The Shaman Публикувано Януари 31, 2011 Публикувано Януари 31, 2011 Ония ден ми отказаха разпечатка на разговорите под предлог, че се издавали само от софийския им офис и трябвало лично да се обърна към там. Ще се обърна към който трябва(не към офиса им естествено). Цитирай
Jus7DoiT Публикувано Февруари 1, 2011 Публикувано Февруари 1, 2011 Ей така се прави -> click 1 Цитирай
tonygti Публикувано Февруари 23, 2011 Публикувано Февруари 23, 2011 Такааам, да споделя... Фактурата ми за Декемрви месец дойде януари и забелязах, че е с около 3 пъти по-голяма от обикновено. След няколко обаждания на оператор ми пуснаха фактурата за преразглеждане. Преди няколко дни получих известие, че от фактурата са ми приспаднати 28лв (обикновено на тази карта не правя повече от 10лв понеже имам карта на Виваком и от нея си говоря, а този път беше 35лв). В момента тези пари са на депозит в Мтел и мога да си ги изтегля или пък да ми се приспадат от следващите фактури. Януарската ми фактура още не е излязла, но и в нея ще има разлика от около 15лв, докато се осетя, че ме мамят и като излезе ще я преразглеждат и нея. Така че хора, не го мислете много. ФАКТ е, че Ментелци освен да взимат, могат и да връщат пари. Просто си търсете правата. Трябва да си голям мазохист да ти излезе фактура няколко пъти надвишаваща предходните и най-спокойно да идеш да си я платиш. Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 24, 2011 Публикувано Февруари 24, 2011 Нео, говориш на изуст! При преминаване от един план на друг педалите са направили някакво изравняване на сметките си в резултат на което ноември и декември им платих сметки с по точно 82.50 лева повече от нормалното. Когато и за януари обаче получих 82.50 лева отгоре, си направих труда да спретна скандал. Оказа се, че преравняването на сметките си било само за тях и не ме касаело, но като им показах, че съм си го платил ми дадоха да попълня молба. Взеха ми сметката и ме увериха, че до петък парите ми, 3 х 82.50 лева, ще ми бъдат преведени по нея! Цитирай
alex.7777 Публикувано Февруари 24, 2011 Публикувано Февруари 24, 2011 Ментелския ми беше изключен 2 месеца, и познаѝте-66 лв.Отивам да ги шиб@м тия нещастници П.П.-Без мес.такси,тяхната м@мица лъжлива.... 1 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Февруари 24, 2011 Публикувано Февруари 24, 2011 Вземи си предпазни средства! Да не хванеш нещо 1 Цитирай
tonygti Публикувано Февруари 24, 2011 Публикувано Февруари 24, 2011 Неоля парите са ми на депозит и ме чакат да си ги взема от някой магазин на Ментел. Естествено няма да се разкарвам за 28лв, а ще ги приспадат. Цитирай
Scarface Публикувано Февруари 24, 2011 Публикувано Февруари 24, 2011 Аз пък съм много доволен от М-Тел като изключим забавянията напоследък. Някой беше писал по-нагоре че го карат да плати сметка от 2001 това няма как да стане това е незаконно, ако не са ти събрали сметката в 2 годишен срок тя губи давност и никой по никакъв повод няма право да ти я иска!!! Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 24, 2011 Публикувано Февруари 24, 2011 Аз бях Въпроса е, че ми се водят и ме предупредиха за спирането на телефона. Цитирай
Scarface Публикувано Февруари 24, 2011 Публикувано Февруари 24, 2011 Ако заведеш дело срещу тях го печелиш на 100% вече даваха един такъв случай по тв Цитирай
goce kostadinov Публикувано Февруари 24, 2011 Публикувано Февруари 24, 2011 На един от телефоните ми изтича договора на 7 март към тия мошенници. днеска се обядих на 88 и ми казаха да ида в най близкият магазин, за да подам заявление. ще имам ли проблеми че не е един месец а само 15стина дена.ако някой се е сблъсквал с тоя проблем да сподели. а искам да го прекратя за наказание. помогнете Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 24, 2011 Публикувано Февруари 24, 2011 Преди малко си проверих сметката и всичко е наред. Превели са ми парите Един плюс за Ментел! Цитирай
tonygti Публикувано Февруари 24, 2011 Публикувано Февруари 24, 2011 Ще можеш Гоце, върви и ги накажи. Те ще почнат да овъртат и няма току-така да ти спрат телефона. Първо ще ти предлагат разни нови планове ала бала, ти откажи всичко, после ще почнат върху тия нови тарифни планове да ти предлагат още отстъпки като лоялен клиент... естествено пак отказваш и да го д*хат. Цитирай
