diamaris Публикувано Август 6, 2011 Публикувано Август 6, 2011 Само това ще кажа: ходих миналата седмица на интервю за работа и според вижданията на ръководителката на магазините във ВЕЛИКО ТЪРНОВО на първо място е фирмата, на второ е ръководителя и на последно място е КЛИЕНТА.... директно си ми каза че клиента няма право на думата.... направо се шокирах, станах и си излязох. Цитирай
Jekylll Публикувано Август 6, 2011 Публикувано Август 6, 2011 То, че това им е политиката е ясно отдавна и за всички. Ама пък да ти го каже в лицето... То бива наглост и безочливост, ама чак пък толкова... Нямам думи!!! Цитирай
tonygti Публикувано Август 10, 2011 Публикувано Август 10, 2011 Аз затова последно време хич не им цепя басма. Говоря си им нагло в очите и това е. Наскоро ходих във Виваком да направя едно запитване. Интересуваше ме дали на един адрес ще могат да ми прекарат интернет и какви са им офертите за кабелен и мобилен интернет с флашка, понеже ми трябват два независими един от друг интернета. Една мацка беше (дали имаше и 20) и започнахме да си говорим. В началото започна да ми вкарва някакви оферти, които съвсем не са приемливи. Видя, че не и с връзвам и директно и казах, че мобилен интернет ще взема от Мтел. Тогава оная ми каза: "Добре, дай да си говорим направо..." и като започна... ако еди кво си, цената пада с толкова, ако еди кво си, цената пада с още толкова. Накрая се оказа, че вместо към 40лв за двата интернета, може да ми предложи за 27 двата интернета + домашен телефон (който не ми е нужен де). Та явно можело, просто трябва да ги натиснеш повечко... Иначе относно Мтел, наскоро ходих в един магазин на Мтел да направя заявка да ми отнемат от месечната сметка в продължение на 15 месеца, понеже имам доста точки. След първия месец се оказа, че онзи от магазина не го е направил така както аз съм му казал. Бях бесен, звънях на оператори, в крайна сметка се оправиха нещата, но за пореден път се убедих, че в тия офиси си правят каквото искат. Никой не ги вижда какво чукат на тия компютри... срок на договори, промоции и т.н. Цитирай
Jekylll Публикувано Август 10, 2011 Публикувано Август 10, 2011 (редактирано) Относно точките, @tonygti (и други, които се интересуват): Аз също имам доста такива точки, но преди няколко месеца забелязах, че драстично са намалели (за пръв път! - абонат съм на М-тел от 10 години). Обадих им се да ги питам защо, и ми казаха, че ако в продължение на 3 години не ги използвам, се отнемали. Между другото, проверих, и наистина го пише в сайта им. Но, пак повтарям, абонат съм им от 10 години и досега не ми бяха отнемали точки. Както и да е, сега става интересно. По горе-долу същото време забелязах, че отговарям на условията им и имам право да получа "златна" клубна карта. Не искам да ви описвам каква "борба" беше. То не бяха обаждания на *88, то не бяха оплаквания през сайта на М-тел. И не защото кой знае колко ми е притрябвала шиб@ната им карта, ама направо ми се подиграваха и това ме вбеси. Накрая пратих е-мейл до директора на отдел "Обслужване на клиенти" на М-тел, като приложих цялата ми "кореспонденция" с подопечните му служители. След два дена ми се обадиха и ми казаха, че "наистина" съм отговарял на условията и до 10 работни дни ще я получа тази карта (още не съм я получил!). НО, преди няколко дена, отново си проверих точките и се оказа, че са възстановени. ТЕЗИ, които АКО НЕ СЕ ИЗПОЛЗВАТ, В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 3 ГОДИНИ, СЕ ОТНЕМАТ. Въобще, при "ментел", нещата са като в играта "тука има, тука нема"! Редактирано Август 10, 2011 от Jekylll Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.