strash0 Публикувано Октомври 22, 2009 Публикувано Октомври 22, 2009 има ли начин, кгогао получавам съобщение в IM+ или skype, да ми сигнализира или в статус бар или с балонче върху самата икона на програмата? Цитирай
strash0 Публикувано Октомври 22, 2009 Публикувано Октомври 22, 2009 а с някоя друга програма ? Цитирай
BANNN Публикувано Октомври 22, 2009 Публикувано Октомври 22, 2009 Kое не разбра от по-горе казаното? Цитирай
tonygti Публикувано Октомври 22, 2009 Публикувано Октомври 22, 2009 Когато имаш непрочетено съобщение в skype ти се показва балонче на иконката на самата програма. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 22, 2009 Публикувано Октомври 22, 2009 В settings/skype - stay online/ON и ще ти излиза известие(трябва да си с skype 1.2 или 1.2.2). П.П. За целта- затваряй програмата с хоум бутона, за да останеш онлайн. Ако дадеш log out - няма известие. Цитирай
tonygti Публикувано Октомври 22, 2009 Публикувано Октомври 22, 2009 В този случай обаче пак е нужна програма като Insomnia или КeepAwake за да ти поддържа wi-fi-то активно при изгасен екран. Цитирай
strash0 Публикувано Октомври 22, 2009 Публикувано Октомври 22, 2009 Имам пакет Мб, не е проблем да си дърпа от тях. Цитирай
tonygti Публикувано Октомври 30, 2009 Публикувано Октомври 30, 2009 Интересува ме нещо по настройката на програмата. На Interval искам да ме известява през 5 минути. Това означава, че трябва да пише там 300 секунди ли? На Count какво означава ако задам 5 примерно? Колко пъти да ме известява през 5 минути ли? Аз искам да ме известява 5 пъти през 5 минути. В такъв случай на Count сигурно трябва да се зададе 5.0. И впрочем, защо ли е направено с точност до десета, нали е брой пъти? Не знам още и какво е това RSS? :redface: Не го схванах и това си е... :banghead: Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 31, 2009 Автор Публикувано Октомври 31, 2009 RSS е да ти показва събития/новини, ако имаш зададени такива. За известяване ползвам MobileLog. Цитирай
bronc Публикувано Ноември 3, 2009 Публикувано Ноември 3, 2009 Мисля, че открих един бъг - когато го имам инсталирано не работи бутонът на хендсфрито ми :/ Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 3, 2009 Автор Публикувано Ноември 3, 2009 Не е от StatusNotifier. Потърси проблема в друго приложение. Цитирай
bronc Публикувано Ноември 3, 2009 Публикувано Ноември 3, 2009 Интересно... като го махнах се оправи Цитирай
karzhilova Публикувано Ноември 25, 2009 Публикувано Ноември 25, 2009 Здравейте всички! имам Ipod touch 3g и реших да му кача Status Notifier. след инсталацията ми показва грешка "Error Q Runing. Sub-process /usr/bin/dpkg returnd an error code (1)" и /var/cache/apt/archives/com.otryo.statustusnotifier_0.2.11-1_iphoneos-arm.deb failed in buffer_write)1d) (8, ret=-1). Не мога да го деинсталирам, както и да го инсталирам отново. Форомът ви е страхотен и се надявам да ми помогнете. благодаря предварително Sladichuk: :naughty: Приятелче, това някакъв пирдопски диалект ли е, или просто си пропуснал часовете по български език относно граматката ? Хайде, ако обичаш отбележи присъствие ТУК. Веднага!!!! Всички теми! От първата до последната буква! :read: Пък ако после имаш затруднения при изписването на някоя думичка, питай чичко Google как се пише, бе.. Не ме карай да вадя тестето с картоните! :spank: Цитирай
bronc Публикувано Юни 22, 2010 Публикувано Юни 22, 2010 И това не работи на iOS 4.0 Телефонът влиза в Safe Mode след инсталация и respring. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.