Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Имам следния досаден проблем с контактите. Тези които съм набирала последно ми излизад най отгоре в списъка и така ми е доста по трудно докато намеря този който ми трябва. Например търся някой с буквата М съответно отивам на М и след дълго търсене се оказва ,че нямам такъв контакт , защото той е отгоре в списъка където има още една буква М. Така е с още доста имена и ми се налага или да ги търся на 2 места или да помня дали скоро съм звъняла на контакта. Въпроса ми е има ли начин списъка с контакти да ми изглежда винаги по един начин без да ми разделя контактите на не изполвани и такива скоро набирани.

Recommended Posts

• 0
Публикувано

При синхронизация с iTunes последна версия като стигне до стъпка 3/4 и си остава там Syncing Contacts и това е , когато изключа Sync Contacts и оставя само Bookmarks си остава на Bookmarks , не забива защото всичко си е активно по iTunes-а но не мърда от там доста дълго време чаках го максимум час. Когато ги изключа и двете си синква без проблеми.

Телефона е iPhone 4 16gb iOS 7.0.4 без Jailbreak.

Някой да е имал подобен проблем.

• 0
Публикувано (редактирано)

И аз имам проблем със синхронизирането на контаките, постоянно ми изписва да

упълномоща компютъра, правя го пак давам да синхронизира и пак ми го изписва.. и така безброй пъти.. защо незнам...

7050875m.jpg

Редактирано от Hristina Racheva
  • 0

Това изглежда е проблем в самата синхронизация, не точно контактите. Ауторизирай компа и после виж как ще е с контактите, но синхронизация ще има.

Едит: не бях до прочел, махни всички компютри и опитай отново със упълномощаването.

Редактирано от iPhoneman
  • 0
Публикувано

покава ми прозорчето, ауторизирам комютъра пускам пак да синхронизира и пак ми го показва... и съм махнала всички компютри и пак ми го показва, деинсталирах итюнс и пак го инсталирах и пак същото

• 0
Публикувано

Всички приложения и неща са от един акаунт нали така!? Нека ако някой знае нещо за Windows да каже как се оправя.

• 0
Публикувано

С преинсталация на Тюнса,почистване и инсталиране на ново!Може пак да не стане!Може би забозен Windows...

• 0
Публикувано

Има приложения с различни акаунти или ползва някой китаец за пиратки - оттам и "проблемът".

• 0
Публикувано

Ами изтрий чуждите?

• 0
Публикувано

ако трябва да ги изтрия от Itunes незнам как, но да в него има приложения от стрария Iphone

• 0
Публикувано

Изтрий всички, които не са с твоя акаунт, независимо дали са в телефона или в тюнса. Ще си ги свалиш с твоя наново.

• 0
Публикувано

добре и така ще изпробвам, даже сега намерих тема как да деинсталирам всичкия itunes от компа...

• 0
Публикувано

Проблемът не е в тюнса, а в различните акаунти, ползвани за теглене на софтуер в телефона.

• 0
Публикувано

да, но незнам как да изтрия нещата от тюнса?!

• 0
Публикувано

На всяко приложение в лайбръри-то, като дадеш десен бутон с мишката и отметнеш get info, ще видиш с кой акаунт е изтеглено. За всеки различен акаунт, компютърът трябва да има оторизация. Може да бъде оторизиран едновременно с няколко акаунта, не е проблем. Ако не знаеш данните на акаунта - триеш приложението. Постъпваш по същия начин с тези в телефона - тези, които съвпадат с различни от твоя акаунт или нямаш оторизация, ги изтрий.

• 0
Публикувано

Нямам бекъп ! Помощ ! С iOs 5 съм ! Контактите ми изчезнаха след като се счупи mobile substrate, последва рестарт и телефона в секция контакти беше като нов !

• 0
Публикувано

На картата няма ли ги?

• 0
Публикувано

До сега не си ли синхронизирал с iTunes? iCloud, не ползваш ли?

• 0

Компа ми е преинсталиран и преди малко сложих iTunes, iCloud не ползвам ! Опитах и програмчета за рековери, като wondershare Dr. Fone, но и с тях не става ! Ако имате нещо, което се рови по надълбоко в паметта от Dr, Fone ...

Редактирано от Zepar
  • 0
Публикувано

Пробвал съм куп такива "панацеи" и най - големият резултат е да си осер@ш тотално телефона. Друг път си прави резервно копие на тюнса преди реинстал.

• 0
Публикувано

Абсолютно!

Ползвай MCbackup Pro

• 0
Публикувано

Успях да възстановя част от номерата през Call History ! Не са всички но все пак е нещо !

• 0
Публикувано

Миналата седмица също ми изчезнаха.

Сега пък се удвояват... :blink:

• 0
Публикувано

За по-сигурно:))))

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...