radex Публикувано Януари 8, 2011 Публикувано Януари 8, 2011 Искам да ви попитам понеже си прецаках конектор №3 на лоджикборда -дайте съвет за сервиз където читаво да ми го сменят и евентуално ако някой се е сблъсквал с моя проблем да ми каже каква ще е цената на интервенцията . Благодаря Ви ! Цитирай
tonygti Публикувано Януари 8, 2011 Публикувано Януари 8, 2011 http://bgiphone.com/index.php?app=ccs&module=pages§ion=pages&folder=&id=7 Цитирай
Joseph Публикувано Януари 9, 2011 Публикувано Януари 9, 2011 (редактирано) Аз съм се сблъсквал с този проблем на 3G-то ми. Интервенцията е 100 лева, като цъкнеш на линка, който ти е дал tonygti. Успех!!! P.S. Ако е само лентовия кабел е друго, аз си бях прецакал буксата Редактирано Януари 9, 2011 от Joseph Цитирай
Grievous Публикувано Януари 9, 2011 Публикувано Януари 9, 2011 Разполагам с чисто ново лентово кабелче номер 3. Ако имаш проблем с него ми пиши на лично. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.