Публикувано Декември 3, 201312 гд Това да не е с батериите, които @Alxx ги откри? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 3, 201312 гд Телефона е на около 6 месеца подменен гаранционно от Мтел. Не е сменяна батерията.
Публикувано Декември 3, 201312 гд Само разговори на Е и всичко спряно! Sent from my iPhone 5 Black(64gb), iOS 7.0.4, using Tapatalk Pro! Редактирано Декември 3, 201312 гд от simba4
Публикувано Декември 3, 201312 гд Wi-fi не спирам, локейшън не спирам, блутута е спрян. Не са само разговори, но основно. Е не съм играл игри или нещо подобно, но малко браузване, мейли и общо взето разговори. Като втори телефон се ползва основно за разговори Преди да попиташ, нямам нито една мп3-ка на трлефона.
Публикувано Декември 14, 201312 гд Като има и слушане на музика и EDGE, не 3G. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 18, 201312 гд Не знам какво става, но отведнъж с 7.1 започнах да "постигам" следните резултати, при това с леко дозареждане през USB-то.. Толкова зле никога не е било, просто отведнъж започна да пада така... Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Декември 18, 201312 гд от SpAwN
Публикувано Декември 19, 201312 гд Мойта пък при бета 2 е по-добре! Sent from iPhone 5 using Tapatalk Pro!
Публикувано Декември 19, 201312 гд Мен много ме дразнят нотификациите,като се показват на локскрийна ,защото като се покажат екрана свети докато не го изключа сам . И няколко пъти ми се случва през нощта да получа някакъв емейл или нещо и на сутринта батерия йок (така се успах няколко пъти вече) .От момента в ,който си изключих показване на мейли и разни други простотии на локскрийна , живота на батерията ми се подобри значително . За мене това е бъг - би трябвало след време да ти изгасва екрана ама.....
Публикувано Декември 19, 201312 гд Ми той изгасва, виж си настройките! Sent from iPhone 5 using Tapatalk Pro!
Публикувано Декември 19, 201312 гд Уж гледах ама.... ,а ако имам повече батерия телефона на сутринта така грее,че мога яйца да пържа на него. Опаааа ! Изложих се с правописа .Сори Редактирано Декември 19, 201312 гд от matsan
Публикувано Декември 29, 201312 гд iPhone 5S 3G - On WiFi - On Location - Off Bluetooth - Off Чат, фейсбук, сафари, и малко Youtube Редактирано Декември 29, 201312 гд от Legend
Публикувано Декември 29, 201312 гд Аз съм изключително доволен от батерията на iPad mini. С iOS 7.0.4. изкарва 3 дена stand и над 12 часа usage. Като оставят 10% от батерията. Но, искам да попитам нещо, което видях в сайта на Apple, като препоръка за зареждане на iPad. Long-Term Storage of Your iPad Charge the battery to around 50%. Do not fully charge your iPad. Power down the iPad to avoid additional battery use. Разбирам, че не трябва да зареждаме таблета до 100%, но това има ли някаква логика или?! На мен лично ми звучи странно. А последното нещо не мога да го разбера.
Публикувано Декември 29, 201312 гд От какъв зор да го зареждаш до 50%. Аз на минито постигам същите резултати като при теб и го зареждам по цяла нощ, когато му падне батерията.
Публикувано Януари 4, 201412 гд Тези хамерикански iPhone 5s са зверове Само със спрян BT, времето в локализацията, това за местата, които посещаваме и борсата в контрол центъра. Постоянно е със 40GB-50GB, около 80 игри, много мейл акаунти, Push, чат, снимки, без слушане на музика или видео. Вторият шот съм играл половин час на Ski on Neon и останалото всичко всекидневно без музики. Около 2-3 часа на 3G и в другото време WiFi. 5s iOS 7.0 Не съм се движил много на дълги разстояния и обикновено никога не затварям приложенията от мултитаскинга.
Публикувано Януари 11, 201412 гд Тоя път почти без 3Г, постоянно на рутер в офиса и вкъщи: С оригинална батерия съм, оная "мощната" я изхвърлих.
Публикувано Януари 22, 201412 гд Телефона от профила. С игра на 3D игри, гледане на филми, сърфиране малко през wifi и малко през 3G. Само wifi стои пуснат. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Редактирано Януари 22, 201412 гд от asen4o0
Публикувано Януари 23, 201412 гд Под малко имам предвид по-малко от половин час общо. Sent from my iPad using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.