cvetty Публикувано Юли 28, 2009 Публикувано Юли 28, 2009 Вчера си преинсталирах компютъра и си сложих Windows 7 , както и най-новия iTunes 8.2.1.6 и естесвено нямам никакви apps , музика или нещо др.Та.. въпросът ми е какво ще стане, когато свържа iphone-a с комп. ?И дали ще мога по някъкав начин да си кача всичко от телефона в iTunes? Цитирай
slaf Публикувано Юли 28, 2009 Публикувано Юли 28, 2009 най добре си качи наново програмите в айтюнс и каквото имаш там песни филми снимки и синхронизирай отново а още по добре мини на 3,0 направи джейл сетни телефона като нов и си качи всичко отново това отнема около 30-на минути но имаш нов телефон Цитирай
cvetty Публикувано Юли 28, 2009 Автор Публикувано Юли 28, 2009 Да, но понеже нямам никакви снимки, музика или др. файлове на комп., искам да си ги кача от Iphone-a, и се чудя какво ще стане, когато го свържа с комп., а не искам да ги загубя. Цитирай
Anthony Публикувано Юли 28, 2009 Публикувано Юли 28, 2009 Ще ти ги изтрие. Трябваше да си направиш бекъп на Itunes преди да преинсталираш. Иначе с Windows 7 работи без проблеми. Цитирай
Jorky_pld Публикувано Юли 28, 2009 Публикувано Юли 28, 2009 Не давай на iTunes-са да се синхронизира с телефона и чрез iFunBox (аз използвам тази) си копирай всичко от телефончето в Компютъра. П.С. Поздрави и честит ти Windows :razz: Цитирай
cvetty Публикувано Юли 28, 2009 Автор Публикувано Юли 28, 2009 Добре... Благодаря за отговорите, а от къде да си изтегля iFunbox? Цитирай
slaf Публикувано Юли 28, 2009 Публикувано Юли 28, 2009 свали си само снимките и контактите останалото го има свободно в интернет ето ти ifunbox http://www.i-funbox.com/download/ifunbox_en.zip Цитирай
cvetty Публикувано Юли 28, 2009 Автор Публикувано Юли 28, 2009 Как се работи с нея ? :redface: Цитирай
mupo Публикувано Юли 28, 2009 Публикувано Юли 28, 2009 Ето няколко теми които може би ще са ти от полза: viewtopic.php?f=7&t=420 viewtopic.php?f=8&t=1794 viewtopic.php?f=42&t=916 Цитирай
cvetty Публикувано Юли 28, 2009 Автор Публикувано Юли 28, 2009 Благодаря!Сега ще видим каква ще я свърша. Цитирай
slaf Публикувано Юли 28, 2009 Публикувано Юли 28, 2009 аз като казвам че трябва помощ на място Sisq0 се пени Цитирай
mupo Публикувано Юли 28, 2009 Публикувано Юли 28, 2009 С тази програма можеш да си копираш аудио-видео и снимките от телефона на компютъра viewtopic.php?p=11773#p11773 След като я изтеглиш си инсталираш x-ipod-rip v2.1.31.0316.exe, въвеждаш име и номер от файла Serials.txt и след това даваш да ти провери за ъпдейти от Help -> Chek for updates. Ще ти намери ъпдейт ти ъпдейтваш смело и си имаш излекувана новата версия чрез която ще можеш да си свалиш аудио-видео и снимките от телефона на компютъра. Цитирай
cvetty Публикувано Юли 28, 2009 Автор Публикувано Юли 28, 2009 Така... свързах се с комп. и нямаше никакъв back up , както преди когато го вкл всеки път.Нямам, и нито снимки,музика... нищо, но на телефона си стоят.Какво да правя сега докато съм го вкл.?Ако може някой да си даде skype и да ми обясни. :neutral: И какво да правя сега с тази програма iFunbox ? Цитирай
cvetty Публикувано Юли 28, 2009 Автор Публикувано Юли 28, 2009 Оправих се вече!Добре, че беше Jorky_pld Благодаря, все пак и вие помогнахте много! Цитирай
mupo Публикувано Юли 28, 2009 Публикувано Юли 28, 2009 Я обяснете и на нас как се оправи? С някои от съветите в темата или по друг начин? Явно е по друг начин, щом Добре, че беше Jorky_pld Не за друго, а да се знае ако на някой му потрябва. Цитирай
cvetty Публикувано Юли 28, 2009 Автор Публикувано Юли 28, 2009 Да, ще ви кажа!Jorky_pld ми писа на ЛС и ми прати снимки и подробно описание как се работи с iFunbox, и всъщност се оказа доста елементарно. Ето и снимки: Цитирай
KreonH Публикувано Март 29, 2010 Публикувано Март 29, 2010 БЛАГОДАРЯ на Jorky_pld много помогна Това е много полезна тема !!! Цитирай
LUBECA Публикувано Април 7, 2010 Публикувано Април 7, 2010 (редактирано) Да попитам и аз... Има ли изобщо начин, да прехвърля снимките които не са снимани с телефона, на компютъра? Става въпрос за уолпейпъри и тн, които не са снимани с камерата на телефона а са синхронизирани с него. Наложи ми се бърза преинсталация след тотален краш, и за съжаление загубих тези файлове на компа. Редактирано Април 7, 2010 от LUBECA Цитирай
mupo Публикувано Април 7, 2010 Публикувано Април 7, 2010 Може, веднъж го правих тая врътка. Самите снимки са в .ithmb файлове, които се намират във /var/mobile/Media/Photos/Thumbs. След това снимките се изкарват от тези .ithmb файлове чрез програма (сега не се сещам коя е, ще потърся), но проблема е че снимките ще са 320х480 пиксела тъй като iTunes ги оптимизира за телефона. Цитирай
mupo Публикувано Април 7, 2010 Публикувано Април 7, 2010 Ето какво се прави. 1. Теглиш iThmbConv.exe от тук 2. Влизаш във /var/mobile/Media/Photos/Thumbs на телефона си и изтегляш .ithmb файловете на компютъра си. 3. Слагаш iThmbConv.exe и .ithmb файлове в папка с произволно име (например ithmb) в C: 4. Стартираш Command Prompt и пишеш следната команда cd C:\ithmb Enter iThmbConv.exe Enter iThmbConv "C:\ithmb" Enter 5. След като приключи ще видиш множество .ppm файлове в папката. 6. Отваряш тези .ppm файлове чрез PhotoShop и ги записваш в какъвто искаш формат. А чрез XnView може да разглеждаш и да конвертираш всички .ppm файлове наведнъж в друг формат. 1 Цитирай
LUBECA Публикувано Април 9, 2010 Публикувано Април 9, 2010 Хиляди благодарности mupo!!! Имаш една почерпка от мен! Всичко стана перфектно. Цитирай
Agapi Публикувано Април 29, 2010 Публикувано Април 29, 2010 Извинявайте, но да ди питам има ли възможност приложенията/игрите да се прехвърлят от ифона в новия итунес, че и аз трябваше да мина на Windows 7 Цитирай
BANNN Публикувано Април 29, 2010 Публикувано Април 29, 2010 Копираш папката iTunes на носител от My Documents ако не си сменял директорията в която записва тунса и си ти. Цитирай
Grievous Публикувано Април 30, 2010 Публикувано Април 30, 2010 Той май вече е минал на Windows 7.:think: ... да се прехвърлят от ифона в новия итунес, че и аз трябваше да мина на Windows 7 Agapi, ако не си направил Backup както пише по-горе, теглиш наново. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.