Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Щели да идват на порции, не на веднъж :D

• Отговори 153
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• The Shaman

23

• tonygti

16

• Anthony

10

• Александър Бигожин

8

Публикувано

Не съм им плащал от Септември, не са ме и търсили и си мисля, че скоро ще получа инфаркт...

Публикувано

Онея сметки, за които писах, че са ми ги превели, все още се водят при тях:) Преведоха ми парите а си стоят, че им ги дължа. Чудя се дали да не им занеса фактурите отново та да ми налеят в сметката още веднъж сумата :)

Публикувано

Добра идея!Даже побързай!

• 2 седмици по-късно...
Публикувано (редактирано)

"По 150-200 потребителски жалби срещу "М-Тел" получават на ден в Асоциация на потребителите на комуникационните и интернет услуги (АПТИУ)."

>Източник<

No comment :D

Редактирано от RAMMSTEIN
Публикувано

На мене ми върнаха пари и ми ги приспаднаха от сметката. ама след като закрих единият номер и сега се подмазват нямате си напредстава.

Публикувано

Оня ден съм им дал близо 600 лв.

Публикувано

Много добре ако си ги изговорил ;)

4 фактури...

п.п. Една приятелка ходи до Гърция на семинар и е забравила да си спре 3G-то и си е ровила в нета, сметката и е 350 лв само за мобилен интернет.

Редактирано от alexbigojin

600/4=150

Ако бяха по 60 лв. на месец щеше да е добре.

И как си ме чул да "пищя"? .......

Редактирано от alexbigojin
Публикувано

Ам... мисля, че gorgior е решил, че 350-те лева за интернет са включени в 600-те от фактурите ти.

Публикувано

Мда и аз, ама сега като го прочетох пак, май е давал просто друг пример :р

Публикувано

Така е моите фактури са на обща стойност около 600, пък на познатата само мобилния нет и е 350 лв. което си е сума ти нещо тоя роуминг е златен : D

(Killer4o къде се губиш? Да не си минал пак на iPhone :) )

Публикувано

Ако не беше забравила 3G-то, нямаше да може да се рови; Сметката, която е натрупала доказва просто, че не познава мобилния си план, нищо друго ;):)

Публикувано

Да това е кофтито, че е забравила за роуминга. Телефона й е iPhone 4 с неограничения мобилен интернет, но Гърците не признават :D

Публикувано

Не знам как е забравила, но по дефоулт Data Roaming е на OFF. Дори от Епъл са помислили, че е много скъпо това и затова са го ограничили по подразбиране. Тя трябва да го е включила умишлено и в случая не виждам никаква вина на Мтел. Хубава е да се плюе по операторите, но когато има основания.

Публикувано

Много дълго ще стане май.. Ами ако е било изключено Data Roaming-a как ще си браузва през 3G като съм 100% сигурен, че тя не е пускала дата роуминга?

Публикувано

Ами аз съм 10000000% сигурен, че по дефоулт дейта роумингът е изключен.

Публикувано

Абе здраве да е минало е вече...

Публикувано

Така е :) А и при всички положения Мтел нямат никаква вина в случая, просто това исках да кажа. Не съм им голям любител, но напоследък наистина се прекалява с помията върху тях.

Публикувано

Е тука забравяш факта че гадовете са премахнали APN защитата :) Все още ли им вярваш???

http://www.mtel.bg/info/gsm_adv/www_general.php

За да те допуснат до интернета на мрежата трябва да имаш ПРАВИЛЕН APN. Единствената бърза защита (включване/изключване от инет мрежата) беше да се въведе грешен APN.

Е за "улеснение" на постъпленията към мтел вече не можеш да се спасиш с грешен APN.

Въпреки, че тогава а и сега като гледам е задължителен "ужким" за да имаш достъп до интернета им.

http://www.mtel.bg/iphone3/technical_faq.php?

"Проверете дали имате необходимите настройки. Изберете меню Settings > General > Network > Cellular Data Network > APN. Там трябва да е въведено inet-gprs.mtel.bg или wap-gprs.mtel.bg."

Публикувано

Аз нещо не схванах последния пост.

Кое не може да се спаси?

Публикувано

Е тука забравяш факта че гадовете са премахнали APN защитата :) Все още ли им вярваш???

http://www.mtel.bg/info/gsm_adv/www_general.php

За да те допуснат до интернета на мрежата трябва да имаш ПРАВИЛЕН APN. Единствената бърза защита (включване/изключване от инет мрежата) беше да се въведе грешен APN.

Е за "улеснение" на постъпленията към мтел вече не можеш да се спасиш с грешен APN.

Въпреки, че тогава а и сега като гледам е задължителен "ужким" за да имаш достъп до интернета им.

http://www.mtel.bg/iphone3/technical_faq.php?

"Проверете дали имате необходимите настройки. Изберете меню Settings > General > Network > Cellular Data Network > APN. Там трябва да е въведено inet-gprs.mtel.bg или wap-gprs.mtel.bg."

Незнам за други ама аз си имам нет-а и без въведените данни.
  • 1 месец по-късно...
Публикувано

Тия ла*нари нямат оправия. Преди седмица си платих две сметки на веднъж през epay, да не се занимавам да им чакам в тъпите офиси. След 3 дни какво да видя. Едната фактура ми излезе отново за плащане, като ми беше взело пари от картата. Принтирам аз бележката от плащането и хоп в техен офис. След около 2 часа чакане (пред мен имаше двама човека, но една госпожичка (дали имаше и 19г) обслужваше по клиент на час) дойде и моя ред. Представих бележката, оная ходи някаде в отзад в стаичка, говори по телефона и след малко се връща с отговор, че всичко е точно и до 2 часа ще ми отметнат фактурата като платена. Да ама не, днес гледам пак не е платена. Забелязах, че в страницата на Ментел във facebook имат опция за чат обслужване. Свързах се със сътрудник и му обясних какъв е проблема, пратих му линк с бележката от плащането. След малко ми написа, че се е свързал с магазина и ще оправят проблема. След 2 часа малката г-ца от магазина ми се обади и ми каза, че вече всичко е наред. Проверих в epay и верно фактурата беше оправена. :tooth:

П.П. Обаче в офиса им беше голям майтап. Имаше 50 човека и 90% от хората бяха там с някакъв проблем. Всеки изнервен, всеки викаше, че ще се отказва от тях... :tooth:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...