011 Публикувано Септември 1, 2011 Здравейте,преди малко опитах да си вържа телефона с Ifunbox и с iphone explorer ,ама греда нестава показва ми че нямам Itunesmobiledevice.dll.преинсталирах тунса няколко пъти но без резултат.Някой може ли да помогне ако се е сблъсквал с подобен проблем Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 2, 2011 Публикувано Септември 2, 2011 Сложи го ръчно. iTunesMobileDevice.dll.tiff Само ИЗТРИЙ разширението .tiff открая. Цитирай
danco1 Публикувано Септември 2, 2011 Публикувано Септември 2, 2011 Благодаря много Alxx,оправих се.Изтрих от-до тунса и сложих по стара версия 10.0 и стана,нещо се бяха омазали драйварите. Цитирай
danco1 Публикувано Септември 2, 2011 Публикувано Септември 2, 2011 пак омазах нещата,ъпдейтнах тунса защото старата версия не ми локализира телефона,и сега фунбокс не ми открива тел.Къде точно да поставя файла Цитирай
chayanne Публикувано Септември 2, 2011 Публикувано Септември 2, 2011 Ако ти е стара версията на iFunBox я актуализирай Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 3, 2011 Публикувано Септември 3, 2011 Сега идва важният въпрос: преди да ъпнеш тюнса, ъпна ли си глистата? Виж изискванията на новия тюнс първо. Цитирай
danco1 Публикувано Септември 3, 2011 Публикувано Септември 3, 2011 Оправих се най накрая.Благодаря Alxx Цитирай
1n50mn1ac Публикувано Октомври 26, 2011 Публикувано Октомври 26, 2011 Колеги , ъпнах на iOS5 с хактивиран къстъм и сега пробвам да кача файлове с ifunbox.Засича ми телефона ,но ми дава достъп до някви други глупости, а не до var\ като избера "Raw file system" .Възможно ли това да е от tethered jail-a или с WinCSP ще се оправят работите. Цитирай
mariankata Публикувано Октомври 26, 2011 Публикувано Октомври 26, 2011 Или не си го boot-нал tethered, или нямаш afc2add (Cydia). Това jailed, след името на телефона ти, не трябва да го има, за да ти показвa в raw file system това, което си свикнал да виждаш. 1 Цитирай
1n50mn1ac Публикувано Октомври 27, 2011 Публикувано Октомври 27, 2011 Буутвам с последния redsn0w 9b7 и имам сидия.Проблема не е само с iFunBox,също е положението и с iPhone Explorer и iSpirit (последните версии) :| Цитирай
Pe6o666 Публикувано Октомври 27, 2011 Публикувано Октомври 27, 2011 Сложи afc2add от Сидия. Горе е написано! 1 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Ноември 1, 2011 Публикувано Ноември 1, 2011 i-FunBox v 1.6.658.564 http://dox.bg/files/dw?a=ebb85ffa2d" target="_blank"> Какво ново: File Permission Editing File Ownership/Group Editing SSH Terminal Console Enhanced App Install with AppFastIn™ Tech Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Януари 6, 2012 Публикувано Януари 6, 2012 iFunBox e чудесен инструмент за трансфер и промяна на файлове на вашия iPhone, iPad и iPod Touch. До сега беше налична версия само за потребителите на Windows, но вече е налична и версия за Mаc. Все още е бета и липсват някои функции, които присъстват във версията за Windows. Изглежда, че ще бъдат вкарани, когато излезе „Prеview” trial. iFunbox for Mac Източник: http://ja6636.com/in...leased-for-mac/ 3 Цитирай
cvalio Публикувано Януари 6, 2012 Публикувано Януари 6, 2012 Аз ползвам Total Commander + plugin T-Pot.wfx - и поне от 4 години нямам никакви грижи Цитирай
Spasow* Публикувано Март 7, 2012 Публикувано Март 7, 2012 Преди няколко часа инсталирах от сидия iFile и после реших да си прехвърля няколко снимки с iFunBox и не иска и не иска.. Когато свалях iFile пишеше,че тегли още 4,5 неща да не би да е от тях..От Box-a си отварям Camera Roll и си чистя снимките, но на телефона седят... Цитирай
kokich777 Публикувано Март 8, 2012 Публикувано Март 8, 2012 Пробвай с iTools.... http://itools.hk/tscms/index.php?a=webpage&pid=12 Цитирай
Spasow* Публикувано Март 8, 2012 Публикувано Март 8, 2012 Аз пробвах през iFile сичко си става .. има някакъв проблем с Camera Roll Цитирай
Alxx® Публикувано Март 8, 2012 Публикувано Март 8, 2012 Поясни в какво точно се изразява проблемът с фънбокс? Не виждаш файловата с-ма? Кои снимки чистиш точно - DCIM папката ли? От мерак запалих бозата да пробвам, имам и айфайл - всичко си работи. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.