Dennise Публикувано Февруари 25, 2011 Публикувано Февруари 25, 2011 Тези говеда са големи цигани! Моята приятелка я въртят от 1 месец и просто неможе и неможе да си прекрати договора. Подаде молба и тъпаците от великия офис никаква инициатива да и спрат телефона. Една "любезна" сътрудничка и каза естествено, че имат проблем в мрежата и нищо неможе да направи от офиса, да звънне на 88 и да си направи клиентска парола и познайте. От там проблеми с мрежата ли незнам си какво неможа да си направи 2 седмици клиентска парола. Отиде отново до офис и им вдигна едно скандалче, при което поеха инициативата, обадиха се до централата и и продиктуваха ЕГН-то и целта беше при нейно обаждане да се спре с ЕГН вместо с клиентска парола. Естествено ни казаха да звънне след 2-3 часа. Познайте - при звъненето отново имаше проблем, като сега неможеше да бъде спряно и с ЕГН, но от там я успокояваха, че тъй като е подала молба няма да и преподпишат договора, но нали сега да не казвам нецензурни думи искат сега да плаща такси не само за Февруари, но и за Март. И сега последно отново я пратиха до офис. Незнам вече какво да правим, за да и спрем тъпия договор. И какво излиза ? Не само няма инициатива да и прекратят договора при подадена молба, лъжат и за капак карат да се плаща оше сметки! НЯма такъв цирк никъде другаде честно! Тези убитаци в Ментел са най-големите измамници където и да било. И честно с тези лъжи за платформата меко казано се оляха! 1 Цитирай
goce kostadinov Публикувано Февруари 25, 2011 Публикувано Февруари 25, 2011 Рано тази сутрин отидох, посрещнаха ме любезно. но аз категорично заявих че искам да прекратя номера като снощи изрично и подчертах на 88 че искам да отбелижи че съм се обаждал за прекратяване на договора. тази ми даде документите подписах ги създаде ми неква измислена парола която трябва да съобщя на 6 март един ден след изтичане на договора и да кажа паролата.Опита се в началото да ми казва че че е трябвало един месец предварително или на 7 февруари а не като мене на 25. отговорих и да не си го и помисля да ми прави въртели. след това се опита да ми предлага некви отстъпки естествено не и дадох да се изрече до край и през цялото време ги храня както аз си знам.. та може да се каже че успях но не се хваля защото не се знае с какъв номер ще ми излезнат пак. Но вярвайте ми голям кеф изпитах. 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 25, 2011 Автор Публикувано Февруари 25, 2011 Гоце, трябва да я съобщиш преди да е изтекъл, не след. Цитирай
tonygti Публикувано Февруари 25, 2011 Публикувано Февруари 25, 2011 Гоце 1-2 дена преди да изтече пак отиди и провери за всеки случай и пак заяви, че искаш спиране, защото нищо чудно да ти врътнат номер. Цитирай
goce kostadinov Публикувано Март 2, 2011 Публикувано Март 2, 2011 След дъжд качулка , вчера ми се обадиха мизерниците че ми намаляват 35лв от сметката. след като направили проверка установили че ми надписали. И толкова внимателни бяха, така мазно се държаха че онемях. 1 Цитирай
HellDemolisheR Публикувано Март 7, 2011 Публикувано Март 7, 2011 Ами нека и аз да споделя...Откакто са започнали забавянията под 40лв. на месец не са ми взимали и ми писна на шапката...Немога да се занимавам с тях на 15 април ми изтича договора. Месец и нещо по-рано ходих да им налея последните 130лв. за 3 месеца и момчето ми обясни, че само една молба трябва да напиша за да не ми продължават договора, за да си запазя договора и да мина на ваучер. Попълних но с недоверие заради всички тези пароли и глупости където искат по принцип. Още не съм звънял на *88, но като отида да питам ще разбера какво става. Ако и мен почнат да ме мотаят ще полудея...Измамници са и това е! Цитирай
baronbg Публикувано Март 7, 2011 Публикувано Март 7, 2011 Сега прехвърлям номер от Гло@ул на М@ел, като свърши сагата ще ви я опиша за да видите за какво малоумие става въпрос. Не знам кога ще свърши и колко време ще отнеме да опиша всичко... п.п. Имам над 100 карти в М@ел и не мога да кажа , че са били некоректни към мен през последните 4 години. Цитирай
The Shaman Публикувано Март 8, 2011 Публикувано Март 8, 2011 Преди малко ходих в Ментел да им търся сметка за това, че на единия ми номер, който се използва интензивно от декември нямам нито сметка, нито фактури. Отговора на служителя беше: Спокойно, ще дойдат, и на жена ми е така Цитирай
tonygti Публикувано Март 8, 2011 Публикувано Март 8, 2011 Снощи към 20.30 часа ми звъннаха от 133 да ми кажат, че и за януари ми е коригирана фактурата (преди това и за декември оправиха). Само, че са адски тъпи. Не могат да приспаднат автоматично от следващите фактури, ми трябва да идеш на място и да кажеш, че от депозита искаш да си платиш следващата фактура. Просто системите им са под всякаква критика. Освен това забелязах, че и за февруари ми върти пари без да трябва. Явно ще трябва да звъня по-нататък да им казват и февруарската фактура да коригират. До кога така.... Цитирай
tonygti Публикувано Март 8, 2011 Публикувано Март 8, 2011 Кое като дойде? Следващата фактура ли? Не ме бърка, ясно е вече, че връщат пари, само дето занимават хората с глупости! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.