Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

Въпрос относно iOS 4.2.1

Въпрос

Публикувано (редактирано)

Тези дни сложих новия iOS 4.2.1 мислех да не му правя джайлбрейк, да изчакам да излезе новия инструмент който ще е untethered, но издържах един ден и след това го джелнах с Redsn0w 0.9.6b6. Никакви проблеми работи идеално няма крашове явно тази последна версия на Redsn0w е сполучлива въпреки, че е бета. От тези няколко дни единствено ми се случи на два пъти докато си сърфирам ето това нещо: http://prikachi.com/images/285/2799285o.png След като дам да ми зареди страницата наново и се оправя. Въпроса ми е дали някой му се е получавало така и нормално ли е това? Преди като бях с 3.2.2 джайлбрейкнат с Limera1n не ми се е случвало и другото което забелязах, че не се откача от Wi-Fi. Някакви идей или наблюдения?

Редактирано от торео

14 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Ако проблема е само с един сайт, то проблема е в сайта.

• 0

Нямам идея, първия път не обърнах внимание каде ми беше направило този номер, но след втория път направих скрийн шот, в случея този който пуснах в първия пост. След скрийн шота не ми е правило повече проблем. А за wi-fi, че не се разкача? Малко да поясня за да не стане някакво объркване. Няма значение колко време си стой на стенд бай, докато му натисна хоум бутона и гледам, че wi-fi си стой закачен. Преди имаше няколо секунди докота се закачи: натискам хоум бутона не се вижда индикатора за wi-fi и след малко се появява. Това някаква екстра ли е при новия iOS 4.2.1 или не трябва да е така, батерията няма ли да пада по-бързо така?

Редактирано от торео
  • 0
Публикувано

Някой, нещо, хайде няма как само аз да съм с 4.2.1? :rolleyes:

• 0
Публикувано

С wi-fi трудно можеш да го засечеш дали се откача само ... пробвай, ако имаш web достъп до рутъра, да влезеш в конекциите му и да провериш колко време след като заспи ipad-а стои закачен към рутъра ... моя си спира сам wifi и като цъкна home-buttona след около секунда светва пак!

• 0
Публикувано

Имено около секунда и се показва, тази секунда при мен вече е няма и това ме кара да си мисля, че стой редовно закачен. Чесно да си кажа от рутери въобще неразбирам и тази опреция която ми предлагаш да направя въобще не ми е ясна.

• 0
Публикувано

Прочети упътването на рутъра ( то обикновено е 2 странички ) ... :) Аз не съм си jailbreak-вал iPad-a, затова може и от jeil-a да ти прави проблеми!

• 0

Мерси ще проверя за това което ми каза. То не бих казал, че е проблем, но ме притеснява това да не вземе да ми харчи повече батерията. :)

EDIT: Установих, че е от джайлбрейка, сега като го няма си е нормално!

Редактирано от торео
  • 0
Публикувано

Ще си позволя да се включа към темата на колегата, за да не отварям нова.

С iPad Wi-Fi+3G 32 с 4.2.1 съм и онзи ден направих Jailbreak чрез redsn0w 0.9.6b4. Всичко за сега работи ок, но след зареждането на Cydia изглежда така:

ipad.png

Някой има ли идея от какво се е получило наслагването и застъпването на текстовете?

Благодаря предварително. :smile:

Едит:

Работи таратанци...

След рестарт на iPad-а умря и стои на ябълката вече 20 минути.

• 0
Публикувано

И 200 минути да стои пак ще е "таратанци" като не се чете...

Джейлбрейка на iPad на 4.2.1 за сега е tethered!

Пускаш му redsn0w, "Just boot tethered right now" и няма "таратанци".

• 0
Публикувано

Kaloyan, не виждам смисъл от такива постове. Чел съм много внимателно темите преди да постна и знам много добре, че джейлбрейка на iPad на 4.2.1 за сега е tethered. Точно след като съм пуснал "Just boot tethered right now" са въпросните "таратанци".

Мерси все пак.

• 0
Публикувано

Пробвай да го вкараш първо в дфу и оттам да го бутнеш.

• 0

Това не съм пробвал, alxx. Ще опитам след малко и ще споделя има ли ефект.

Благодаря ти! :smile:

Едит: след като си поиграх 2-3 часа и направих над дузина опита да кажа, че проблема от картинката си стои и след съвета на alxx. Иначе относно зависването на ябълка след рестартиране: прави го чак когато си кача всички кракнати приложения, които съм ползвал. Явно проблема е в някое (или повече от едно) от тях, но друг път ще започна пробите с едно по едно, за да разбера от кое точно е. Ще видя също дали ще има проблем, ако го регна като нов айпад-а.

Редактирано от algor
  • 0
Публикувано

Рестор ли му направи че съм със същият проблем ??

• 0
Публикувано

Valeff, както написах по-горе махам едно по едно приложенията, за да разбера кое е. Малко времето ми е кът, но нямам бърза работа.

Остават ми още около 20, но за сега проблема си стои. :smile:

Едит: всъщност сега се усещам, че не знам за моя проблем ли говориш или за този на автора на темата.

Ама аз се изцепих вече...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...