Публикувано Октомври 24, 201411 гд Аз съм възхитен от батерията на 6-цата! Дори няма нужда да слагам скрийн на 0-1-2%. Ето един на 66% след цял (работен) ден: От 10:30 до 17:30 на 3G. Oт 17:30 до 21:30 на WiFi + Bluetooth. 8.1 OTA. Предоволно бих казал! Напомня ми на 4-ката, когато дори мобилен нет не ползвах
Публикувано Октомври 26, 201411 гд Автор Само не разбрах как тъпият фейсбук яде батерия от бекграунд активити като съм го изключил генерално за всички приложения?! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 26, 201411 гд При мен скайпа не работи, но ми пуска нотификейшъни за съобщения. И нотификейшъните и скайпа е спрян, но съобщенията си идват ...
Публикувано Октомври 26, 201411 гд Снощи си разменихме телефоните със сина 5S, направих чист рестор през DFU и set as new, до сутринта беше паднал със 17%. Днес направих нов, отново set as new и за 5 часа, падна със 25% а през това време не съм го ползвал. Понеже до сега бях със 7.1.2 и никога не съм имал такава консумация на моя, а той до сега с 8.1 показваше много добри резултати, затова пиша. Не съм отварял Фейсбук, даже акаунта не съм въвеждал, но пък Viber е с най високи резултати 38%, макар както казах играхме карти и не съм пипал телефона. Явно нещо в бакграунд прави мизерия. Утре ще го ползвам както обикновенно и ще проличи.
Публикувано Ноември 4, 201411 гд Незнам на какво се дължи. Първата седмица за цяла нощ падаше с 10-15% без да барам телефона...
Публикувано Ноември 4, 201411 гд Повечето време на WIFI и на 1 процент го включих в зарядното. Редактирано Ноември 4, 201411 гд от marbu
Публикувано Ноември 4, 201411 гд Alxx, говоря за телефон дето изобщо не се бара. Изключих от зарядно и не съм включвал wifi. Първата седмица за 10 часа падаше с над 15%. Тези 9 минути Usage незнам от къде се появиха. Натисках Power бутона само да гледам часа.
Публикувано Ноември 13, 201411 гд @simba4 ползва Battery Life , @krstankov ползва нещо друго, не го познавам този тул. Редактирано Ноември 13, 201411 гд от SpAwN
Публикувано Ноември 16, 201411 гд С постоянно пуснато 3G , като цяло съм доволен от представянето на батерията за сега.
Публикувано Ноември 28, 201411 гд Същите условия, само минутите разговори са едва 60-тина. Доволен съм.
Публикувано Ноември 28, 201411 гд Саше, би ли пуснал един скрийншот на локациите и бекграунд рефреша? Супер изглежда! Редактирано Ноември 28, 201411 гд от SpAwN
Публикувано Ноември 28, 201411 гд Мързи ме, ама ще ти кажа, че рефрешът съм забранил на игрите, стокс и подкастс(не го ползвам), а локацията е забранена за скайп и още един-два чата + приложенията които не им влиза в работата да ме тракват. Всичко останало е пуснато и в селулар дата е същото. П.П. Нормално е, мисля. Телефонът е на осем месеца все пак.
Публикувано Ноември 28, 201411 гд Саше, все забравям да те питам в темата, на каква яркост си държиш екрана?
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.