alessandros Публикувано Октомври 21, 2010 Публикувано Октомври 21, 2010 Вече излезе първото приложение за Apple Tv 2, което се казва NitoTV и показва времето! NitoTV 1) Имате вече SSH във вашия Apple TV2, паролата под default е "alpine" (забележка: отворете Mac Terminal и напишете: ssh root@192.168.1.5 заменете номера със ip адреса на вашия AppleTV, който можете да видите в Settings-General-Network password: след това продължете стъпките по-долу. 2) Напишете "passwd" и си измислете нова парола (каквато си пожелаете) 3) Напишете: echo "deb http://apt.awkwardtv.org ./" > /etc/apt/sources.list.d/awkwardtv.list 4) Напишете: apt-get update 5) Напишете: apt-get install com.nito.nitoTV 6) Напишете: killall Lowtide 7) Наслаждавайте се!!!!! Enjoy it. Цитирай
blackmore Публикувано Януари 8, 2011 Публикувано Януари 8, 2011 Този метод за инсталация актуален ли е все още? Цял ден се мъча и не мога да инсталирам програмата. Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Януари 8, 2011 Публикувано Януари 8, 2011 Не работи,казва че "com.nito.nitoTV " не съществува. Аз го инсталирах през aTVFlash-black Цитирай
blackmore Публикувано Януари 8, 2011 Публикувано Януари 8, 2011 От ATV пак не става, нито радиото, нито Couch Surfer, нито NitoTV. Имаш ли друга идея? Благодаря. p.s. plex-a също не мога да го инсталирам. Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Януари 9, 2011 Публикувано Януари 9, 2011 При мен само радиото не реботи.С aTVFlash-Beta 2 ли си? Цитирай
blackmore Публикувано Януари 9, 2011 Публикувано Януари 9, 2011 Да. Изписва ми: "Installation failed" E:Amlformed line 1 in source list / etc/apt/sources.list.d/plex.list(dist parse) E: The list of sources could not be read." Относно "plex"(нищо, че си има тема) бета плъгините не ми ги намира, при теб как е? Цитирай
iPhoneman Публикувано Януари 18, 2011 Публикувано Януари 18, 2011 Влез и изтрий plex.list и се оправя веднага. Излизаше ми от смотаните инсталаций на Plex и после нищо не се инсталирва. Добре, че вече plex е в AtvFlash. Цитирай
johnnybravo Публикувано Юли 12, 2012 Публикувано Юли 12, 2012 Има update на nitoTV Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.