chris4o Публикувано Декември 24, 2010 Публикувано Декември 24, 2010 Този скрипт изтрива @2x иконите и графиките от устройствата с всички фърмуери. По думите на създателя му освобождава няколко десетки MB от "Others" (зависи колко такива @2x имате) и ускорява работата на устройството предвид това, че зарежда по-малко картинки. Не използвайте на iPhone 4 и iPod Touch 4! Това е само за стари устройства!!! Нужен ви е файл мениджър, с който да качите файла на телефона (а ако имате Safari Download Plugin може да го изтеглите директно на телефона) и MobileTerminal. А ето и как става: 1) Теглите 2xrm.zip разархивирате и го слагате където искате на телефона. Да вземем за пример /tmp/. 2) Отваряте MobileTerminal и изпълнявате следните команди: su*ще ви попита за парола, въвеждате своята - ако не сте я сменяли, то тя е "alpine"cd /tmp/bash ./2xrm* ще ви попита сигурни ли сте - въвеждате "y" Това е. При мен изтри 6373 файла, осезаема разлика не виждам, но предполагам, че все някакво олекотяване ще има Успех! 4 Цитирай
Phenomenon Публикувано Септември 21, 2011 Публикувано Септември 21, 2011 (редактирано) А къде се намират въпросните икони, защото съм 3,1,2, а темата е за у-ва с 4 + Затова ме интересува как мога ръчно да ги премахвам ... ПП Сега като се разрових открих икони с името Icon@2x.png това ли трябва да премахвам? Редактирано Септември 21, 2011 от Phenomenon Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 22, 2011 Публикувано Септември 22, 2011 Ползвай скрипта бре, що се мъчиш ръчно? Жена ми е с 2г/3.1.3 и скриптът си действа. Аз го правих на ръка навремето - само около 4 пропиляни часа. Ей така, за спорта. 1 Цитирай
asen4o0 Публикувано Януари 21, 2012 Публикувано Януари 21, 2012 (редактирано) Може ли някой да оправи линковете, защото всички осен megaupload не работят, а той е забранен? Редактирано Януари 21, 2012 от asen4o0 Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 28, 2014 Публикувано Декември 28, 2014 3xrm.zipiPadxrm.zip Тези скриптчета махат новите @3х икони, предназначени за iPhone 6/6+ от 5/5S/5C и 4/4S, както и иконите за iPad от универсалните приложения. Методът за изпълнение е обяснен в първия пост, само трябва да пишете съответните промени в името на изпълнителния файл. Пример: bash ./3xrm или: bash ./iPadxrm Разархивирайте като ги свалите и дерзайте iPhone 5S/iOS 8.1 iPhone 4/iOS 7.1.2 На 5S как да е, но на четворката е силно осезаем ефектът. Предполагам на 4S/8.1.2 ще е най-силно изразен. Мазен скрол и нищожна или никаква сеч при отваряне на тежко приложение. Използвайте скрипта САМО на 4/4S/5/5S/5C!!! Мързи ме да мисля в момента, но скоро ще драсна един, който ще разпознава устройството автоматично и ще маха излишното за дадения модел. Освобождава доста място в Other и съответно намалява натоварването върху графичния чип и паметта му. П.П. Ползващите iOS 8 да си инсталират новия терминал за iOS 7 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.