alessandros Публикувано Януари 13, 2011 Публикувано Януари 13, 2011 Apple отказва да ремонтира iPhone 4 на една жена от Норвегия, след като се разби/стъкления гръб/ в резултат на студа. Може би всичко това е несериозно, но жена от Норвегия, в лутане в ледената пустош на минус 14 градуса, след като си е извадила iPhone за да го ползва с ужас е установила, че е разбит от студа. Тя взела телефона и е отишла с оплакването в retail store на Apple и гениите са отказали да го сменят/поправят/, позовавайки се, че телефонът не е проектирана да издържа на температури под нулата или над 35 градуса по Целзий. Така, че внимавайте с с темперетурните амплитуди! Цитирай
BANNN Публикувано Януари 13, 2011 Публикувано Януари 13, 2011 Те т'ва вече е смешно. Първо взривяване ся почнаха да се пукат от студ. Да бе да. Да си купи нов тия Цигански номера не минават пред Еврейн. Цитирай
Apple_Forever Публикувано Януари 13, 2011 Публикувано Януари 13, 2011 Такъв скъп телефон трябва да се пази на "топло" място. Цитирай
BANNN Публикувано Януари 13, 2011 Публикувано Януари 13, 2011 Аз ли ще му робувам или той на мен ще ми е роб! 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 13, 2011 Публикувано Януари 13, 2011 Той на топло е бил. В палтото на госпожата. Кой знае как я е лашкал Йенс Валденорн и е разбил бъбреците та и телефона 2 Цитирай
petio.dimitrov Публикувано Януари 13, 2011 Публикувано Януари 13, 2011 Приятел ходи на ски тая зима, снима видео докато скача, изтърва го в снега и докато се върне да го вземе са минали около 2 мин. Без никакъв проблем е телефона. Цитирай
BANNN Публикувано Януари 13, 2011 Публикувано Януари 13, 2011 Аз ще сложа моя във фризера ако някой ми купи нов ако след като го извадя му няма нищо на панела. Заклевам се! Цитирай
WolfDale Публикувано Януари 13, 2011 Публикувано Януари 13, 2011 На вас ви е смешно, обаче един близък приятел ми донесе днес един iPod 2G с напукан дисплей от студа - само го докоснал с топла ръка и стъклото се е напукало (незнам как е станало и на мен ми е чудно, да не правим разбор на случката), иначе дигитайзера и всичко си работи нормално. Цитирай
iPhoneman Публикувано Януари 13, 2011 Публикувано Януари 13, 2011 Точно гърба е много слаб и Apple почти са си го "признали", че е една грешка. Във всеки AppStore ти го сменят за 5 минути. 30€/$ е цената и си отиваш в къщи. По-добро обслужване от това за един смотан телефон няма при никой производител. Тази кукла най-вероятно е мислела, че ще го сменят без пари. Ако беше без кинти, ще ги чукваме малко и отиваме за нов. Тя взела телефона и е отишла с оплакването в retail store на Apple и гениите са отказали да го сменят/поправят/, позовавайки се, че телефонът не е проектирана да издържа на температури под нулата или над 35 градуса по Целзий. Не знам кой ги измисля тези неща. Доколкото ми е известно Apple взима пари за ремонт на счупено стъкло. Не знам как стои въпросът със застраховките, но много ме съмнява да е нещо повече от удължаване на гаранцията, така че който чупи си плаща и сервизът на Apple е много бърз дори и ако е включено взимането и връщането на телефона от домът ти примерно. Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 13, 2011 Публикувано Януари 13, 2011 Много време му отделихте на това!!! Няма как да се спука ако ще да е и шибаното Ейпълско стъкло!! Не и при тези градуси! Wolf, на приятеля ти пръста колко е бил подгрят? Зарежете тея глупости. Цитирай
apomarinov Публикувано Януари 13, 2011 Публикувано Януари 13, 2011 Наистина стават глупости вече... а да почнем да ги носим тея телефони в отделен "кафез" с постоянна температура. Миналата година 3гс-а в под -15 като съм го вадил на топло нищо му нямаше, но ако сега си извадя четворката и стъклото се е спукало по такъв начин ще ми спре сърцето на момента Цитирай
V304JOR Публикувано Април 9, 2011 Публикувано Април 9, 2011 Да, и един мармот завива шоколад в калник от Калибра Цитирай
gatankata Публикувано Април 9, 2011 Публикувано Април 9, 2011 На мен това ми се е показвало (или нещо подобно) след като го бях оставил на таблото в колата... След като го погледнах веднага го пъхнах в багажника Цитирай
Nistel Публикувано Април 10, 2011 Публикувано Април 10, 2011 Всеки електрически уред е проектиран да работи в определен температурен диапазон и това е написано на видно място: Environmental requirements Operating temperature: 32° to 95° F (0° to 35° C) Nonoperating temperature: -4° to 113° F (-20° to 45° C) Relative humidity: 5% to 95% noncondensing Maximum operating altitude: 10,000 feet (3000 m) Има си специални телефони за нечовешки условия .. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.