algor Публикувано Януари 5, 2012 Публикувано Януари 5, 2012 За феновете на сноуборда... http://www.youtube.com/watch?v=GhgYkJOvmPc http://www.dailymoti...al-friend_sport Тук обаче го има... Тия пък са изтрили видеото... Жалко. пп. Намери се друг линк обаче Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 18, 2012 Публикувано Февруари 18, 2012 Една позната имаше подобна... Не толкова модерна, но се сгъваше сама(подобно на чадър по-скоро, не така механизирано) веднъж и спасявах детето като го сгъна на една пешеходна пътека 2 Цитирай
arm11 Публикувано Февруари 18, 2012 Публикувано Февруари 18, 2012 Айде са, детето бил спасявал :tooth: :tooth: 3 Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 18, 2012 Публикувано Февруари 18, 2012 Мани, аз бях с колата и гледам тая прави някакви пируети. Количката стана двуколка и аз нали съм състрадателен... Скачам от колата Цитирай
johnnybravo Публикувано Май 16, 2012 Публикувано Май 16, 2012 Новите ми мераци, надявам се до 1-2 месеца да ми е в гаража http://youtu.be/0VeBqcivMgU 1 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Май 17, 2012 Публикувано Май 17, 2012 Яко...ама май и ремарке ще ти трябва. Или тир Цитирай
johnnybravo Публикувано Май 17, 2012 Публикувано Май 17, 2012 Продуктите на Hobie са като Transformers Този е качил два броя върху лек автомобил. Sent from my iPad using Tapatalk 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Май 17, 2012 Публикувано Май 17, 2012 Обожавам катамарани и тримарани Най-красивите лодки, яхти, кораби Цитирай
gogi6 Публикувано Май 17, 2012 Публикувано Май 17, 2012 С това в морето доста трябва да внимаваш)))Някой порив и ще трябва да откапачваш))) Цитирай
orbitalen Публикувано Май 17, 2012 Публикувано Май 17, 2012 Той Джони за първи път влиза в морето и не знае... Шегувам се, разбира се. Джони, мачтата колко е висока (ориентировъчно)? Няма ли да стърчи прекалено много като я "туриш" на тавана? От снимките ми се струва доста дълга и не мога да преценя реално... И знаеш ли дали има начин страничните "плувки" да се разглобят и да остане само централният корпус? 1 Цитирай
johnnybravo Публикувано Май 17, 2012 Публикувано Май 17, 2012 Всичко се разделя на чаркове за отрицателно време, каякът е с дължина 4.88 м. мачтата е 4.62 м. и се прибира до каяка. Ако погледнеш снимката със сивата кола, ще видиш, че там е разглобен, дори е качил два каяка от този вид - Mirage Adventure Island, но малко взех да бия отбой, защото това нещо ще е много трудно за обслужване на сушата. Иначе това корито е супер стабилно, педалите, с които се движи играят ролята на кил. Ето още едно много добро видео, което демонстрира скорост и стабилност Сега съм се спрял на Mirage Outback. Свършил е, тази седмица ще правя тестове на Mirage Revolution 13 edit: Относно влечението ми към водата, мога да кажа, че от ранна възраст животът ми е свързан с морето. 3 Цитирай
johnnybravo Публикувано Май 24, 2012 Публикувано Май 24, 2012 След малко размисли, днес скочих до Румъния и си взех тримарана От утре започвам с клипчетата. 9 Цитирай
miroslav45 Публикувано Май 27, 2012 Публикувано Май 27, 2012 (редактирано) Редактирано Май 28, 2012 от Alxx® Ай, се научете най - после, де??? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.