Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Как да гледаме телевизия на iPhone през OrbLive.

Featured Replies

Публикувано

Стриймовете ти неработят, пробвай ето този дали ще ти тръгне http://193.47.74.41/btv?qid=dp0cbd6nuxq ... wmext=.asf

• Отговори 51
  • Прегледа 97,4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

Добавени снимки

Публикувано
Направих всичко от първия пост, добавих си 4-5 БГ телевизии и 2-3 английски, но никоя не иска да ми се включи поради този проблем:

Connection to the stream timed out. Try decreasing the desired quality.

Мерси предварително.

Най-вероятно ти е бавничък upload-ът на домашния интернет.

Пробвай си скоростта тук:

http://www.speedtest.net/

Публикувано
Стриймовете ти неработят, пробвай ето този дали ще ти тръгне http://193.47.74.41/btv?qid=dp0cbd6nuxq ... wmext=.asf

Това е бил проблема, сега намерих нови стриймове, но са сравнително малко. Надявам се скоро някой да качи за диемите, канал 1, канал 3 и по-известните БГ телевизии. Мерси много за отговора :)

Публикувано

Всички се надяват, но никой не търси, може и ти да потърсиш и да качиш някой :idea:

Публикувано

Аз направих всичко и в момента в който трябва да почна да зареждам стриймовете (след инсталацията) и цакна на Webcam и ми дава " You must have a PC running Orb to use this feature. You can download Orb at http://corp.orb.com/download_orb. " апък ОРБ-а ми е включен :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Също така като цъкна на орб и "Go to Orb" ми дава че нямам Winamp Remote и немога да правя нищо... ТАЯ ПРОГРАМА НЕ МИ БАЧКА ОТ НИКАДЕ :) ако някой има идея някаква да ми пише на ЛС защото правя стъпка по стъпка всичко и не се получава ...

Публикувано
  • Автор

natedog, Провери дали си въвел правилно юзър и парола в телефона, а на компютъра провери дали ти свети със зелен цвят иконата на Orb. При мен никога не е имало никакви проблеми.

Публикувано

А ще тръгне ли на айтъЧ :lol: .БЛГОДАРЯ предварително

Публикувано

Не виждам какво би го спряло да не тръгне на iTouch.

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

"ERROR:Failed to play this media" , пробвах с много линкове , различни версии на K-lite, линковете ми работят като ги пусна през Windows Media Player ,но не и през Оrb Flash.С Mozilla Firefox съм.

Някой ако знае ,къде е ключът от палатката да помогне :hanged:

Публикувано
  • Автор

129347883012067659431253403943WmDDS6BZ3UFJR0WAENUP.PNG

Така съм си настроил моя акаунт и нямам никакви ядове с гледането.

Публикувано

И моят е така, но мога единствено да разглеждам снимките си.

Публикувано

Днес цял ден се мъча какви ли не версии на K-LiteCodecPack инсталирах и се оказа, че имам около 10 канала които ми тръгват а на останалите ми излиза това 76822112.th.jpg

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Да и на мен ми излиза същото, като на fery, а съм инсталирал най-новите кодеци - K-Lite и ffdshow но все тожа ми показва почвам да се отчайвам, ако някой има решение на проблема моля до го сподели.

Благодаря предварително!

Публикувано

Препоръчително е да са - K-Lite Mega Codec Pack

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

Интересно. С най-новите версии на Orb съм (реших да ги обновя, защото програмата на компютъра ми не се отваряше). Същото важи и за кодеците(изтеглих най-новия K-Lite Mega Codec Pack от официалния сайт). Преди гледах нормално повечето телевизии,а сега не ми зарежда нито една. Естествено съм спазил всяка една стъпка от ръководството. Виждам, че и други хора са имали подобни проблеми. Добавих и Нова телевизия, за да пробвам дали не трябва да се изтрият и добавят наново, но и тя не тръгва.

Грешката, която ми изписва е :

Item "bTV" returned the following error: 'connection to the stream timed out' - и така се повтаря при всички канали.

Някакви идеи ?

Публикувано

В интерес на истината, въпреки че в ръководството пише да използваме K-lite Codec Pack, аз никога не съм го ползвал и не съм имал никакви проблеми, с която и да е версия. Бих ти препоръчал XP/Vista/7 codec pack или (тъй като виждам, че си с XP) ПЪЛНА РЕГИСТРИРАНА версия на Divx Bundle ! Опитай и сподели ефекта ! Успех.

Публикувано

Благодаря за идеята. Утре ще пробвам и ще споделя резултатите.

Edit : Днес не ми остана време да пробвам. При първа възможност ще пробвам и двата варианта :)

Редактирано от d3s7r0y3r

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Тази Orb съвместима версия има ли със Windows 7 64 bit,защото аз поне не успях да намеря.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Снимките от първия пост не ги виждам с "Х" са ми.

Може ли да ги поправите?

Благодаря Ви!

• 6 месеца по-късно...
Публикувано

Ако може да оправите снимките в първия пост ако е възможно , понеже не мога да намеря в сайта къде се добавят stream-овете за онлайн телевизия

Публикувано

Готово. :)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте, бихте ли помогнали как да си подкарам субтитрите, докато бях със по старите версии ми вървяха без проблем, но с новата версия на Orb не тръгват. Опитах се да преименувам файла, от C:\Program Files\Orb\bin\avcodec-51.dll но такъв не съществува, с Windows 7 съм.

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

click on the "Orb" in the system tray, then click on "Configuration", "Advanced", "Codecs", and select "ffdshow as the decoder you also wish to use for MPEG-2 videos.

Това го няма в контролния панел на Orb.

Какво правим тогава? Питам, защото филмите тръгват, но нямат субтитри. Инсталирани са кодеците на shark007 за win 7x64.

Редактирано от taumaster

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Аз пък не мога да намеря това разширение .ddl че да го преименувам,нито пък да чекна кодеците на ffdshow

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

имам проблем, който не мога да оправя. качих всичко както е показано, но като пусна да гледам някоя програма ми дава само черен екран.... какво да прая????

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.