Премини към съдържанието
dessyteneva

Множество приложения пострадаха от новата политика на App Store, свързани с хазарта

Recommended Posts

iOS-11-App-Store.thumb.jpg.cf8dc065c3494bcd5806e04668122de4.jpg

В опит да се справи с приложенията, свързани с хазарта, Apple въведе нова политика за проверка за отделни разработчици, но много приложения, забранени в резултат на нея, нямат общо с хазарта.

На засегнатите разработчици, Apple даде обяснението, че в опит да се справи с измамите в App Store и да отговори на правителствените изисквани по отношение на нелегалния хазарт, е предприела мерки срещу отделни разработчици, в чийто пирложения се играе с реални пари, както и такива, които саом симулират хазартни игри. В резултат на това, някои приложения са премахнати от магазина, въпреки че не отговарят на дефиницията за хазарт, защото просто са подадени от набелязаните профили. Само проверени прифили на регистрирани фирми могат да изпращат приложения за хазарт за разпространение в App Store, продължава компанията, като съветва разработчиците да посетят съответната страница за записване, за да ноучат повече.

От всичко това става ясно, че забраната понастоящем се прилага за всички прпиложения ,даващи на потребителите неограничен достъп до уеб. Маркерът за оценка „Unrestricted web access" се прилага, когато даден потребител има достъп до който и да е URL адрес, отваряйки прозорец в приложението. Автоматичното му прилагане засяга приложения със 17+ възрастова граница, които дават потенциална възможност за избягване на родителски контрол.

  • Харесвам 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×